Şimdi Ara

BRC İtalyan mı, yoksa artık yerli mi?(SONUÇ: İTHAL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada çok yanlış bir durum söz konusu başlık brc nin tüketici tarafından yerlimi yoksa ithal mi olduğu sorulmuş .
    bazı arkadaşlar kendince brc ile yerli cihazları karşılaştırma gereği duymuş .ülkemizde üretilen ürünler bu kaliteleri yakalayamadı gibi yerli malını
    aşağılayan kelimeler sarfetmiş .Neden sorulan sorunun konsepti dışında başka şeyleri anlatılmaya çalışılıyor .Şayet bir Brc bir yerli markayla kıyaslanacak günler geldi ise bu yerli ürünün başarısıdır . Brc italyada sektörün öncüsüdür ayrı bir duruşu vardır.yarışa çok önceden başlamış.Daha Türkiyede Lpg yok iken adamlar bu işi yapıyorlardı .Siz nasıl olurda kıyaslama yaparken aynı kefeye koymaya kalkarsınız ki.
    Birde yerli derken neden bütün markaları bir kalemde aynı sepete atarlar anlamış değilim .Oysa italyan tüm cihazlara aynı muameleyi uygulamazlar .
    Yerli imalat yarışa çok sonrasında başladı vede kalite standartına yeni yeni ulaştı vede çok kısa bir zaman sonrasında çok daha güzel şeylerde yapacağına inanıyorum .lütfen bir daha ki sefere bir şeyi aklayalım derken başka bir şeyi karalamadan yapın .

• Bildiğim kadarı ile sıralı sistemi ilk hollandalılar üretti, sonra türkler, sonrada italyanlar. Ayrıca kalite diye bir yarış yapılıyorsa buna hollanda kitleride dahil edilmeli. Vialle, prins v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 31 Mart 2010; 11:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

İnternet ortamında BRC nin her ürününün üzerinde bulunan numaralarıwww.brc.it sitesinden sorgularsanız, sizin aracınıza takılan her parçanın hangi vardiyada, hangi eleman tarafından, hangi ülkede üretildiği bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Faruk Bey,

www.brc.it sitesinde her topicte defalarca vurguladiginiz su test linki maalesef yok.

Rica etsem siz bu linki foruma yazar misiniz? Ben cok iyi seviyede ingilizceme, Google'in Turkce cevirisine ragmen bulamadim sizin bunu defalarca kullanmis olmaniz lazim!!

Hatta akillarda soru isareti kalmamasi acisindan, ornek bir numara verin de kontrol edelim, dedikodulara da son nokta koyulsun.

Faruk Usta tam kendine yakışanı yapmıştır arkadaşlar,

sorumun linkini sırf başka topiğe bakmıyorum görmedim demesin diye kendi başlığına da yazmama rağmen sildirip görmemezlikten gelerek başka sorulara cevap vermiş.

Halbuki her başlıkta hava attığı bir sistemin linkini vermekten neden kaçıyor ki?!

• info@brc.it
    Adresine bakabilirsiniz,

Bukadar iyi ingilizceyi herkes kullanamayabilir onun için 2a nın telefonlarından bu konuda yanıt ve teyid alabilirsiniz, Artı olarakta istanbulda yaşamanız sebebiyle 2a plazaya uğrayarak birebir görüşme imkanınız vardır, yine artı olarak 1 nisandan itibaren fuardaki BRC 2a standını ziyaret ederek oradanda bilgi alabilirsiniz.

Tabii amacınız üzüm yemek ise.
    Benim defalarca yazdığım bir yazı daha vardır ki onu okumamış olamazsınız, Bilgi amaçlı ve seviyeli her soruya yanıtım vardır derim...

Sizin herhangi bir yazınıza yanıt vermeye elim varmadığı gibi buradaki yazıları kimin sildirdiğini DH ye sorun , emin olun, ondan sonra bu silinti suçunu, yalanını, iftiranızı bana atın.
    Kimin sildirdiğini söylemeselerde enazından sildirenin ben olmadığını öğrenebilirsiniz.

Konu ile ilgili resimleride akşam buraya koyarım.
  • info@brc.it adresine bakilmaz mail atilir,

madem her topicte linki var diyorsunuz bende bu linki merak ettim. Siz her topicte seri numarasini girip nerede ne zaman uretilmis yazarken mailden bahsetmediniz bile.

burasi bilgisayar bilgisinin de ust seviye oldugu bir forum kusura bakmayinda bir mail adresiyle kimse tatmin olmaz.

ayrica 2A'yi arayinca ne diyecek kontrol ettik tamamdir mi?

