kesinlikle benimde izlediğim en iyi dizilerden ilk 3'e sıralamasız girer. 10 üzerinden 10'luk bi dizi öyle böyle değil 8 gündür 2 sezonu 2 defa izledim.. bryan cranston aldığı tüm ödülleri sapına kadar hak ediyor ve diğer dizi aktörlerine gömlek gömlek fark atıyor. diğer karakterler de bomba. yanında da zekice kurgulanmış senaryo ve mükemmel diyaloglar eklenince son yılların en iyi dizisi olması kaçınılmaz oluyor. hele o kamera açıları, kalite ışıklandırmalar felan film izliyor havası, daha doğrusu hbo dizisi izliyor havası verdi bana. hele o detaylara odaklanmaları felan yok mu, bitiriyor yeminle..
dizi tempo olarak prison break gibi gerizekalı dizilerden yavaş olsa da, daha bi kara mizah-dram tarzında olsa da heyecan olarak onlara basıyor.. senaryo ve genel kalite olarak ise hayvanlar gibi ezdiğini söylememe gerek yok zaten.. dizide eksi sayılmayacak tek bi nokta var o da jeneriği ki o bütün film izliyormuşuz havasını bi kaç saniyeliğine silip götürüyor.
en iyi üçüm the sopranos, six feet under ve breaking bad oldu artık. kalite olarak zaten bunlara yaklaşıyor fakat genel olarak six feet under'a daha çok benziyor.. helal olsun diyorum adamlara, şimdilerde 3. sezonu başlayacak gerizekalı lost'un gerizekalı kurgu ve gizemini unuttum breaking bad'e kilitlendim, hadi hayırlısı..
Bu gece Sezon 3 başlıyor bilginize.Takipte olun.
Breaking Bad Aksiyonu geçtim seyirciye Konuşmalardan başka bir şey vermez Dizide aksiyon çok nadirdir Ama bu konuşmalar diziye öyle bir şekilde aktarılmıştırki hiç sıkılmadan saatlerce izlenebilir.Bunu daha iyi başaran başka bir dizi görmedim ben.Koca bir sezonu Walter ve Jesse nin Muhabbetini dinleyerek geçirebilirsiniz.Dolu dolu bir dizi Kalite yani,Hiç bir şekilde izleyiciyi sıkmıyor.Yaratıcı sahneler çok fazla var klişelerdende uzak ayrıca.Kaplumbağa sahnesini pek çoğumuz hatırlıyoruzdur herhalde.
Walter zaten sevilen bir karakter ama Jesse Favorim benim.
Nihayet beklediğim gün geldi o kadar dizinin arasında ilk izleyeceğim Breaking Bad olacak kesinlikle.
kaplumbağa sahnsi nasıldı ya hatırlıyamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Fallout 3
Bu gece Sezon 3 başlıyor bilginize.Takipte olun.
Breaking Bad Aksiyonu geçtim seyirciye Konuşmalardan başka bir şey vermez Dizide aksiyon çok nadirdir Ama bu konuşmalar diziye öyle bir şekilde aktarılmıştırki hiç sıkılmadan saatlerce izlenebilir.Bunu daha iyi başaran başka bir dizi görmedim ben.Koca bir sezonu Walter ve Jesse nin Muhabbetini dinleyerek geçirebilirsiniz.Dolu dolu bir dizi Kalite yani,Hiç bir şekilde izleyiciyi sıkmıyor.Yaratıcı sahneler çok fazla var klişelerdende uzak ayrıca.Kaplumbağa sahnesini pek çoğumuz hatırlıyoruzdur herhalde.
Walter zaten sevilen bir karakter ama Jesse Favorim benim.
jesse'nin walter'dan öğrendiklerini keş arkadaşlarına satma huyu da bombaydı badger denen elemana "bu temel kimya yo" ve alt torbacı bulun "logaritmik artış" felan deyişi gözlerimden yaş getirmişti gülmekten ama en favori bölümüm karavanın akü sorunu çıktığında ikisinin mahsur kaldığı bölümdü:) walter'ın jesse'ye laf sokmaları felan bombaydı
niyeyse hank karakterini de çok seviyorum, hafif iticiliği var yine ama çok fırlama bi yüzü var adamın:))
Sonunda müjdeli haber geldi. Uzun zamandır bekliyordum. Çok kaliteli bir yapım.
Hank karakteride çok iyi yorumları bomba oluyor. Jesse nin Arkadaş grubu ile sohbetleri süper oluyor zaten.Birbirlerini selamlamaları,Küfürleri,Lakapları (Çiroz Pete).Walter ın eşine sinirleniyorum bazen.Adam kanser ölecek bu 2 inci telefonun derdinde daha.
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
2 inci sezonu izlediysen eğer.
Hank ve arkadaşları Çölde Uyuşturucu satıcılarını beklerken bir kafa görüyorlar yanına yaklaşıyorlar ve kaplumbağa üzerine konulmuş bir Kafa var.Bunlar aralarında Geyik yaparken Kaplumbağa patlıyor ölenler oluyor hank kurtuluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Fallout 3
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
2 inci sezonu izlediysen eğer.
Hank ve arkadaşları Çölde Uyuşturucu satıcılarını beklerken bir kafa görüyorlar yanına yaklaşıyorlar ve kaplumbağa üzerine konulmuş bir Kafa var.Bunlar aralarında Geyik yaparken Kaplumbağa patlıyor ölenler oluyor hank kurtuluyor.
hatırladım mexica sınırındaydı
Breaking Bad S03E01 HDTV XviD-LOL
Sonunda başladı.720 P bekliyorum.
Breaking Bad S03E01 720p HDTV X264-DIMENSION
Müjdeli haber geldi sonunda ha... Hemen arıyorum bende...
Altyazıyı çeviren yok
Geliyor altyazı Merak etmeyin,Bu gece hazırmış.
Breaking Bad" Dizi Bölümü :s03e01 Çeviren :F471H Başlama Tarihi :2010.22.03 Çeviri Miktarı : %25 Durumu : Aktif Not:Bu gece biter...
Allahtan ingilizce biliyorum. Bütün dizileri yayınlanır yayınlanmaz izleyebiliyorum. Bence herkes öğrenmeye çalışmalı, bu tür yabancı dizileri izlerken çok daha iyi oluyor. Saygılar.
Bildiğim ingilizce bir yere kadar yetiyor maksimum % 60 lık bir kısmı anlıyorum.İngilizce kursuna devam ediyorum neyseki geliştiriyorum sürekli ama şu an bir diziyi tam olarak anlayarak izlemem zor.
Ama izlerken bile biraz olsun yeni bir şeyler öğreniyorsunuz değil mi? En azından ben öğreniyordum. Çok zevkli oluyordu. Halen daha zevkli.