Şimdi Ara

Breaking Bad hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Breaking Bad'in 5. sezonundayım şuan , diziye başlarken büyük umutlarla başlamıştım çünkü herkes çok iyi dizi diyodu. Fakat ilk 3 sezon harbiden sıkıcıydı. 4. sezon iyi gibiydi ama bence abartılmış bi dizi. Bi Sherlock veya Spartacus kadar iyi olmadığını düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim zevkler tartışılmaz sonuçta

Edit : Konuyu hortlatmış olucam ama Breaking Bad'i bitirdim ve neden efsane dediklerini anladım. Harbiden de efsane diziymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axl__ -- 13 Eylül 2014; 20:49:45 >

• Yaşın kaç ?
  • Hayır hocam yaşla alakası yok hatta sırf kendisini zeki sanmak için Breaking Bad'i herkes anlayamaz ama ben anladım en iyi dizi diyenler var.
  • Hocam aksiyon seviyorsanız normaldir. Ben daha ağır dizilerden hoşlanıyorum o yüzden çok sevmiştim. Herkes sevecek diye birşeyde yok zaten ama abaartılmış bir dizi değildir. Kategorisinde en iyi dizilerden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Hayır hocam yaşla alakası yok hatta sırf kendisini zeki sanmak için Breaking Bad'i herkes anlayamaz ama ben anladım en iyi dizi diyenler var.

Breaking bad'i anladim , herkes anlayamaz ne demektir ?

kimse böyle sacma bi yorum yapmış olamaz . Yabancı dizi izliyorum havaliyim lafini uyarlamışsın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Hocam aksiyon seviyorsanız normaldir. Ben daha ağır dizilerden hoşlanıyorum o yüzden çok sevmiştim. Herkes sevecek diye birşeyde yok zaten ama abaartılmış bir dizi değildir. Kategorisinde en iyi dizilerden biridir.

Aynen hocam dediğiniz gibi ağır dizilerden sıkıldığım için Breaking Bad'i pek sevemedim
  • Konuyu hortlatmış olucam ama Breaking Bad'i bitirdim ve neden efsane dediklerini anladım. Harbiden de efsane diziymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: axl__

Konuyu hortlatmış olucam ama Breaking Bad'i bitirdim ve neden efsane dediklerini anladım. Harbiden de efsane diziymiş

Hocam ilk mesajı editleyinde görüp etkilenmesin insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

quote:

Konuyu hortlatmış olucam ama Breaking Bad'i bitirdim ve neden efsane dediklerini anladım. Harbiden de efsane diziymiş

Hocam ilk mesajı editleyinde görüp etkilenmesin insanlar

Tamamdır hocam hallettim :D
  • Adamı böyle yola getirirler

Şaka bir yana hakikaten efsane ya yeri çok ayrı.

• breakıng bad in son 4 bölümü inanılmazdı sırf o dört bölüm için bile izlenir dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Adamı böyle yola getirirler

Hocam şöyle bi gerçek var ilk sezonlar dizi gerçekten çok durgun ve tatsızdı fakat son 2 sezon harbiden mükemmeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanMccharty123

breakıng bad in son 4 bölümü inanılmazdı sırf o dört bölüm için bile izlenir dizi

Aynen öyle
  • quote:

quote:

breakıng bad in son 4 bölümü inanılmazdı sırf o dört bölüm için bile izlenir dizi

Aynen öyle

https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBsQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJXhRVWqtdus&ei=KLwUVLGiAYThywPaiYHgCA&usg=AFQjCNE-l22Ub6MXRDpAORfE68XsuY4hcg&bvm=bv.75097201,d.bGQ

al anıla rın depreşir biraz :(

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle

https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBsQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJXhRVWqtdus&ei=KLwUVLGiAYThywPaiYHgCA&usg=AFQjCNE-l22Ub6MXRDpAORfE68XsuY4hcg&bvm=bv.75097201,d.bGQ

al anıla rın depreşir biraz :(

Anı istiyosanız bunu izleyin hocam ;

http://www.youtube.com/watch?v=BAy3Z6VFGMk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axl__ -- 14 Eylül 2014; 0:59:07 >

• Breaking Bad'le karşılaştırdığı dizilere bak

Ayrıca dizinin her bölümü çok iyidir. Tabii dramadan anlamıyorsan Arrow falan izleyebilirsin. O seni tatmin eder.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Adamı böyle yola getirirler

Hocam şöyle bi gerçek var ilk sezonlar dizi gerçekten çok durgun ve tatsızdı fakat son 2 sezon harbiden mükemmeldi

Aynen başlar çok sıkıcıydı ama anladım ki dizi bitince asıl güzel yerleri oraymış o üstlerindeki amatörlük olsun ufak bi satış yapınca çocuk gibi sevinmeleri olsun çok güzel ya duygulandım bak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Breaking Bad'le karşılaştırdığı dizilere bak

Ayrıca dizinin her bölümü çok iyidir. Tabii dramadan anlamıyorsan Arrow falan izleyebilirsin. O seni tatmin eder.

Hocam karşılaştırdığım dizilerin konularının Breaking Bad ile alakası olmadığını biliyorum fakat heyecan açısından (son iki sezon dışında) Breaking Bad hepsinden geri kalıyo benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axl__ -- 14 Eylül 2014; 13:03:24 >
  • Adam Breaking Bad ile Spartacus'ü karşılaştırıyor. Spartacus ne dizisi Breaking Bad ne dizisi. Alakaları bile yokki. Bu kış uykusu filmi ile avengers filmini karşılaştırmak gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Adam Breaking Bad ile Spartacus'ü karşılaştırıyor. Spartacus ne dizisi Breaking Bad ne dizisi. Alakaları bile yokki. Bu kış uykusu filmi ile avengers filmini karşılaştırmak gibi birşey.

Bi üstteki alıntıda açıkladım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.