Şimdi Ara

Breath of Fire 1-2-3-IV ( Çıktı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RPG ve J-RPG Dünyasının O Mistik Dünyasına Adım attığım ilk oyundu.

Hikaye;

Breath of Fire Light ve Dark Dragon klanlar arasında büyük bir iç savaş izleyen yıllarda gerçekleşir.Light Dragons küçük köylerde gizlenmeye başlamış ve giderek azalmaktadır.
    The Dark Dragonlar onların uzun zamandan beri düşmanı olan , Light Dragonları avlama süresi devam ediyor ve onları izole etmek için halkları tahrik ediyorlar. The Dark Dragonsların haberli bir şekilde., Light Dragon Klanını uzun zaman önce ejderha güçlerinden uzak olması için anlaşma imzalamaya zorladılar. Oyunun kahramanı Ryu, Light Dragons'un klanının hayatta kalan bir üyesi olarak uzak bir köyde huzur içinde yaşıyor. Ryu o küçükken kız kardeşi olan yetim Sara, ile birlikte büyürler.Sara güçlü büyüler yapmak için bir rahibe tarafından yetiştirilmiştir. Ryu bir gece rüyasında bir ejderha görür ve ejderha büyük bir tehlikenin geldiğinin haberini verir. Ryu kalktığında köyünü yanar bir halde bulur ve yakınlarının yanına koşar direk. Kardeşi Sara Ryu'yu ve diğer köylüleri Dark Dragonslardan kurtarmak için sihirli kullanır, ancak esir alınır.
    The Dark Dragons İmparatoru'nun lideri Zog, bu gezegenin feth hakkının Dark Dragonsların hakkı olduğunu açıkladı. Zog Tyr'nin altı tanrıça anahtarlarını tamir etmek ve kötü planları gerçekleştirmek için kullanmak niyetinde. İmha tanrıçası kilidini kullanmak tek amaçları.
    Ryu köyü bırakır ve Zog'dan önce anahtarları toplamak için bir arayış çıkar.

Breath of Fire 1-2-3-IV  ( Çıktı )

Karakterler;

Ryu;

Hikayenin ana kahramanı, o bir ejderha klanı üyesi ve mavi saçları vardır. O savaşta bir ejderhaya dönüşebilir. Balık yakalayabilir.

Nina;

Winlanın bir prensesi ve Wing Klan üyesi. O iyileşme ve devetüyü gibi büyüler ve geniş bir yelpazede yetenekler bilir. Daha sonra oyunda o büyük ölçüde dünya haritasında seyahatleri basitleştirmek için dev bir kuş haline dönüştürebilirsiniz.

Bo;

Tantar kasabından bir avcı. Ortak düşmanları olduğu için Ryu'ya katılır. Bazı saldırgan yetekleri vardır. Hayvan avlar ormanlardan geçebilir. Ayrıca bir kurttur.

Karn;

Herhangi bir kilit açmak ve herhangi bir tuzak silahsızlandırılması için kurnaz bir hırsız. Ailesinden kalma kan bağı dolayısıyla mistik bir gücü sahiptir ve transform özelliği vardır bu büyüleri öğrenmesi lazım.

Gobi;

Bir tüccar, o bir antropomorfik, iki ayaklı balık ve sualtı mücadelesi ustasıdır. O bile tür için çok açgözlü kabul edildi çünkü onun klanı sınır dışı edildi. Daha sonra da hızlı bir şekilde deniz yoluyla parti ulaşımı yapmayı mümkün hale getiren dev balığa dönüşen bir karakter.

Bleu;

Naga'ya benzeyen ölümsüz güçlü sihirlere sahip bir büyücü.O Tyr tarafından kadim yıllar önce mühürlenmiş bir büyücü kadın oldu. O uzun yıllar boyunca uykuya dalmıştır. O büyülerinin çoğunu unuttu ve çoğu zaman onları kullanırken hata yapıyor.

