Şimdi Ara

BRC 4 seviye lambasının aynı anda yanıp sönmesi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
17.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük depo kullanıyorum. Normalde depo 24-25 lt arası gaz alıyordu. Dün ilk defa 28lt gaz aldı. Sonra yola çıktım. 4 tane seviye lambası aynı anda yanıp sönmeye başladı. Gaza geçilip geçilmediğini gösteren lamba sabit olarak yeşil yanmaya devam ediyordu. Onda bir problem yok. Ama diğer 4 lamba neden yanıp sönme yapar. Ben basıncın fazla olmasına bağladım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

BRC 4 Seviye Lambasının Aynı Anda Yanıp Sönmesi

BRC LPG araçlarında bulunan 4 seviye lamba, yakıt seviyesini gösterir. Bu lambaların aynı anda yanıp sönmesi, bir sorunun işareti olabilir.

BRC 4 ışık yanıp sönüyorsa şu sorunlardan biri mevcut olabilir:

• BRC LPG göstergesi yanıp sönüyor: Bu, LPG sisteminde bir sorun olduğunu gösterir.
    • BRC tüp ışıkları yanıp sönüyor: LPG tüpünde bir sorun olabilir.
    • BRC gaz göstergesi yanıp sönüyor: LPG seviyesi düşük olabilir veya sistemde bir arıza olabilir.
    • BRC gösterge ışıkları yanıp sönüyor: Elektronik kontrol ünitesinde (ECU) bir sorun olabilir.

BRC 4 ışığın yanıp sönmesi sorununu gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• LPG sistemini kontrol ettir.
    • LPG tüpünü kontrol ettir.
    • LPG seviyesini kontrol et.
    • Elektronik kontrol ünitesini (ECU) kontrol ettir.

Bu adımları izleyerek BRC 4 seviye lambalarının aynı anda yanıp sönmesi sorununu giderebilir ve aracını güvenli bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BRC seviye sensörünün programsal üst seviye voltaj değeri 1100 mvolttur , sizin de anlattığınız gibi fazla bir gaz aldığınızda bu voltaj değeri 1100 mvoltun üstüne çıktığı zaman sistem bu voltaj değerini belirlenen aralığın dışında gördüğü için ikaz eder , ve fazla gazı harcadığınızda voltaj değeri 1100 mvoltun altına iner ve ledler sabit yanmaya başlar,bu durum tekrarlanırsa servisinize full depo ile gidip seviye sensörünün üst limitini tekrar kalibre ettirin,sorun düzelecektir.Selamlar...
  • En iyi çözüm fazla gaz almamak :)

Sistem görevini yerine getirerek sizi uyarıyor bu uyarıyı dinleyin ve fazla gaz almayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.