Şimdi Ara

Brendan Rodgers Sevdalıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocaya sevgimiz Liverpool'un başında olduğu için değildi. Yeni takımındada hocanın sevdalısı olacağız tabiki. İnşallah Liverpool'a rakip olabileceği bir takıma gidip Liverpool'u deplasmanda yenecek hoca.
  • Kiz: br mi ben mi?
    Erkek: kendine hic sans tanimiyosun

• Şu konuda italyan yemeği paylaştım diye ceza almıştım. Ben döndüm rodgers dönemedi.
    Demek ki ben > Rodgers. Aksini iddia eden çelsilidir.

•  Brendan Rodgers Sevdalıları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleksandar Kolarov

Hocaya sevgimiz Liverpool'un başında olduğu için değildi. Yeni takımındada hocanın sevdalısı olacağız tabiki. İnşallah Liverpool'a rakip olabileceği bir takıma gidip Liverpool'u deplasmanda yenecek hoca.

İnşallah

• Liverpool'da Gerrard ile birlikte çalışan Brendan Rodgers, görevinden ayrıldıktan bir gün sonra Irish Times gazetesine eski oyuncusu ile ilgili sorulara onun hakkında söyleyecek bir şeyi olmadığını belirterek, "Liverpool'dayken ben ona çok yardımcı olmuştum ancak o beni 2-3 kez sırtımdan vurdu. Artık olay kişisellikten çıkıp takıma zarar vermeye, soyunma odasına sıçramaya başlayınca onu takımdan göndermek zorunda kaldım. Ömrümün geri kalanında onu görmek istemiyorum." ifadelerini kullandı. Sözlerine transferle ilgili kendisine yapılan eleştrilere yanıt vererek devam eden eski Liverpool patronu; "Tamamen skorlara dayalı bir karar. Sadece şu var; takım yapılanmasında benim %90 dahilinde müdahil olamadım. Transferleri istediğim gibi yapamadım. Liverpool'un yapısı bu. Mevcut kadro ile ne kadar olursa yapmaya çalıştık. Çok kötüde gitmedik, bu durumda teknik adama fatura kesildi. Teknik adam olarak bizi ilgilendiren sonuçlar. İyi gitmeyince de yollar ayrılıyor. Gereken hamleleri yapamadık. Geldiğimden beri 8-9 oyuncu istedim ama bu takviyeler yapılamadı. Özelikle forvet hattına. Bırakın transferi elimizdekiler gitti. Transfer konusunda gereken desteği göremedim. Suarez'i, Sterling'i tutmak istedim, gönderdiler. Depay'ı, Lacazzette'yi istedim alamadık. Son 3 yılda isteyipte aldığım transferler Coutinho, Clyne ve Sakho. Diğerleri benim değil kulübün transferleri."

• Depay'ı istedin vermediler, sen Rodgers'sın Firmino'yla yetin dediler..

2 sene önce Boss diye pankartını açtılar şimdi Klopp balonuna peşkeş çektiler..

Yüzüne güldüler ama sırtından bıçakladılar..

Dik dur eğilme sevdalıların seninle..
  • Takımın başarısından çok kendi egosunu önemseyen sözde efsane(burayı fazla uzatmıyorum çünkü liverpool taraftarının zihninde yarattığı efsane kişiliğin gerçek yüzü ve futbol seviyesi onları fazlasıyla üzecek. Hoş hak etmiyor değiller tabi..); Yetersizlikleri nedeniyle takımdan gönderilen hatta çok daha önce gönderilmesi gereken, her fırsatta taraftarı deyim yerindeyse yalayan, bu sebeple taraftarın çok sevdiği vasat altı futbolcu topluluğunun hocamı yeren açıklamaları; Liverpool gibi bir kulübe yakışmayacak düzeyde oyuncuları (hemde hocanın istememesine rağmen) toplayan çöp ötesi transfer komitesi ve herşeyden önemlisi Liverpool u başarısız yapmak hayat ilkesi olan kulüp sahibi.