Son olarak, bagci adam gibi dursa kimse dovmeye calismaz merak etmeyin, esen kalin.
  • Bilgisayarı üstdüzey kullanamamak ama insanlara yardımcı olmak,
    Yada elinden geleni yapmaya çalışmak, Yanlış tuşa basmak ve araç markasını yanlış yazmak, ben böyle mutluyum
    Bu huyumu; Bilgisayarı üstdüzeyde kullanıp ta ona buna hırlamaya yeğ tutarım.
    Burası paylaşım plartformu.
    Yazıma yanıt verme yazına yanıt vermem....
    İyi akşamlar.
  • zeytinyagi gibi uste cikmak bu olsa gerek,

once satasirlar; cevap veremeyince de uste cikmaya cabalarlar..

sanki zor duruma durduk yere dusuyorlar..

insanlar gercekten bir garip!
  • http://www.brc.it/public/Catalogo_1_BRC_2008.pdf

Bu katologdaki hiç bir regülatörü Türkiye'deki montaj resimlerinde göremedim, Türkiye'de önde 11-12 vidası olan regülatör resimleri bulabildim. Ama İtalya, İngiltere, Japonya (Japon'lara mal satmışlar, tebrik etmek lazım BRC'yi, japonlar güvenmedikleri malı almazlar ), Almanya gibi ülkelerin montajlarına bakınca hep katalogdaki 6 vidalı regülatörü görüyorum. 11 vidalı regülatöründe yurt dışı montajı olarak hiç bir resmini bulamadım. Acaba Türkiye için İtalya'da farklı bir regülatör mü üretiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: emtue

zeytinyagi gibi uste cikmak bu olsa gerek,

once satasirlar; cevap veremeyince de uste cikmaya cabalarlar..

sanki zor duruma durduk yere dusuyorlar..

insanlar gercekten bir garip!

öyle yada böyle niye verdiğim adrese bir soru yazmak yerine , ve yanıt almak yerine,
    haala böyle dolambaçlı şeyler yazıyorsun, amacını açıkça göstermiyormu bu...
    Benim okuyucularım benden istifade ediyorda siz niye istifade edemiyorsunuz acaba...
    Saygılar
    ''Siz haketmesenizde ben yinede saygılar sunmadan sözlerimi bitirmek istemiyorum ! ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscsi

http://www.brc.it/public/Catalogo_1_BRC_2008.pdf

Bu katologdaki hiç bir regülatörü Türkiye'deki montaj resimlerinde göremedim, Türkiye'de önde 11-12 vidası olan regülatör resimleri bulabildim. Ama İtalya, İngiltere, Japonya (Japon'lara mal satmışlar, tebrik etmek lazım BRC'yi, japonlar güvenmedikleri malı almazlar ), Almanya gibi ülkelerin montajlarına bakınca hep katalogdaki 6 vidalı regülatörü görüyorum. 11 vidalı regülatöründe yurt dışı montajı olarak hiç bir resmini bulamadım. Acaba Türkiye için İtalya'da farklı bir regülatör mü üretiliyor?

Türkiyedeki sitelerde hep eski genius regülatörün resmi basıldı ( Benim sitemde dahil olmak üzere:)
    Yeni regülatörler sizin resmini koyduğunuz regülatörle aynıdır. 2007 den beri...
    Saygılar.

• Bilgi için teşekkürler Faruk bey
  • quote:

Bilgi için teşekkürler Faruk bey

Tenkidleriniz nekadar eleştirici olsada neticede aldığınız yanıtlar karşısında gösterdiğiniz olumlu yaklaşım İŞTE ELEŞTİRİ BÖYLE OLMALI dedirtiyor insana
    Ben teşekkür ederim @mscsi

Sonsuz saygılar
  • brc italyanmı yoksa yerli mi sonuç ithal olduğuna kanaat getiremedim brc takmak konusunda çok araştırdım ama gönlüm kalbim mutmain değil bence şüpheli

hiçbir sistemi kötülemek değil amacım ben lpg taktırmak istiyen birisi olarak kanaat getiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidan -- 5 Nisan 2010; 22:10:41 >
  • Aslında bir ithalata ait kayıt yayınlansa kafanızdaki soru işaretleri kaybolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidan

brc italyanmı yoksa yerli mi sonuç ithal olduğuna kanaat getiremedim brc takmak konusunda çok araştırdım ama gönlüm kalbim mutmain değil bence şüpheli

hiçbir sistemi kötülemek değil amacım ben lpg taktırmak istiyen birisi olarak kanaat getiremedim

TOMURCUK OTOYA GİDEREK , YADA HERHANGİBİRYERDEKİ BRC 2A SERVİSİNE GİDEREK,

Kitin içindeki sertifikaların üzerindeki kod numaralarını info@brc.it adresine yazarak sorgulayabilirsiniz,
    Bizim yazdıklarımız karşısında biz dimdik ayaktayız,

Adresimiz belli,
    Telefon numaralarımız belli,
    İnternet adreslerimiz belli,
    Türkiyemdeki kimliğimiz alenen açık, !!!
    Biz gerçek kowboyuz

Bu eğer kowboyluksa biz caddenin tam ortasındayız ve bekliyoruz tüm adresimizle ve kimliğimizle,
    Karşımızdakide kowboysa oda caddenin tam ortasına çıksın ve kimliğini , telefonunu, adresini versin, ahırın yada yalağın arkasına gizlenmesin !

