Şimdi Ara

Breaking Bad hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Efsane de ilk 5 sezonu beğenmemek nedir?
    Diğer 3 sezonda neyi cok beğendin peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz o sondaki sarki filan baya kafam guzel oldu bitince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axl__

quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Adam Breaking Bad ile Spartacus'ü karşılaştırıyor. Spartacus ne dizisi Breaking Bad ne dizisi. Alakaları bile yokki. Bu kış uykusu filmi ile avengers filmini karşılaştırmak gibi birşey.

Bi üstteki alıntıda açıkladım

Pardon dikkat etmemişim. Aynen dediğin gibi bence de. Ama Breaking Bad sadece izlediklerinden oluşmuyor. Nasıl diyeyim, mesela o filmi çekilirken o kadar küçük ayrıntılar var ki ve bi o kadarda önemli. Yani en basitinden ilk bölümde çölde düşürdüğü pantolonu son bölümde oradaki tenekeyi götürürken yanından geçiyor. Çok küçük ama aslında çok güzel ayrıntılar. Hani bunlar araştırırsan aslında ne kadar güzel olduğunu göreceksin. Veya bir örnek daha filmin çekiliş tarzı. Mesela 5 bölüm var. 5. bölümde olacağı gösteriyor 1. bölümün başında ve sen daha çok merak ediyorsun falan. Bunlar gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatiyılmaz

Efsane de ilk 5 sezonu beğenmemek nedir?
    Diğer 3 sezonda neyi cok beğendin peki?

Ya hocam ilk sezonlarıda seviyorum ama biraz durgundu bence. İlk sezonları hiç sevmesem diziye devam etmezdim zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axl__

quote:

Adam Breaking Bad ile Spartacus'ü karşılaştırıyor. Spartacus ne dizisi Breaking Bad ne dizisi. Alakaları bile yokki. Bu kış uykusu filmi ile avengers filmini karşılaştırmak gibi birşey.

Bi üstteki alıntıda açıkladım

Pardon dikkat etmemişim. Aynen dediğin gibi bence de. Ama Breaking Bad sadece izlediklerinden oluşmuyor. Nasıl diyeyim, mesela o filmi çekilirken o kadar küçük ayrıntılar var ki ve bi o kadarda önemli. Yani en basitinden ilk bölümde çölde düşürdüğü pantolonu son bölümde oradaki tenekeyi götürürken yanından geçiyor. Çok küçük ama aslında çok güzel ayrıntılar. Hani bunlar araştırırsan aslında ne kadar güzel olduğunu göreceksin. Veya bir örnek daha filmin çekiliş tarzı. Mesela 5 bölüm var. 5. bölümde olacağı gösteriyor 1. bölümün başında ve sen daha çok merak ediyorsun falan. Bunlar gibi..

Aynen dediğiniz gibi dizide ince ayrıntılar var. Başka bi forumda konusu vardı onları okuyunca dizi daha ilgi çekici oluyo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.