Şimdi Ara

Breaking Bad dizisinin resmi mobil oyunu hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IMDB'ye göre Breaking Bad dizisi, Planet Earth ve Brothers Band ile birlikte şimdiye kadar yapılmış en iyi TV projelerinden biri olarak gösteriliyor. Dizinin hayranları artık bu maceraya akıllı telefonlarından devam edebilecekler.

Suç imparatorluğunuzu kurun

Breaking Bad: Criminal Elements oyuncuları, Walter veya Jessie Pinkman'ı kontrol etmek yerine, bu ikilinin altında çalışan bir suçluyu yöneterek, bir suç imparatorluğunun kurulmasına yardımcı olacaklar. Dizinin yapımcıları ile birlikte geliştirilen bu oyun, hikaye odaklı bir şekilde ilerliyor ve şimdilik sadece Android platformu için ön kayıta açılmış durumda.

Breaking Bad: Criminal Elements oyununu indirmek ücretsiz, ancak diğer "Freemium" oyunlar gibi öğe başına 0.99 ila 99.99 dolar arasında değişen oyun için satın alımlar mevcut. Breaking Bad'ın yaratıcısı Vince Gilligan'ın oyunun VR versiyonu için PlayStation ile birlikte çalıştığı da sızan bilgiler arasında. Oyunun iOS versiyonunun ise ne zaman kullanıcılara sunulacağı ise belli değil.

• Yine 2 dokunma ile sözde oynanan oyun
    Eskiden ne oyunlar gelirdi şimdi sen oynamıyorsun sadece dokunuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E yine iyiymiş:D ben sandım walter whitein koştuğu skylerin kaçtığı temple run tarzı oyun çıkacak bu da olumlu

• İyi de neden şimdi, brebad'in populerliği geçti. Ha para kaygımız yok biz diziyi seviyorduk o yüzden yaptık diyolarsa alınlarından öpüyorum fena durmuyor :)

• Birinci ayda siz yazısını yazdığınızda ön kaydı açılmıştı. Neden şimdi açılmış gibi bir yazı yazıldı anlamadım. Başka haber siteleri de oyun Android için çıktı şeklinde haber yazmış bakıyoruz hala ön kayıtta. Bu işte bir gariplik var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.