Düello böyle mertçe olur,
    Yoksa bu namertliktir.

Oysa size özelden yazan kişilik sorunu olan arkadaşlar malesef, yalancı kowboy gibi gizemli yazılarla PM lerden herkese ulaşarak, ve forumda BRC yandaşı gibi görünerek ve daha sonra PM den BRC hakkında belden aşağı vurarak lobi çalışmaları yapan kişilik sorunu yaşayan yada satılmış arkadaşlar İlgili kurum ve kuruluşlar tarafından takibe alınmış olup PM leri dahi okunacak kararlar alınmıştır...

Ve sonuç olarak haklı hakkını alacak ve haksız ise hakettiği cezayı alacaktır, Kendini Avukat korumasında zannederek zavallı zekalarını herkesin zekasından üstün olduğunu zanneden ve herkese havlayan insan görünümlü zavallılar hukukun karşısında ne yapacaklar çok merak ediyorum.
    Sevgi ile kalın hoşca kalın.
    BRC ile kalın :)

• bende anlamıyorum kafam karışıştı irfan abiyle tekrar bi konuşucam bakalım
  • quote:

Aslında bir ithalata ait kayıt yayınlansa kafanızdaki soru işaretleri kaybolur.

Sevgili dostum biz tüm belgelerimizle ortadayız, bize sahte diyenler bence ortaya belge koysunlar.

Geçenlerde böyle bir soruya yanıt olarak (Alınmasınlar lütfen) Ünlü bir markaya sırf latife olsun diye bizim arka sanayide üretiliyor desem bana inanırmısınız demiştim ? Hiçbir belgem yoktu sadece oan öyle içimden geldi öyle söyledim ???
    İnanırmıydınız acaba !

Gözünüzle görmeden ve ispatlamadan böyle bir ithamda bulunmak bizim insanlarımıza göre birşey desem TÜRK MİLLETİNE hakaret etmiş olurum.
    Ben bugüne kadar, aygaza da kafa tuttum,
    Ben bugüne kadar Atikerede kafa tuttum,
    Ben bugüne kadar Fema yada kafa tuttum,
    Ben bugüne kadar MİMGAS ada kafa tuttum,
    Ben bugüne kadar Voltran ada kafa tuttum,
    Ben bugüne kadar Ramsese de kafa tuttum.
    Hepsindede haklı olduğum yerde susmadım,
    Kendini düzeltenleride taltif ettim,
    Yanıldıklarımdada ben yanılmışım dedim...
    Ama Hem sektör toplantılarında hemde fuarlarda hepsiyle tek-tek sohbet ve kaliteyi artırma konusunda ve reel gerçekler konusunda sohbetler yaptım, ve konu kalite artırımı olunca sonuçta bütün firmalar benim eleştirilerimi olumlu bulup gerekli iyileştirmeleri yaparak hedeflerini yakalamaya çalıştılar, ve gözlemliyor iseniz eğer eskisi gibi yerlileri eleştirmiyorum artık, oldukça yumuşadı eleştirilerim.

Şimdi eğer birisi beni eleştiriyorsa veya temsil ettiğim markayı eleştiriyorsa benim kadar mert olmalı,
    Bende onun elinden öperim ve kendimi yada temsil ettiğim markamı birlikte eleştiririm.

Eğer BRC ile ............ arasında kaldım diyen birisine eğer sen ''servis ağı sebebiyle BRC taktır'' diyipte sonra PM den BRC nin 100 tanesi gerçek 900 tanesi yerli diye özel mail atarsan,
    Bindiğin dalı değil ayağınıda kesersin çok yazık :(((

Bunun duyulmayacağını zannetmekte ayrı bir tenkid konusu zaten...
    Umarım evli değildir o arkadaş :(
    Üzülürüm yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: sidan

bende anlamıyorum kafam karışıştı irfan abiyle tekrar bi konuşucam bakalım

Konuşmanıza gerek yok ben irfan beye talimat verdim,
    Sizi bekliyor.
    Sevgilerimle.
  • s.a faruk hocam nerde ise formu tamamen okudum
    ben daha önce lpg den agzı yanmış biri olarak lpg taktırmayı düşünüyorum aracım 406 coupe 2.0cc su anda ortalama 380 410 kr arası birşey yakıyor bu rakam ne kadar iner bu aracta
    ve sıkıntı cekermiyim daha önceki aracım da 306
    bu araca sizde hangi kit uygulanması lazım ve enjektor sistemi ne olması lazım
    birde fiyat aralığı ne dir

istanbulda oturuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.