Şimdi Ara

Brawl in Cell Block 99 (2017) | Vince Vaughn - Jennifer Carpenter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Brawl in Cell Block 99 (2017) | Vince Vaughn - Jennifer Carpenter

Brawl in Cell Block 99 (2017) | Vince Vaughn - Jennifer Carpenter

Detaylar
    ----------------------

Filmografisinde daha çok komedi filmleri bulunan, True Detective'in 2. sezonunda canlandırdığı Frank Semyon karakteri ile drama oyunculuğuna ağırlık veren Vince Vaughn ve Dexter dizisiyle tanıdığımız Jennifer Carpenter'ın yer aldığı filmin resmi sinopsisi:

Bradley Thomas (Vince Vaughn) adlı eski boksör, araba tamircisi olarak işini kaybeder ve problemli evliliği de bitmek üzeredir. Hayatında bir dönüm noktasına varan Thomas, eski bir dostu için uyuşturucu kuryeliği yapmaktan başka şansı kalmadığına inanır. Bir süre durumu iyiye giden eski boksörümüz, kendisini bir grup polis memuru ve acımasız müttefiklerine karşı silahlı çatışmada bulur ve berbat bir gün geçirir. Çatışma sona erdiğinde Bradley ağır yaralanır ve hapse atılır. Hapishanede ise düşmanları onu şiddet dolu eylemlere zorlar ve bulunduğu yer vahşi bir savaş alanına dönüşür.

Fragman
    ----------------------

• Bu filmi soluksuz izledim çok düşük bütçeli kaliteli bir yapım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Bu filmi soluksuz izledim çok düşük bütçeli kaliteli bir yapım.

Ben de bu yorum üzerine filmi izlemeye karar vermiştim. Az önce izledim. Hiç dena değildi. Baştan ağır gidiyor ama sonradan ritmi yavaş olmasına rağmen yine de kendini izlettiriyor.

Yapımda epey şiddet sahnesi mevcut. Yalnız birkaç sahnesini biraz yapmacık buldum.
    Elemanın kafasını hücredeyken yerde ayağıyla ezip kafasını yerde sürüklüyor. Sonra kafatasının beyazlığını görüyoruz. Normalde yüzünün kan kırmızısından göremememiz lazım ama görüyoruz. Ya da yine aynı ortamda elemanın çenesini kırıyor ayağıyla ezerek. Veya son sahnede bizi esas oğlanın kafasına sıktıklarında kafatasından kuru bir parçanın kopma sahnesi hafif yapmacık geldi.
    Lakin öldürme sahneleri yine de güzeldi. Adam katır kutur kol, bacak, çene, kafa, bel kemiği kırıyor. Yalnız şu kapışma sahneleri biraz ağır geldi, adamımız biraz hantal duruyor. O sahneleri biraz hızlandırsalar daha iyi olurmuş.

Filmde saçma bulduğum şeyse
    bizim esas oğlanın hapse düşmesi. Yani polise yakalanmamışsın, bas git. Patronlarına da adamlar beni dinlemedikleri için yakalandılar dersin. Niye durup adamlara sıkıyorsun ve sonra da polise teslim oluyorsun ki?
    Ben pek anlam veremedim.
    Bir de kürtajcıyla yanlarındaki adama sıktılar. Hapisteki adamlarını da öldürdüler. E koca uyuşturucu çetesi bu kadar mı arkadaş. Nerede bu çetenin geriye kalanları, nerede daha üstlerindeki adamlar. Araçta kafasına sıkılan adam hapiste bizim elemanla görüşürken kendi üstlerinin olduğundan bahsediyordu. Onları filmde göremedik. Çete bu kadar küçükse batsın bu çete.
    Neyse yine de fena film değil, izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Ekim 2017; 0:26:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beklediğimden çok daha iyi bir film çıktı. saçma yerlerini görmezden gelip izlerseniz, epey keyif alırsınız.
    film arayanlara tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.