Şu ortamda kendi tırnaklarıyla yarattığı takımı en iyi şekilde temsil eden hocam; bundan daha kötü şartlar altında çalışamaz.Senin, her ne kadar hak etmese de, şu kulübe gösterdiğin sevginin karşı geldiği zorluklar ne kadar büyük bir insan olduğunu göstermiştir. Her nerede olursa olsun bizim hocamıza olan sevgimiz azalmamış hatta onun üzerinde oynanan çirkin ve kirli bu oyun ona sevgimizi katbekat arttırmıştır. Her daim arkandayız koca yürekli adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 8 Ekim 2015; 10:50:33 >

• Liverpool bu adamdan kurtuldu valla.Aldırdığı 40 m lik oyuncular 10m etmez klopp düzeltir 1-2 seneye liverpoolu o torres li alonsolu kuyt lı zamanlarına döner gibi.
  • Uchiha-İtachi kullanıcısına yanıt
    Coutinho, Clyne ve Sakho hariç tüm transferleri transfer komitesi yapmış.

• Hocamı nasıl yediler hala şaşkınlık içerisindeyim yahu.

Umarım bir gün gelir Inter'iimi yönetir , I LOVE YOU HOCAM
  • Sterling'i yıldız yaptın, transfer komitesi mahvetti gelen parayı. Suçlu sen oldun. İnşallah yine bir epl takımını yönetirsin de liverpool'u yenersin hocam.

• Kesinlikle hocam. Şöyle de bi gerçek var; sterling ilk geldiğinde bu adam niye oynuyor diye hocama küfredenler, satıldığında neden sattınız diye küfrediyor. Ayrıca suarez i dünyanın en iyi golcülerinden birini yaptı adam. Gelen parayla caroll ı alan transfer komitesi olduğu halde yine hocama sövüyolar.

•  Brendan Rodgers Sevdalıları
  • Aston Villa'da Tim Sherwood'un görevine son verilmesinin planları yapılırken, yeni menajer adayları arasında listenin zirvesinde Brendan hocamız varmış. Hocanın gideceğini düşünmüyorum. Hayırlısı..
  • Brendan Rodgers'ı sevmek için 6 madde:

1) Maça tam konsantrasyonla bağlılığı:

2) Gol attıktan sonraki sevinci:

3) Maç sonrası komik anlatımları:

4) Dünya yıldızlarını çıkarması:

Brendan Rodgers Sevdalıları

5) Aile kulübü kurmaya çalışması:

6) Mahcubiyeti ve mütevaziliği:

Ve maalesef hocamızın parlatıp sattığı oyunculardan gelen parayı çarçur eden bir yönetim vardı. O yönetim kendi suçunu Rodgers hocaya attı.

Kendisinin aldığı üç oyuncu Clyne, Coutinho, Sakho harikalar yaratıyor. Liverpool taraftarı yakında, her şeyin ambalaj olmadığını anlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDC9156E7 -- 1 Kasım 2015; 18:48:38 >

• İyi bir adam,iyi bir hoca...Rodgers'ı tanımla dersen bunları söylerdim heralde

ama liverpool çok büyük hedefleri olan bir kulüp,rodgers bunun ağırlığını kaldıramadı malesef

kendisi için umarım en iyi takımı seçer ve başarılı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Brendan Rodgers'ı sevmek için 6 madde:

1) Maça tam konsantrasyonla bağlılığı:

/>

2) Gol attıktan sonraki sevinci:

/>

3) Maç sonrası komik anlatımları:

/>

4) Dünya yıldızlarını çıkarması:

5) Aile kulübü kurmaya çalışması:

6) Mahcubiyeti ve mütevaziliği:

/>

Ve maalesef hocamızın parlatıp sattığı oyunculardan gelen parayı çarçur eden bir yönetim vardı. O yönetim kendi suçunu Rodgers hocaya attı.

Kendisinin aldığı üç oyuncu Clyne, Coutinho, Sakho harikalar yaratıyor. Liverpool taraftarı yakında, her şeyin ambalaj olmadığını anlayacaktır.

Harika olmuş. Ellerine sağlık. Tam olarak anlatmak istediklerimiz bunlar ama anlamak istemeyen her şartta anlamaz.

• beyler bu konu açıldığında ciddi değilsiniz diye sanıyordum, hala öyle.

bir insan brendan ın beyi nasıl beğenir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.