Şimdi Ara

BRC,LANDİRENZO,TARTARİNİ DEN HANGİSİ İYİDİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HONDA CİTY 2009 ARABAM VAR SİZCE BRC Mİ LANDİRENZO MU TARTARİNİ Mİ İYİDİR.HANGİSİNİ TAKTIRAYIM.

• Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz üç marka da dünya da ve Türkiye de kendini ispatlamış kaliteli markalardır. Aracınıza BRC - LANDI RENZO - TARTARINI markalarının hepsi uyumludur. Forumlarda sık sık bahsedilen sözü bende söyliyeceğim size " Montaj yaptıracağınız yerin tecrübeli, işine hakim ustalara yaptırmanız "

Saygılarımla,

Süha İŞGİNÖZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ful Servis

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz üç marka da dünya da ve Türkiye de kendini ispatlamış kaliteli markalardır. Aracınıza BRC - LANDI RENZO - TARTARINI markalarının hepsi uyumludur. Forumlarda sık sık bahsedilen sözü bende söyliyeceğim size " Montaj yaptıracağınız yerin tecrübeli, işine hakim ustalara yaptırmanız "

Saygılarımla,

Süha İŞGİNÖZ

Bulunduğunuz ilde size en iyi hizmeti vereceğine inandığınız servis en iyi servistir. Mutlaka kullanıcı referanslarına baş vurunuz :)
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejdernedim

HONDA CİTY 2009 ARABAM VAR SİZCE BRC Mİ LANDİRENZO MU TARTARİNİ Mİ İYİDİR.HANGİSİNİ TAKTIRAYIM.

kaliteli bir sistem , servis ağı yaygın bir sistem, kaliteli işcilik hizmeti sunan servis = sorunsuz bir lpgli araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

quote:

Orijinalden alıntı: ejdernedim

HONDA CİTY 2009 ARABAM VAR SİZCE BRC Mİ LANDİRENZO MU TARTARİNİ Mİ İYİDİR.HANGİSİNİ TAKTIRAYIM.

kaliteli bir sistem , servis ağı yaygın bir sistem, kaliteli işcilik hizmeti sunan servis = sorunsuz bir lpgli araç

=BRC
  • Bulundugunuz ıldekı musterı memnunıyetıne onem veren , yaptıgı ısın arkasında duran , lpg donusumunde uzman olan servısı tercıh edınız.Marka olarak tavsıyem kesınlıkle BRC.
  • Ben LandiRenzo derim.Aralarında en performanslısı o.Ama BRCden biraz pahalı.Ancak motor garantisi var.Aracınız City ise BRC taktırın ama.Aralarında büyük farklar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 24 Kasım 2011; 22:34:08 >
  • LANDİRENZO VE BRC GERÇEKTEN KALİTELİ CİHAZLARDIR MONTAJ İŞÇİLĞİDE COK ÖNEMLİDİR

-------------------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583
  • Landirenzo ürün olarak BRC'den daha kaliteli veya pahalı değil. Cruze aracım için verilen fiyatlar Landirenzo 1.550 TL, BRC 1.750 TL.

Ben üçe beşe bakmadım, daha pahalı da olsa BRC'yi seçtim. Diğeri de kalitelidir mutlaka ancak hem çok yaygın servis ağı olması ve bu nedenle şehirler arası yolculuklarda güven vermesi, hem de diğer sistemlerden farklı olarak 200TL fark ödeyerek motoru 3 yıl garanti altına alması nedeniyle BRC'yi tercih ettim. Toplam 1.750TL+200TL olmak üzere 1.950 TL ye maloldu. Oldukça memnunum...
  • Aracımız Renault Megane Brc simit Lpg kullanıyoruz 1 seneden beri.. stepnenin yerinde duruyor gayet ekonomik benzinli arabaya binmek mantıklı değil
  • Süha bey merhaba,

Ben avcılar parsellerde oturuyorum ve sizin sevisinize sürekli gelip gidiyorum. Aracım hyundai era 2007 model 1.4 team üzerinde tartarini lpg var va yaklaşık 3-4 ay önce sizin aydın ustaya ayar yaptırdım ve o günden beri araba dikiş tutmuyor. Neredeyse her hafta sonu ya motor ışı yakmasından yada arabanın teklemesinden dolayı geliyorum. Arabayı yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum ve hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. Hatta arabaya ilk ayar yapıldıktan bir kaç gün sonra motor ışığı yandı ve hiç düşünmeden beylikdüzü erdemir servise götürdüm lpg den olduğu söylendi ve durduk yerde 200 küsür lira para verdim. Arabama bu kadar düşkün biriyken böyle sorunların olması çok can sıkıcı. Arabamda şu an hala tekleme problemleri yaşıyorum. Aydın usta bujilerden olabilir dedi değiştim çözülmedi. Şimdide buji kablolarını değiş diyor takımı 90 lira peki garanti çözülür mü sorunum diyorum garantisini de veremiyor bu konuda sizden full servis olarak yardımınızı rica etmekteyim. Aydın ustaya kötü bir usta demiyorum kesinlikle ama yeterliliği tartışılabilir lütfen bi çare.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.