Ox;

Çok güçlü bir yapıcıdır Demir Ogre Klanından bir öküz-adam. O diğer şeyler arasında duvarları kırabilir, ağaçları yıkabilir. Onun klanı gizli bir silah oluşturmak için Dark Dragon tarafından esir alındı. Bir karısı ve yakında bir çocuk bekliyor.

Mogu;

Herşeyi kazabilme yeteneğine sahip bir köstebek.O Dark Dragon klanına karşı savaştı ama bir teğmen tarafından bastırılmış, Ryu ve çetesi tarafından Astral bir dünyadan serbest bırakılmıştır. Kavmine bir eski silah için kazı yapmaya zorlanma ceraiminde bulunulmuştur. Onun Anne adında bir kız kardeşi vardır.

Eski oldschollrpg bir oyundur.
    Herşeyiyle harika bir oyun olan bu oyun bence konusu ve hikayesiyle fevkalededir.
    Kafa yorulacak akılda tutulacak bir çok öğeye sahip diyebilirim.
    Takılacağınız ve ani süprizlerle karşılayacağınız bir çok yer olucak.
    Breath of fire serisi her zaman favorimdir bilginlendirmeye devam edeceğim.

Oynamak isteyenler için;
    http://www.emulator-zone.com/doc.php/snes/snes9x.html buradan emülatör indireceksin.
    http://coolrom.com/roms/snes/1053/Breath_of_Fire.php buradan da Rom iş tamam oyun sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breath Of fire -- 25 Mayıs 2013; 22:04:05 >

• Sanıyorum ki bir yerden alıntılamadan sen yazdın hepsini, ellerine sağlık.

Sayende oynamış kadar oldum.
    Hikâyeside iyi, beğendim.

Bir oynanış videosu da koyalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Sanıyorum ki bir yerden alıntılamadan sen yazdın hepsini, ellerine sağlık.

Sayende oynamış kadar oldum.
    />
    Hikâyeside iyi, beğendim.
    />

Bir oynanış videosu da koyalım.

teşekkürler biraz olsun oynamaya heveslendirecek şekilde yazdıysam ne mutlu bana. Böyle güzel oyunları zamanında oynanması lazımdı ama ülke durumu malum ortaya bir zamanlar herşeyin girişi çok geçti; ama şimdi fırsat varken eski oyunlardan tat almak isteyenler için sevdiğim bir oyunu tanıttım.

• 3. oyunu 80 saatimi yemisti.
    Acip birdaha bitirebilirim sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

3. oyunu 80 saatimi yemisti.
    Acip birdaha bitirebilirim sanirim.

3 oynamadım ama ilk oyunu bir ayda felan bitirdim galiba.
  • Ben en son bunu oynamıştım ve gerçekten de güzeldi. Ps1'in nadide jrpglerindendiri
    Onun dışında oynadığım ilk jrpg
    ve ikici olarak tabiki de efsaneler ölmez diyerek ekliyorum ( oyunun 2. si 3ds için duyuruldu bilgilerinize sunarım)(arşivimde halen saklarım)
    Bu da 3ds için duyurulanın kapağı

eski ile yeni karşılaştırması ( bayağı bir fark var )

50. saniyeden sonra çalan müziği duyunca duygulandım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 30 Nisan 2013; 21:51:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Ben en son bunu oynamıştım ve gerçekten de güzeldi. Ps1'in nadide jrpglerindendiri
    Onun dışında oynadığım ilk jrpg
    ve ikici olarak tabiki de efsaneler ölmez diyerek ekliyorum ( oyunun 2. si 3ds için duyuruldu bilgilerinize sunarım)(arşivimde halen saklarım)
    Bu da 3ds için duyurulanın kapağı

eski ile yeni karşılaştırması ( bayağı bir fark var )

50. saniyeden sonra çalan müziği duyunca duygulandım :(

duygulanmamak elde mi ya ... harika bir oyun harika bir hikaye Zelda serisinin oynadığım tek oyunu en güzeli bu... keske ps3-ps4 platformlarına da çıksa...

bu 3 jrpgyi bende oynadım şanslı hissediyorum kendimi Snes ve ps1 sahibi olarak.

