Şimdi Ara

Breaking Bad den Sonra ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Breaking Bad'i bitireli 2-3 gün olacak izlemeden önce abartıldığını söylerdim fakat gerçekten de öyle olmadığını anladım.Bana Breaking Bad gibi aynı tadı verebilecek dizi önerebilir misiniz ?

• Fringe
    The Wire
    Lost
  • Fargo
    Sherlock
    Prison Break
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Fargo
    Sherlock
    Prison Break
    Breaking Bad'ten sonrası boşluk. Yerini dolduracak bir dizi yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8. Jüri Üyesi -- 30 Ağustos 2014; 0:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8. Jüri Üyesi

Alıntıları Göster
    Önce lost sonra bb'den sonra bir boşluk oluşmuştu bende, izlediğim dizilerden pek fazla tatmin olmuyordum, 3 gün önce "Person of Interest" e başladım. Lost ve bb kalitesinde bir dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawson Creek

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hannibal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Önce lost sonra bb'den sonra bir boşluk oluşmuştu bende, izlediğim dizilerden pek fazla tatmin olmuyordum, 3 gün önce "Person of Interest" e başladım. Lost ve bb kalitesinde bir dizi

oo oyuncu kadrosu çok çok iyi. Benjamin Linus ve Jesus Christ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

oo oyuncu kadrosu çok çok iyi. Benjamin Linus ve Jesus Christ

Alıntıları Göster
    Sons of Anarchy kesinlikle. İlk sezon normal ondan sonra her sezon güzelleşiyor dizi pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Sons of Anarchy kesinlikle. İlk sezon normal ondan sonra her sezon güzelleşiyor dizi pişman olmazsın

Alıntıları Göster
    onun gibi dizi zor bulunur ama arrow izliyorum şu aralar bb ile yarışamaz ama konusu sürükleyici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaphindre

onun gibi dizi zor bulunur ama arrow izliyorum şu aralar bb ile yarışamaz ama konusu sürükleyici

Alıntıları Göster
    Lost,Prison Break
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo.361

Lost,Prison Break

Alıntıları Göster
    Hocam Prison Break izlemeni tavsiye ederim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

Hocam Prison Break izlemeni tavsiye ederim bende.

Alıntıları Göster
    Kardeşim Fargo'yu izlemeye başla pişman olmazsın...
  • Breaking Bad en iyi dizi, aksini söyleyenin beyni düşünme yetisinden yoksundur diyenlere aldırma, boşluk bal gibide dolacak

İlk olarak kaç dizi izlediniz?

Şimdilik, Fargo, Homeland ve True Detective'i bitirin, eğer 40 civarı dizi izlediyseniz bir 4-5 öneri daha yapacağım.

Prison Break ve Lost sürükleyici ama çokta mükemmel olmayan dizilerdir, eğer bir diziye bağlanmak istiyorsan Lost öneririm, inaılmaz sürükleyicidr.

Aksiyon ve kalite ve sürükleyiciliği bir arada istersen her telden çalan Person of Interest
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Breaking Bad en iyi dizi, aksini söyleyenin beyni düşünme yetisinden yoksundur diyenlere aldırma, boşluk bal gibide dolacak

İlk olarak kaç dizi izlediniz?

Şimdilik, Fargo, Homeland ve True Detective'i bitirin, eğer 40 civarı dizi izlediyseniz bir 4-5 öneri daha yapacağım.

Prison Break ve Lost sürükleyici ama çokta mükemmel olmayan dizilerdir, eğer bir diziye bağlanmak istiyorsan Lost öneririm, inaılmaz sürükleyicidr.

Aksiyon ve kalite ve sürükleyiciliği bir arada istersen her telden çalan Person of Interest
    True Detective
  • quote:

bb ile person'ı bir tutmanız gerçekten ilginç.
    ben de ikisini de izledim fakat mümkün değil yarışamazlar, bb ile zaten konusu da pek fazla tutmuyor.

konuya cevap olarak da :
    true detective
    fargo
    olabilir
  • Breaking bad'den sonra prison break izledim. Kesinlikle öneririm
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Breaking Bad den sonra doğru düzgün dizi izlemedim ama aynı durumda kalmıştım. O zaman herkes Dexter diyordu ama Dexter iyi başlayıp kötü bitmiş. Denemeye değer belki, araştırabilirsin.

• Breaking Bad güzel dizi. Daha bitmedi maa bitince ben de buna benzer birşeyler arayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selma84

Breaking Bad güzel dizi. Daha bitmedi maa bitince ben de buna benzer birşeyler arayacağım.
    Breaking Bad'den sonra dizi izlemeyen ben dizilere sardım.Tabiki BB'nin yerini dolduramaz ama şuan cnbc-e'de ara sıra denk geldiğim believe bazı yerlerde saçmalıklar bulunsa da; hiç değilse sıkılmadan izlediğim dizilerden.Onun dışında Lost'da en baştan izlenebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.