< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eliza3456x -- 10 Ekim 2017; 1:46:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eliza3456x -- 10 Ekim 2017; 1:46:43 > |
peki ya beni eleştiriyorsunuzda taner saydamın bu yamaları para ile satmasını neden eleştirmiyorsunuz. para ile satması umrumda değildi ama bu yaptığı iş yasal değildir. bunlar yama değil kendinizi kandırıyorsunuz. yama=moddur. eğer oyuna yapımcı dışında yasal olmayarak müdale ediliyorsa bu moda girer. şimdi şöyle düşünün. skyrim oynuyorsunuz ve envanter modu için adamın biri para alıyor yoksa modu paylaşmıyor. e bethesda buna davayı çakar. yada şöyle örnek vereyim minecraftta sadece minimap ve ağaç moduna para veriyorsunuz. ben bu yamaları alıpda internete koyarsam ne bir dava ile karşılaşırım ne de bir şikayetle. çünki bizim yaptığımız iş yasal iken taner saydamın yaptığı iş yasal değil.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
exe yi görmüyor benimkisi ne yapmalıyım epic gameden almıstım |
Taner Saydamın yaptığı çeviriler de çeviri olsa üstüne para istiyor.Minecraftın storyinde türkçe yamasını kullandım konuştuğum dili de unuttum.Bir de parayla satılıyor.Gerçekten de bu ülkede her meslekte bir kazıkçı dolandırıcı adam var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etekgiyen123 -- 29 Ekim 2020; 14:19:6 > |