Şimdi Ara

BRC - TELEFLEX GFI - PRINS - VIKARS Otogaz Dönüşüm Sistemleri - ANTALYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
24.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaan bey ben aracımı sıfır almadım zaten 2010 model 15.000 kmdedir.
    tiguana lpg sistemi takan veya takmayı duşunen varsa benımle ırtıbata gecsın
    cunku arac cok yakıyor gercı bugun hız sabıtleyıcı taktırdım bakalım nasıl bır etkısı olacak
  • Merhaba,

2010 model chevrolet cruze aracıma LPG düsünüyorum.Siz Antalyadasınız,Peki istanbul bayisi forumda varmı?Görüşsek.Bütün yazıları okudum bayağı güvenilir bir bayisiniz anlaşılan.Peki biz istanbuldan sizemi gelelim (:
    İstanbulda kimi önerirsiniz?burdan yazmak istemezseniz özelden pm gönderebilirsiniz.

Saygılarımla...
  • UltraGas ULTRAFAST CHEVROLET CRUISE ve CAPTIVA MONTAJI SIFIR ARACLARA MUKEMMEL UYUM MUKEMMEL PERFORMANS!!!

[simage][/simage]

BRC - TELEFLEX GFI - PRINS - VIKARS Otogaz Dönüşüm Sistemleri - ANTALYA
  • UltraGas ULTRAFAST CHEVROLET CRUISE ve CAPTIVA MONTAJI SIFIR ARACLARA MUKEMMEL UYUM MUKEMMEL PERFORMANS!!!

BRC - TELEFLEX GFI - PRINS - VIKARS Otogaz Dönüşüm Sistemleri - ANTALYA
  • Prins Otogaz Dönüşüm sistemleri aşmış gibi duruyor. Autoshow 2010'da Porsche Cayennenin LPGli modelini tanıttılar. %40'a varan yakıt parasından tasarruf sağlıyor ve ayrıca çevre dostu.

•  BRC - TELEFLEX GFI - PRINS - VIKARS Otogaz Dönüşüm Sistemleri - ANTALYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 14 Eylül 2011; 21:01:09 >
  • ibrahim bey benim aracım 2000 model zetec motor focus 1.6 16 v ghia bu araca brc tüp olurmu, sorunsuz çalışırmı, kaç günde takılır.
    Birde ödemede kredi kartına taksit yapıyomusunuz, yapıyosanız kaç aya kadar öğrenebilirmiyim.
  • ibrahim bey topiği bıraktımı acaba
  • slm arkadaslar varmı yetkili ford bayiilerden lpg takan ıstanbul için garanti bozmadan.
    ankaradaki başer ford bayide boyle uygulama varda ıstanbul içinde yapan yokmu ?
    sevgiler
  • slm arkadaslar varmı yetkili ford bayiilerden lpg takan ıstanbul için garanti bozmadan.
    ankaradaki başer ford bayide boyle uygulama varda ıstanbul içinde yapan yokmu ?
    sevgiler
  • Merhaba İbrahim Bey forum okudum ve sizin hakkınızda söylenenler gerçekten sizin için çok hoş olsa gerek, keşke Antalya'da olabilseydim ve yanınıza uğrayıp derdime beraber çare bulsaydık...

Benim şöyle bir sorunum var aracım 2002 clio 1.4 ve üzerinde maalesef voltran sıralı sistem lgp var, aracım özellikle sabahları çalışıp gaza geçtikten sonra 1,5-2 km rolantide titreme yapıyor motor ısındıkça bu titreme azalıyor ve hesaplarıma göre yaklaşık şehir içi 0,27 tl yakıyor (en son ayar yaptırmadan önce belki biraz daha aşağı inebilir), Konya'dayım sorunun kaynağı enjektörler olabileceği söylendi ve değiştirelim dendi eğer problemlerin devam ederse Voltran sıkıntılı olduğu için(ki ben de aynı görüşteyim) sistemi komble VİKARS'a çeviririz enjektörler de yeni olduğu için 100 TL indirim yaparız dendi, sizce bu çözüm mantıklı mı bir yaklaşım mı? Bir de VİKARS için araştırma yaptığımda pek iç açıcı mesajlarla karşılaşmıyor insan morali bozuluyor :(

Sizin fikirlerinizi önemseyerek bekliyorum İbrahim Bey kendinize iyi bakın...

• Tüm çevreci ve ekonomik LPG dostlarına tekrar merhaba ;

Arkadaşlar işlerimin yoğunlugundan dolayı uzunca bir süre forumdan ve dolayısıyla da sayfamızdan uzak kaldım. Bundan böyle gunluk olarak forumu takip etme ve sizlerin soru ve sorunlarınıza çözum bulabilmek, görüş, öneri ve fikirlerinizi birlikte değerlendirmek adına hergun topiği takip edeceğim. Yetkili servisi oldugum PRINS VSI - TELEFLEX GFI - BRC ve VİKARS marka ürünler hakkında buradan detaylı bilgilere ulaşabileceksiniz. Diğer marka kitler hakkında da genel geçer sorunlar üzerine her turlu sorun ve şikayetlerinizde ben ve ekibim destek olmaya calışacagız.

