Şimdi Ara

Brendan Rodgers Sevdalıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
323
Cevap
3
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama ben Van Gaalden şüpheliyim. Di Mariayi curuttu valla. Ayrıca acil defans transferleri lazım size yoksa ligde acı çeker defansıniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehrmantraut -- 2 Ağustos 2015; 19:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehrmantraut

10 sene önce bitti dediğin takım sonra tekrar Cl finali oynadı. Tekrar şampiyonluğa oynadı.
    Liverpool bitmez kardeşim,istediğiniz kadar bu konuda dalga da yapabilirsiniz sizin tercihiniz.
    Ben Rodgersi hala seviyorum ve Liverpool taraftarı olduğum için destekliyecegim gene. Oyuncu gelmiyor diye kimse yutturamaz. Manchester City satin alındığında İngiltere'de sıradan bir takımdi para ile yıldız oyuncu getirdiler. Liverpool düzgün yonetilse yıldızlar gelmeye devam edecek. Devam edebilirsiniz Liverpoolu küçümsemeye,kulübün ne kadar büyük olduğunu anlamiyorsaniz.

City nin getirdiği yıldızlara(!) denk oyuncular geliyor zaten. Geldiğinde kompany çok mu iyiydi; Robinho 43 milyon eder miydi;jo, de jong vs süper oyuncular mıydı? City nin avantajı ellerinde para vardı her sene parlayanları tutabilirlerdi. Ama br elindekileri satmak zorundaydı. Çünkü oyuncular gitmek istiyodu. Neyse ne dersek diyelim sizin düşündüğünüz mükemmel liverpool un aslında uzun zaman önce parçalandığını kabul etmeyeceksiniz. Konuyu kirletmeye gerek yok daha fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Hayır ben Liverpool'un şu an mükemmel olmadığını,kötü olduğunu kabul ediyorum. Konu zaten başlı başına tahrik ve makaradan ibaret.
    Ama City örneği gibi paralarla iyi oyuncular alabilirsin. Iyi bir proje ile her şey olur.
    Ikimizin tuttuğu takımdan örnek vereyim. Bir transferde anlayan adam ile nasıl yıldızlar gelirmiş gördük. Yildizlar Fenerbahçeyi seçiyor da Liverpoolu mu secmiyor?

• Aleksandar Kolarov kullanıcısına yanıt
    Üslubunuz hiç hoş değil

• Çöp transferlerin adamı.
  • Sen yolunda dosdoğru yürü de, peşinden gelmeyenler utansın..

Değişme hiçkimse için, seni olduğun gibi sevmeyenler utansın..

Elinden gelenin en iyisini yap, yüreğinden kavra bütün sevdiklerini, sonrasını hiç düşünme arkadaş, bırak kıymetini bilmeyenler utansın..

Brendan Rodgers Sevdalıları

• Ben sevmiyorum. Transfer politikası kesinlikle çok kötü.
  • Kimse sevip sevmediğini sormadı zaten. Kirletmene gerek yok konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Kimse sevip sevmediğini sormadı zaten. Kirletmene gerek yok konuyu

Kafan nerede kardeş? Fikrini söyleyerek konu kirleniyorsa forum kilitlenebilir sende plaketini alabilirsin.
  • Farkındaysan konu br yi seven insanların toplandığı, sevdalılar topluluğu güzel kafalı kardesim. Sevmeyebilirsin banane! Ben burda senin fikirlerini okumak zorunda miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

quote:

Kimse sevip sevmediğini sormadı zaten. Kirletmene gerek yok konuyu

Kafan nerede kardeş? Fikrini söyleyerek konu kirleniyorsa forum kilitlenebilir sende plaketini alabilirsin.

Peki Bu insanlar senin fikirlerini görmek zorunda mı değil ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    sizin o mantıkla yola cıkarsak ben sizni brendan sevdası konusunu görmek zorunda mıyım?

al sana aynı kafa aynı mantık.
  • quote:

sizin o mantıkla yola cıkarsak ben sizni brendan sevdası konusunu görmek zorunda mıyım?

Konuyu gormekle, konuya girip ortalığı karıştırmak bir mi? Begenmiyorsan konu sahbini blokla görme beyin bedava

• quote:

Mobil sürümde konunun sağ üstünde bu konuyu gizle var onu kullan aynı mantık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodgers'ı fazla beğenmiyorum özellikle transfer politikasını hiç beğenmiyorum.Parayı doğru oyunculara yatırmıyor.

@BurayaNerdenÜyeOluyoruz @Sir Alex Ferguson
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Rodgers'ı fazla beğenmiyorum özellikle transfer politikasını hiç beğenmiyorum.Parayı doğru oyunculara yatırmıyor.

Kimse sevip sevmediğini sormadı zaten. Kirletmene gerek yok konuyu.Farkındaysan konu br yi seven insanların toplandığı, sevdalılar topluluğu güzel kafalı kardesim. Sevmeyebilirsin banane! Ben burda senin fikirlerini okumak zorunda miyim?

• quote:

quote:

Rodgers'ı fazla beğenmiyorum özellikle transfer politikasını hiç beğenmiyorum.Parayı doğru oyunculara yatırmıyor.

Kimse sevip sevmediğini sormadı zaten. Kirletmene gerek yok konuyu.Farkındaysan konu br yi seven insanların toplandığı, sevdalılar topluluğu güzel kafalı kardesim. Sevmeyebilirsin banane! Ben burda senin fikirlerini okumak zorunda miyim?

Okuyup okumamak sana kalmış ben buraya düşüncelerimi yazarım güzel kafalı kardeşim :)

• quote:

quote:

quote:

Okuyup okumamak sana kalmış ben buraya düşüncelerimi yazarım güzel kafalı kardeşim :)

(:

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bill Shankly -- 9 Ağustos 2015; 0:37:25 >
  • Ilgilen burayla

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.