Şimdi Ara

El Camino: A Breaking Bad Movie (2019) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
2
Favori
6.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En mantıklı şekilde, en azından Jesse noktasında da olayları bağlayıp bitirmişler. Abartmamak gerekir diye düşünüyorum.
  • Yeni bitirdim filmi açıkçası su gibi aktı gitti. Çok özlemişim BB yi.
    Yalnız sinema filmi değil de uzun bir BB bölümü bir final bölümü tadında izlediğimden memnun ayrıldım sonundan. Yoksa buna tek başına film muamelesi yaparsak sınıfta kalır bence. Hem Aaron Paul hem de Todd u oynayan arkadaş da yani ne bileyim dana gibi olmuşlar . Yahu arkadaş film çekiyorsunuz insan biraz fitleşir . Bir de dizi finalinin kaldığı noktadan başlayan Aaron Paul için daha fena bu durum. Neyse. arada göndermeler magnet b.tch falan güzeldi. Çekimlerde gayet başarılıydı. WW yi görmek falan hepsi tadımlık güzel kareler. Son da herhangi bir şaşırtma yapmadan temiz bir şekilde bitti. Tam bir kapanış oldu dizi için. Bu izlediğim dizi bölümü olsa 10 üzerinden 9 alacakken tek başına film katagorisine sokarsan anca 6-7 alır gözümde.

• Gayet iyiydi. Dizi için güzel kapanış oldu. Sırada Saul var artık, beklemedeyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Film tam olması gereken gibiydi. Jesse nin kaçtıktan sonra başına gelenleri izledik. Zaten farklı bir konsept olsa yakışmazdı. Ben beğendim. Yıllar sonra tekrar o havanın içinde yer almak iyi geldi. Jesse sanırım yanlış duymadıysam sadece bir yer de ''Hey Yo'' dedi. Onu da özlemişiz.
  • Filmi izledim.

Felina'nın üzerine böyle bir film bence gereksizdi. Sen zaten dizi olarak efsane bir sezon finali yapmışsın. Televizyon tarihindeki hiçbir dizi BB kadar başarılı bir sezon finali yapamadı. E sen bunun üzerine çıkamayacaksan ne diye film çekiyorsun?
  • diziyi günceldeyken bitirmiştim 5 sene falan olmuştur ondan pek bir şey hatırlamıyordum ama yine de hoşuma gitti film.Bundan güzeli olmazdı zaten
  • Filmi beğenmedim. Breaking Badin adını kullanıp para için çekilmiş film.
    Amcnin o uzun uzun oyuncuları ekranda göstermesi de yoktu.
    Overrated film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 14 Ekim 2019; 10:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence güzeldi insanlar beklentilerini çok yüksek tutuyor

ne yani walter white geri dönücek meth pişircekler falan mı sanıyordunuz
  • Film cok cok kotu degildi ama insanlarin belirli bir beklentisi vardi ona pek karsilayamadi diye dusunuyorum.Ben nedense BB tadini pek alamadim.Ornegin Better Call Saul bana bu tadi sonuna kadar veriyordu ama bu filmde hissedemedim nedense.Ek olarak bazi sahneler cok uzun tutulmus bir sureden sonra gecsin bitsin istedim maalsef.
    Hikaye olarak Jesse'nin olayini bir sona baglamalari guzeldi.Baska film gelir mi dersiniz ?
  • Film olarak değerlendirmek bence bir çok filme saygisizlik olur.Bana gore El Camino BB 5. sezon 17.18 . bölüm gibi olmuş ve bu şekilde değerlendirilmesi gerekir.

Seneler sonra değil ,normal sezonda bu bölümler yayinlansaydi kilo almis aktörler dışında pek bir falso görülemezdi . Geçmişe yapılan atıflar harikaydı ve sırf el camilo için yapılmış gibi hissettirdi bana.Dizinin devamı gibi düşündüğümde bence dizinin bir tık altında rating alır.

Aksiyon felan muhabbeti bu dizide geçerse ayıp olur gerçekten. Bu diziyi asıl sevdiren insanin içinde saf olarak bulunan , başkalarına güvenme isteğini mukemmel işlemesidir. Karşılıklı ilişkilerde , işlerde sözleşme olmadan ,yaptığı işe sadık olan insan ilişkileri ,en öne çıkan taraf bence dizide . Görsellik ve sakin şekilde akan senaryo vb... Bu kalıbın dışına çıkan ise Walter reis o yüzden ekol oldu diye düşünüyorum.

• Valla özlemişim diziyi ya tadımlık da olsa dizideki o havayı tekrar almış oldum. Olmasa da olurmuş belki ama hem jesse'ye güzel bir final yaptılar hemde BB severlere küçük bir jest yaptılar. Bunun gibi dizi zor gelir vallahi.

• Açıkcası film, kaçak bir adamın başına gelenleri sıfırdan anlatmak yerine breaking bad üzerinden anlatmak gibi eğreti olmuş.
    Filmle dizi farklı formatlar olsalar da bu film bir breaking bad bölümü olsa sinekli bölümden daha iyi olamazdı, benim için bir deha olan vince'nin bilmesem bu filmi yaptığını bile söyleyemezdim. Dizinin o kendine has anlatım dili, mükemmel ayarlanmış tempo, bildiğimiz renk filtresi, çekim açılarının hiçbiri yok maalesef filmde. Content olsun da dizi üzerinden para kıralım diye yapıldığı çok bariz.
    Yine de kendi içinde iyi bir son yaptı.
    Better call saul ihtimalini saymazsak bir daha bu karakterlerin güncel hallerini göremeyecek olmak büyük üzüntü gerçekten..

• Dizi diye beklerken 2 saatlik filmmiş :(

• aaron'ın değil de en çok Todd'un camış gibi olması rahatsız etti beni. kim bilir belki de bir hastalığa falan yakalanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Dizi diye beklerken 2 saatlik filmmiş :(
    el camino: a breaking bad MOVIE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

el camino: a breaking bad MOVIE

Alıntıları Göster
    Evet ama ilk öyle olmadı soul gibi olacak sandık. Hatta devamı el camino geliyor dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Evet ama ilk öyle olmadı soul gibi olacak sandık. Hatta devamı el camino geliyor dediler.

Alıntıları Göster
    Allah allah ben hep biliyordum film olacağını. Erken dedikoduydu herhalde onlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Allah allah ben hep biliyordum film olacağını. Erken dedikoduydu herhalde onlar hocam.

Alıntıları Göster
    B.bad i 3 defa tamamen izlemiş birisi olarak sanırım fazla heyecanla bekledim :) birde dediğiniz gibi dedikodular erken çıktı.

• Şimdi bitirdim filmi çok beğendim. Yalnız malum konu breaking bad dizisinin finalinin sonrasını anlattığı için diziyi izlemeyenler hiçbir şey anlamayacaktır filmden.
  • breaking bad'e geçtiğimiz haziran başlayıp temmuz ayında bitirmiştim,bayağı bi bağımlılık yapmıştı. izlemek bugüne nasip oldu. hani film desem film değil de breaking bad dizisinin devam bölümü tadında bir filmdi. çok öyle aman aman beklenti içerisinde de değildim,beğendim güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.