Şimdi Ara

El Camino: A Breaking Bad Movie (2019) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
6.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tanıtımlarda Jesse üzerinde durduklarını görünce tahmin etmiştim zaten Jesse üzerinden bir film geleceğini.

kesinlikle olsa da olur, olmasa da olur bir film. yeni bir hayata başlamak için böyle bir şey yapacağını kestirmemek çok zor değildi zaten.

film Jesse'ye ne oldu sorusunun cevabı sadece ama ben Vince Gilligan'dan daha fazlasını beklerdim. çok klasik bir son oldu. sokaktan 10 kişiye sorsan 9'u böyle bir ending yazardı zaten Jesse için.

Eskinin hatırına izledik, çokta derinlemesine girmeyelim. en azından 2 saat boyunca sıkmadan izlettirdi kendini.
  • Veda busesi gibi olmuş, güzeldi özlemişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markayı sömüren yapımlardan sonra bu tarz bir yapım farklılık yarattı. Film beklentisi ile değil de alternatif final olarak izlerseniz daha memnun kalırsınız.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Keşke verilen paranın bir kısmıyla Todd’a bir personal trainer alınsaydı

• Anlaşılan çok tatmin edici değil ama bb'yi izleyip filmi izlemeden olmaz...
  • 5-6 yıl sonra geldiği için bi beklenti oldu bende ama pek de istediğimi bulamadım. Yani bunca zaman sonra zaten kafamızda Jesse'ye bir son kurgulamıştık, bu da onun aynısı gibi falan olmuş. Üzgünüm ama benim için olmamış.

@blacklead
    spoiler=5526805625]O olayı ben de anlayamadım. Walter'ın üstünde acaba çok daha geniş çaplı bir arama mı vardı da kulübeden çıkamıyordu diyeceğim ama bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

5-6 yıl sonra geldiği için bi beklenti oldu bende ama pek de istediğimi bulamadım. Yani bunca zaman sonra zaten kafamızda Jesse'ye bir son kurgulamıştık, bu da onun aynısı gibi falan olmuş. Üzgünüm ama benim için olmamış.

@blacklead
    spoiler=5526805625]O olayı ben de anlayamadım. Walter'ın üstünde acaba çok daha geniş çaplı bir arama mı vardı da kulübeden çıkamıyordu diyeceğim ama bilmiyorum.
    Walter için çok büyük çaplı araştırma vardı hatırlarsanız final bölümünde marie ile skylar telefonda konuşurken marie polise bir sürü ihbar geldiğini Walterın belediye binasını uçuracağı vs söylendiğini söylüyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Robert Forster (vacuum cleaner) vefat etmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: glorypilger

Walter için çok büyük çaplı araştırma vardı hatırlarsanız final bölümünde marie ile skylar telefonda konuşurken marie polise bir sürü ihbar geldiğini Walterın belediye binasını uçuracağı vs söylendiğini söylüyordu.

Alıntıları Göster
    Hımm, tahmin ettiğim gibi o zaman.
    Teşekkürler.
  • Breaking bad tadını çok özlemişim,bence iyiydi.

• Bekleniliyordu zaten böyle olması izlemek için izledim

• Arkadaşlar biliyorsunuz fragmanı netflix youtube kanalında sansürlüydü. sansür netflixte filmde de var mı?
  • 15.dk jesse den nefret ettiğimi hatırlayıp kapattım,adamın işine o kadar saygısı yok ki 2 ay boğazını tutamayıp dana gibi çekmiş filmi
  • Diziyi baştan izleyip filmi izlemek lazım unuttuk her şeyi.
  • Çok beğendigimi söyleyemem. Jesseye ne oldu sorusunu cevaplıyoruz dogru ama ne bileyim farklı olabilirdi. Hank ve gomez e olanlar hakkında bi flasback yapsalardı en azından görürdük yada walterın nereye götürüldügü
  • ilk sahnede mike i gormek sasirtti beni ölmeden önce hangi olay izerine alaskayi tavsiye etti anlamadim flash back mi degil mi onu bile zar zor anladim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fragmanda "Sıska" olarak bilinen Jesse'nin arkadaşı olan bereli adam jessinin yerini asla size söylemeyeceğım diyor filme baktım böyle bi sahne yok?
  • PaNoZ kullanıcısına yanıt
    Aynen fragmanda olan birkaç sahne yoktu filmde.
  • WW'siz Breaking Bad olmaz. Jesse Pinkman dediğiniz adam da BB'nin en ezik karakterlerinde zirveye oynar. Sevemedim gitti şunu.
  • Çok iyi değildi ama 2 saat o çölü verseler bu isim altında yine izlerim orası ayrı. Bence ne eksik ne fazla.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.