< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 31 Ağustos 2019; 13:25:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 31 Ağustos 2019; 13:25:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsanların bu film için nasıl beklentileri var, vardı merak ediyorum. Dizi finalinden sonra ne oldu sorusuna gayet gerçekçi ve mantıklı bir şekilde
yansıtmışlar bence. Beğenmeyenler daha çok mu aksiyon bekliyordu, daha çok eski karakter görmek mi istiyorlardı çözemiyorum. Bence Breaking Bad finali sonrası o 1-2 günde neler olduğuna dair merakımızı giderdiğini düşünüyorum. En azından beni tatmin etti. Beğenilir/beğenilmez. Kişiden kişiye beklentiler de değişebilir ama bundan daha gerçekçi bir senaryo çıkmazdı gibi geliyor bana. |
Robert Forster (vacuum cleaner) vefat etmiş.
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 25 Ağustos 2019; 3:45:10 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 25 Ağustos 2019; 11:8:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Ağustos 2019; 23:4:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|