Şimdi Ara

Brendan Rodgers Sevdalıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ehrmantraut

City'li United'li kardeşlerin makara konusu olmuş. Umarım en yakın zamanda takımdan gider.

Atem totem ben seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne totemi yav 3 senedir kupa göremedik bunun yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehrmantraut kullanıcısına yanıt
    Hocam oyle bir anlattın ki her sene şampiyonluğa oynayan takımsınız sanki. Ayrıca adam çoğu oyuncuya değerinden fazla vermek zorunda. Ve almak istedigi çoğu oyuncu gelmek istemiyor. Her seyi BR ye yuklemek anlamsız.

• Her sene şampiyonluğa oynamasada bir başarı geliyordu en azından
    Şampiyonlar Ligi'nde gittigimizde felan. şimdi garip takımlara eleniyor.

• Malesef Liverpool ve ona hizmet edenleri pek sevmem :)
  • Brendan mı daha iyi yoksa villas boas mı bir türlü karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanatom

Brendan mı daha iyi yoksa villas boas mı bir türlü karar veremedim.

David moyes mi lvg mi

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: hasanatom

Brendan mı daha iyi yoksa villas boas mı bir türlü karar veremedim.

David moyes mi lvg mi

Biri iyinin kötüsü öbürü kötünün iyisi.
    Bu yüzden gigs

• takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. canımızı bile veririz! biz aşığız, aşkın da tarifi yoktur.

futbolun holiganlığını en baba yapan da galatasaray taraftarıdır. bunu da bildiklerinden, yok işte kadıköy'e gelemezler. al buraları görüyosun herkes galatasaray'dan. bunu iyi bilsinler. kendilerini, ayaklarını denk alsınlar yani akıllı olsunlar yani. he, he, el elden üstündür yani. bin galatasaraylı bence on bin fenerliyi yok eder yani.

Ekleme.

• quote:

Her sene şampiyonluğa oynamasada bir başarı geliyordu en azından
    Şampiyonlar Ligi'nde gittigimizde felan. şimdi garip takımlara eleniyor.

10 sene onceydı hocam o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar milyonlar harcayan bir hoca ve grubunda Baseli yenemeyip çıkamamak.
    Son senelerde başarılı olmasada Liverpool bu hocam Liverpool.
    Umuyorum yerine gelecek hoca iyi transferler ile gene güzel şeyler yapacaktir.

• quote:

Bu kadar milyonlar harcayan bir hoca ve grubunda Baseli yenemeyip çıkamamak.
    Son senelerde başarılı olmasada Liverpool bu hocam Liverpool.
    Umuyorum yerine gelecek hoca iyi transferler ile gene güzel şeyler yapacaktir.

Liverpool bu liverpool dedigin sey 10 send önce bitti. Ayrıca ligte şampiyonluğa en çok yaklaştıran, iki okuyuncudan 160 milyona yakın gelir getiren, uzun yillar sonra cl ye katilmanizi saglayan adama haksizlik yapiyorsunuz. Oda ister suarezi, sterlingi takimda tutup takviyelerle ilerlemek ama parlayan oyuncu gitmek istiyor. Yerini doldurmak icin dusunulen adamlar gelmek istemiyor. Ne yapsın adam? Benteke gibi parlama sansi olan oyunculara yoneliyor oda. Anladık sevmiyorsunuz da liverpool un evladı, liverpool asigi, liverpool un bugunku haline herkesten cok uzulen birisine haksizlik yapiyorsunuz.

• Ehrmantraut kullanıcısına yanıt
    Para bırakırsa kulupte neden olmasın

• Bu neyin kafası

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 2 Ağustos 2015; 19:36:09 >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    10 sene önce bitti dediğin takım sonra tekrar Cl finali oynadı. Tekrar şampiyonluğa oynadı.
    Liverpool bitmez kardeşim,istediğiniz kadar bu konuda dalga da yapabilirsiniz sizin tercihiniz.
    Ben Rodgersi hala seviyorum ve Liverpool taraftarı olduğum için destekliyecegim gene. Oyuncu gelmiyor diye kimse yutturamaz. Manchester City satin alındığında İngiltere'de sıradan bir takımdi para ile yıldız oyuncu getirdiler. Liverpool düzgün yonetilse yıldızlar gelmeye devam edecek. Devam edebilirsiniz Liverpoolu küçümsemeye,kulübün ne kadar büyük olduğunu anlamiyorsaniz.

• quote:

10 sene önce bitti dediğin takım sonra tekrar Cl finali oynadı. Tekrar şampiyonluğa oynadı.
    Liverpool bitmez kardeşim,istediğiniz kadar bu konuda dalga da yapabilirsiniz sizin tercihiniz.
    Ben Rodgersi hala seviyorum ve Liverpool taraftarı olduğum için destekliyecegim gene. Oyuncu gelmiyor diye kimse yutturamaz. Manchester City satin alındığında İngiltere'de sıradan bir takımdi para ile yıldız oyuncu getirdiler. Liverpool düzgün yonetilse yıldızlar gelmeye devam edecek. Devam edebilirsiniz Liverpoolu küçümsemeye,kulübün ne kadar büyük olduğunu anlamiyorsaniz.

E son Zamanlarda biz de öyleyiz aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüp veriyor zaten bir şeyler sorun yok

• Liverpool'un kötü durumunu Liverpool konusunda tartışın.

Burası hocanın fan sayfası. Hocayı sevmeyen gelmesin, karalama yapmasın. Karalama yapacak olan yine Liverpool konusunda hocaya nefretini kussun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.