Saygılarımla.
    İbrahim GÖKKAYA
  • iyi günler
    2007 nissan primera 1.6 arac sahibiyim yarın aracıma teleflex lpg kiti taktırmayı düsünüyorum bu kararda daha önceki aracıma taktırdıgım ve beni bir hayli ugrastıran yerli kitimiz etkili oldu müşteri hizmetleri gayet iyi çalışmakla beraber sorunlardan kurtulamamıstım en önemlisi de stop etme sorunu idi. bu yüzden prins-teleflex-vialle gb 'en iyi' olarak sınıflandırılan bu 3 markadan teleflexi taktırmayı tercih ettim. bu tercihimde şu etkili oldu diyebilceğim bir neden de yok üstelik bu yüzden aklıma takılan soru ise doğru kararı verip vermediğim, en basta aracıma bu sistemin herhangi bir uyumsuzlugu söz konusu olur mu ? stop etme, gaza geç geçme, kendiliginden benzine gecme, enjektör sesinin fazlalıgı, asırı lpg tüketme, cekisten düsme, silkeleme titreme vs vs bu tür sorunlarla karsılasır mıyım ? daha önceden agzım yandıgı icin simdi tedirginim, bu konularda fikri olan/yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkür ediyorum.

• merhabalar 2004 megane II 1.6 aracıma teleflex veya prins taktırmak istiyorum kime sorsam prins iyidir diyor fakat teleflexi kimse duymamış siz hangisini önerirsiniz?benim aracıma hangisi daha uyumludur?araçta silkeleme,vites boştayken klima açınca stop etme,devirde dalgalanma vb olur mu veya lpg de ne gibi sıkıntılar benim aracımda normal sayılabilir?
  • merhabalar, siz karar noktasında dogru markaları ayırmızsınız, aracınıza montaj yaptıracağınız servisinizi seçmek kalmış. Bence size en yakın prins ve teleflex gfi bayileri ile istişarede bulunun, malum montaj sonrası servis hizmetleride önemli.... aracınızda yaşarmıyım diye endişe ettiginiz problemlerin kilit cümlesi, doğru markayı doğru serviste montaj yaptırmak, güvenli ve ekonomik sürüşler. sygılarımla.
  • merhaba,
    Bende antalyadayım ve aracıma lpg taktırmak istiyourum.. Aracım 2008 seat leon 1.4 tsi.
    Sorum acaba tsi motorlarda uygulama yaptınız mı daha önce? biraz bilgi verirseniz sevinirim..
  • hepinize selam,
    dün suzuki grand vitara 2.0 2007 aracıma TELEFLEX taktırdım. ama taktırmadan önce aynı özelliklerdeki araçları araştırdım, kullanıcılardan şikayetlerini dinledim memnuniyetlerini dinledim ve TELEFLEX için hiç bir sorun yaşamayan Ankara lı bir grand vitara kullanıcısına güvenerek, Tunalı dan Serdar bey le görüştüm çok yardımcı oldu gayet net ve açıklayıcı bilgiler verdi. 27 si akşamı aracımı teslim ettim. ve 28 i akşamı yağlama sistemi takılmış ve ayarları yapılmış olarak teslim aldım. lpg yi fulleyip Bolu ya 50 tl. lik yakıtla 180 km yolu sorunsuzca ort. süratim 120-140 ve keyfle döndüm. servis çalışanlarına ve Serdar bey e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu bir reklam değildir. Serdar beyi ve Tunalı motorlu araçları tanıyalı 2 gün oldu ve hiç bir çıkarımda yoktur. benim aracımda sorunsuzca çalışacağındada eminim. sizde karar verirken kendi aracınızla muadil araçları araştırıp memnuyetlerini alarak karar verin reklamları ve karalamaları dikkate almayın bire bir araç kullanıcılarını dinleyin. BU BENİM FİKRİM. tekrar teşekkür edrim.

• oooo efsane geri dönmüş...ibrahim usta hoşgeldin..
  • Insignia turbo LPG deneyimi olan varmıdır acaba ?
    Magnezyum alaşımlı süpap ların yüxek ısılara dayanaklı olmadığı söylüyorlar. Varmı aramızda tecrübesi olan arakdaşlar ?
  • Ne taktırırsanız taktırın Ama
    Teleflex Sakın taktırmayın.

- 3 günde montaj tamamlanacağı taahhüt edildiği halde 9 günde tamamlandığını,
    - Arıza Lambasının yanmayacağı taahhüt edildiği halde yanar halde teslim edildiğini,
    - Yakıt tasarrufunun litre bazında taahhüt edildiği halde aksine Benzinden daha fazla ya da yakın tükettiğini,
    - Aracın çekişinin düşmeyeceği taahhüt edildiği halde çekişin bariz düştüğünü,
    - Aracın ayar için servise gelmeyeceği taahhüt edildiği halde, defalarca ayar yapıldığını,
    - İkamet etiğim yerden Ankara’ya defalarca gelerek zaman, emek ve para kaybına uğradığımı.
    Bu sebeplerden dolayı LPG ‘nin sökülüp, Ödediğim paranın tamamının nakden iade edilmesini talep ettim..
    3 test denemeden sonra zorla söktüler,3250 TL. ÖDEDİĞİM PARAYI 945 TL KESİNTİ YAPARAK ÖDEDİLER.

SAKIN .... Sakın.... Sakın....

Detaylar için:
    https://sites.google.com/site/teleflexmagdurlari/

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.