Şimdi Ara

brawlhalla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncekikle konu yanlış yerdeyse affola nereye açacagımı bilemedim.
    oyun dövüş oyunu 2 boyutlu oyun konsoluylada oynayabiliyorsunuz 2 ye 2 falan ranked modu var normal modu var can sıkıntısını gidermek için oynanailcek bir oyun strest attıroyr insana oynayan falan vars eklesin bu arada oyunu steam üzeirnden ücretsiz bir şekilde indireilirsiniz

• Oynuyorum arada tavsiye ederim. Eskiden browser jawa oyunlarında hayal etiğimi yapmış adamlar. Şu oyun bundan 8 sene önce cıksa patlardı.
    zaman geçirmelik hoş küçük bir oyun. Gerçi rankedta girip dayak yedikçe hırslanırsanız benim gibi saatlerce o inat ile oynaya biliyorsunuz. şuan baya geliştrdim kendimi güzel combolar cıkartıryorum direk nakavt :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Oynuyorum arada tavsiye ederim. Eskiden browser jawa oyunlarında hayal etiğimi yapmış adamlar. Şu oyun bundan 8 sene önce cıksa patlardı.
    zaman geçirmelik hoş küçük bir oyun. Gerçi rankedta girip dayak yedikçe hırslanırsanız benim gibi saatlerce o inat ile oynaya biliyorsunuz. şuan baya geliştrdim kendimi güzel combolar cıkartıryorum direk nakavt :D

Hocam zaten bu tür yıllar yıllar önce vardı brawhalla sadece bunu 2d olarak ısıtıp tekrar önümüze koydu.Asıl türün orjinal oyunu 99 yılında çıkan super smash brothers, brawhalla'da çok zevkli bir oyun orası ayrı tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brawl Stars
    4 yıl önce açıldı
    Brawl Stars
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.