Şimdi Ara

The Walking Dead kadar güzel dizi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diziye bağlandım resmen. 2011 yazında başladım. Hala arada eski bölümleri izliyorum. Dram seviyorum. Bunun gibi bir dizi var mı önerebileceğiniz? Game of Thrones izledim. Abartıldığı kadar güzel değil. Sevemedim hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Game of Thrones, Breaking Bad, Oz, Lost, Prison Break, Sherlock, True Detective, Spartacus, Shameless, Dexter, DareDevil vs vs.
  • Güzel derken neyi kas ediyorsun. Bin bir çeşit dizi var.Ben WD'yide severim Doctor Who'yuda, kişiliğimle uyumlu olduğundan Doctor Who benim için herhangi diğer bir diziden daha iyidir. WD survival olduğuna göre survival tarzda güzel bir dizi mi soruyorsun?

Survival arıyorsan The Hundered önerebilirim. Bazıları 2. sezonda bozuyor felan diyor ama ben iki sezonunu da beğendim. Sadece sezonlar arası geçerken karakterler olgunlaşıyor çocuksu tavırları üstlerinden atıyorlar.
  • Allâme kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. OZ a başladım.

• Oz efsanedir kesinlikle oyunculuklar harika.

Benimde ilk göz ağrım sanırım The Walking Dead benim içinde özeldir.
  • TWD kadar balon bir dizi yok. İğrenç öteki 2.-3.-4. sezonları atladınız galiba. 2-3 kişiyle çekilen bölümler, bir odada çekilen bölümler, sadece konuşma dolu bölümleri hatırlatayım. Dram ben de severim ancak bu dizide dramdan eser yok.
    Bu sezon gayet iyiydi muhtemelen gelecek sezon da iyi olacak ama geçmiş sezonlar yüzünden çok izleyici kaybetti şu an izleyenleri yarısı fanboy yarısı da bu tarzda fazla dizi olmadığı için ve sonunu merak ettiği için izliyor.
  • Dizi 3. sezondaki birkaç bölüm ve Beth'in hastanede geçen bölümü haricinde kötü değil. Hatta mükemmel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prison Break izlemelisin

• Sen hiç Spartacus izledin mi?

• Rectify
    Breaking Bad
    Bloodline
  • sons of anarchy
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

Dizi 3. sezondaki birkaç bölüm ve Beth'in hastanede geçen bölümü haricinde kötü değil. Hatta mükemmel.

Bu dizi mi mükemmel yapma Allah aşkına konuş babam konuş geçti her sezonun yarısı hele o leş 2.sezon en iğrenciydi benim için. Son sezon iyiydi ve ilk sezonu efsane sırf ilk sezon hatırına izliyorum ben ama ileri sarmaktan sıkılmıştım artık dizi dram dizisi diyorlar dramla alakası bile yok hiç duygusal falan değil dizi. İnşallah Rick'in psikopat hallerini falan daha fazla görürüz bu sezon da kendine gelir dizi.
  • TWD den daha kötü dizi varmı acaba?

oyunculuk yok , belli bi konu yoki her sezon saçma sapan olay yaratmaya çalışıyorlar. konusu zombilerle ilgili artık alakası bile kalmadı nerdeyse .
  • Adamlar 1 sezonu kızı arıycaz diye çiftlikte boş boş geçirdi. İzlerken sürekli ileri sarıyorum bazen diziyi. 40 dakikalık dizi 20 dakika oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Güzel derken neyi kas ediyorsun. Bin bir çeşit dizi var.Ben WD'yide severim Doctor Who'yuda, kişiliğimle uyumlu olduğundan Doctor Who benim için herhangi diğer bir diziden daha iyidir. WD survival olduğuna göre survival tarzda güzel bir dizi mi soruyorsun?

Survival arıyorsan The Hundered önerebilirim. Bazıları 2. sezonda bozuyor felan diyor ama ben iki sezonunu da beğendim. Sadece sezonlar arası geçerken karakterler olgunlaşıyor çocuksu tavırları üstlerinden atıyorlar.

Asıl 2. sezon daha sağlam karıştırdın galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Band of Brothers'ı tavsiye etti bir arkadaşım şu an OZ dan önce onu bitireceğim. İlk bölümde gayet güzeldi. Tavsiyeleriniz için teşekkürler (:

• Person of Interest
    Lost
    Fringe
    Prison Break

Kesinlikle izlemen gereken diziler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.