Şimdi Ara

Breaking Bad den Sonra ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Prispn Break izledig en iyi yabanci dizi diyebilirim.(breaking badi de izledim)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin lost>bb
  • Shameless izlemeden önce bende öyle diyordum ama izledikten sonra çok tuhaf hissettim kendimi.Bir parçam koptu gitti sanki.Yeni sezon için gün sayıyorum.
  • Ben Breaking Bad' ten sonra Prison Break' e başladım.
  • Bence öyle bir dizi yok.
  • Bende konuya farklı bir boyut getireyim o zaman :) OZ !!! Breaking Bad'in gerçekten hayranıyım ama bu dizi bambaşka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyaoblomov -- 7 Eylül 2014; 10:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

Sons of Anarchy kesinlikle. İlk sezon normal ondan sonra her sezon güzelleşiyor dizi pişman olmazsın

+SAMCRO

kesinlikle izle, Breaking Bad gibi sezonlar ilerledikçe güzelleşiyor.
  • breaking badden sonra onun gibi dizi bulmak biraz zor olacaktır ama
    person of interrest veya sherlock olabilir
  • onu unut o boşluk asla dolmayacak
  • Lost'a başlama. O efsaneden sonra çocuk oyuncağı gelir. Walking Dead, Under The dome ya da hannibal'ı öneririm.
  • Breaking badin tadı varmıydı ki
    Gerisi boşluk demişler, kendisi boşluk başka çok daha güzel diziler bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 13 Eylül 2014; 19:17:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. Jüri Üyesi kullanıcısına yanıt
    +1
  • Dexter > bb
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

Breaking badin tadı varmıydı ki
    Gerisi boşluk demişler, kendisi boşluk başka çok daha güzel diziler bulabilirsin

Birazdan fanboylar dayak yemiş gibi yaparlar seni.

Birçok kişiye göre en iyi dizi BB. Gerçekten de çok iyi bir dizi. Ama tadı varmıydı biraz ağır olmuş sanki...

Çünkü dizi sana uymuyorsa zaten başında bırakmışsındır. Başlayıp da bırakanı pek görmedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

Breaking badin tadı varmıydı ki

Birazdan fanboylar dayak yemiş gibi yaparlar seni.

Birçok kişiye göre en iyi dizi BB. Gerçekten de çok iyi bir dizi. Ama tadı varmıydı biraz ağır olmuş sanki...

Çünkü dizi sana uymuyorsa zaten başında bırakmışsındır. Başlayıp da bırakanı pek görmedim...

Herkez aynı şeyi diyor son 2 sezon çok iyi. İmdb de bile ilk üç sezonda imdb 6, son 2 sezonda 9.6 imiş.
    Şuan en izlenen harikadizi1.com sitesinden izliyorum git kendin bak istersen bütün bölümlerde 10 yorumdan 9 u dizi acayip sıkıcı, bi gün öleceksem bu diziyi izlerken sıkıntıdan ölecem vb yorumlar.
    Sadece bu sitedeki yorumlar değil çoğu sitedeki yorumlara baktım bırakan cidden çok fazla kişi var.
    4.sezon 4. Bölüme geldim dizi de çok azıcık bi kıpraşma oldu olaylar biraz daha heyecanlı hale gelmdye başladı ama gene aynı monotonluk...
    Bıraktım bende 1 sezonluk iyi bi dizi için bu kadar zaman kaybetmeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Breaking Bad'den sonra öyle her dizi sarmaz , tavsiyem sopranos ve oz.Cidden ağır , efsane dizilerdir.Sıkılmazsın dersem yalan olur ama izlediğinede değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.