• oynadığın oyunlar birbirinden güzel hatta harikulade oyunlar bunların bitiren şanslı insanlardanız dostum.
  • Ben bunun 4. oyununu ps2'de biliyordum.
    Bu arada sanırım hikaye sürekli sıfırlanıyor 3. oyunda da bu iki eleman vardı.
    @zack06
  • quote:

Ben bunun 4. oyununu ps2'de biliyordum.
    Bu arada sanırım hikaye sürekli sıfırlanıyor 3. oyunda da bu iki eleman vardı.
    @zack06

PS2 de 5. oyun var. Diğerlerinin hepsi PS1 de. Ben ilk oyunun GBA versiyonunu bitirmiştim.

Not: GBA da oynadığım en iyi oyun Lunar: Silver Star Story idi. Aynı oyunu PSP ye komple remake yapmışlardı Lunar: Silver Star Harmony adıyla. Onu da bitirmiştim. Çok çok zevkliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 16 Mayıs 2013; 18:08:36 >
  • O oyuna bir bakayım.
  • O degil de adam bunun icin uye olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O degil de adam bunun icin uye olmus

don't bother me;
    smart decision
  • evet güzel miş oyun baktımda Snes emulatörle. Nasıl olucak göreceğiz.
  • Jrpg denilince aklıma gelen ilk oyunlardan biri Breath of fire III ilk oynadığım zamanlar sarmamıştı anlamamıştım çünkü ingilizce konuşmalar diyaloglar vardı sonra biraz oynayınca çözmeye başladım konusu harikaydı zamanla anlamaya başladım diyalogları büyük bir zevkle bitirdim ps 1'de ilk çıktığı zamanlar sonra IV serisi çıktı onuda pc'de bitirdim en son dragon quarter çıkmış onunda pc'ye uyarlı versiyonu yoktu oynayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemkral

Jrpg denilince aklıma gelen ilk oyunlardan biri Breath of fire III ilk oynadığım zamanlar sarmamıştı anlamamıştım çünkü ingilizce konuşmalar diyaloglar vardı sonra biraz oynayınca çözmeye başladım konusu harikaydı zamanla anlamaya başladım diyalogları büyük bir zevkle bitirdim ps 1'de ilk çıktığı zamanlar sonra IV serisi çıktı onuda pc'de bitirdim en son dragon quarter çıkmış onunda pc'ye uyarlı versiyonu yoktu oynayamadım.

harika işte zamanla remake yada enchantion edition versiyonlarının geleceğine eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breath Of fire

quote:

Jrpg denilince aklıma gelen ilk oyunlardan biri Breath of fire III ilk oynadığım zamanlar sarmamıştı anlamamıştım çünkü ingilizce konuşmalar diyaloglar vardı sonra biraz oynayınca çözmeye başladım konusu harikaydı zamanla anlamaya başladım diyalogları büyük bir zevkle bitirdim ps 1'de ilk çıktığı zamanlar sonra IV serisi çıktı onuda pc'de bitirdim en son dragon quarter çıkmış onunda pc'ye uyarlı versiyonu yoktu oynayamadım.

harika işte zamanla remake yada enchantion edition versiyonlarının geleceğine eminim.

Breath of fire 6 çıkıyormus sanırsam ama bu sefer android cepler için gelicek öyle yazıyor capcomda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Breath Of fire

quote:

Breath of fire 6 çıkıyormus sanırsam ama bu sefer android cepler için gelicek öyle yazıyor capcomda.

İnşAllah bakalım.

• vay be bir Snes efsanesi daha kocaman olduk !
  • Enchanted Editionları çıkar belki birgün.

Breath of Fire 1 :) ne oynardım be saatlerce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.