Şimdi Ara

Brewfest achivment

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu achivmenti varmıs arkadaslar ilk kez world event yapiyorum adam brewfast master gib bir achivmenttan söz etti girip baktım achi den ama göremdim bunu almak icin tam olarak neler yapmak lazım?

• "Brewmaster" title'ını almak istiyorsun sanırım.
    Achievement kısmında, world events bölümünde brewfest kısmına girersen, orada hangi achievementları yapman gerektiğini gösteriyor.
    Bazı achievementlar çok basitken, bazıları günlük görevler sonucunda biriktireceğin tokenlarla alınıyor.
    Ancak tek festival sürecinde title'ı almak mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

"Brewmaster" title'ını almak istiyorsun sanırım.
    Achievement kısmında, world events bölümünde brewfest kısmına girersen, orada hangi achievementları yapman gerektiğini gösteriyor.
    Bazı achievementlar çok basitken, bazıları günlük görevler sonucunda biriktireceğin tokenlarla alınıyor.

baktım hocamda hani altlarında reward title falan yazmıyor hicbirinin ? birde ben dün yapmaya basladım2 3 tane vardi hepsini yaptım hala alma sansım varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

"Brewmaster" title'ını almak istiyorsun sanırım.

baktım hocamda hani altlarında reward title falan yazmıyor hicbirinin ? birde ben dün yapmaya basladım2 3 tane vardi hepsini yaptım hala alma sansım varmı

Orada yazmaz zaten. Sen world events kısmına girip, oradan brewfesti seçmişsindir. Brewfestin altındaki achievementlara bakıyorsundur.
    World Eventsin altındaki achievementlara bakacaksın. Title achievementları orada olması lazım.

• Aynen öyle yapmısım baktım smdi daha 1tane yapmısım istenilenden.Şimdi yapsam bitenekadar alabilirmiyim?
  • Brewfest daha dün başladı. Tokenla yapabileceğin achievementlar için günlük questlerini aksatmazsan, festival bitesiye kadar alabilirsin.
    Önce kıyafet achievementlarını yapmaya bak, yaptıktan sonra, vendora kıyafetleri geri satarak tokenlarını refund edebiliyor olman lazım.
    Daha sonrasında tokenlarını Brew of the Month Club için harca.
  • Teşekkurler
  • Title i alabilmek için kıyafetli achivmenti yapmak gerekmiyor. Ayrıca refund olayı kalkmış olması lazım. Title için önce clube üyelik kağıdını alırsan daha iyi olur. 200 token isteyen. Festival 1 aya yakın sürecek rahatlıkla yapılır yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Title i alabilmek için kıyafetli achivmenti yapmak gerekmiyor. Ayrıca refund olayı kalkmış olması lazım. Title için önce clube üyelik kağıdını alırsan daha iyi olur. 200 token isteyen. Festival 1 aya yakın sürecek rahatlıkla yapılır yani.

Dun bu festival yuzunden millete firca atiyordun, bunu kimse bilmez buraya sorma diyordun bugun bilgi veriyorsun. Ne kullaniyorsun

Biz ragnaros kesmeye calisiyoruz dunyayi kurtariyoruz bu festival nereden cikti :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Title i alabilmek için kıyafetli achivmenti yapmak gerekmiyor. Ayrıca refund olayı kalkmış olması lazım. Title için önce clube üyelik kağıdını alırsan daha iyi olur. 200 token isteyen. Festival 1 aya yakın sürecek rahatlıkla yapılır yani.

Ben title ı çok önce aldığım için, Cataclysm ile değişmiş olabilir tabi ki. Verdiğim bilgiler güncel değil.
  • 3. günde title alınabiliyor @Dübel,bende önceki karakterime 2009 Brewfest'te almıştım title.Dalaran'da kıyafetlerle tamamen sarhoş olup dans etmek gerekiyordu dediğin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Dun bu festival yuzunden millete firca atiyordun, bunu kimse bilmez buraya sorma diyordun bugun bilgi veriyorsun. Ne kullaniyorsun

Biz ragnaros kesmeye calisiyoruz dunyayi kurtariyoruz bu festival nereden cikti :p

Ben nerdeyim sen nerdesin arkadaş... Laf olsun diye konuşmayalım nolursun.

Festival için kimseye fırça atmadım. Herhangi birisine fırça atmak haddime değil zaten.

Wolpertinger petinin nerden alındığını soran arkadaşın konusundan bahsediyorsan eğer, ona tek yazdığım 'wowhead. comments.'
    Burada konu alakasız yere çekildi.Herneyse o mesajlarını silmişler zaten tekrar dönmeyelim.Anladığım kadarıyla sen takip etmişsin nolduğunu görmüşsündür.
    Olaya tarafsız bakarsan ne anlatmak istediğimi anlamış olman gerekir orda.

Ben kimse bilmezde demedim ayrıca. Ezberinde tutan kaç kişi vardır, hatırlayan kaç kişi vardır yazdım. Okuduğumuzu iyi anlayalım lütfen. İkisi aynı şey değil.
    Anlatmak istediğim şeyin içinden cümle cımbızlayıp, dün silinmiş bir konu için şimdi burada ayrı bir polemik yaratıyorsun. Lütfen... sadece lütfen...

• Teşekkurler beyler yardımlar icin.Şimdi 75 token var 200yapio kıyafet alıyorum ozaman.Birde burdaki butun dailyleri yaptık dungen i yaptik Kazanclar 365 level trinket ile title degilmi baska birşey yok ?

Birde questin birini aldım direk soru işareti geldi gidiyorum duplicate item found diyor dün yaptıgmda mor bitane one hand vermişti gene ondan verecek vermiyor oldugu icin sanırım ne yapacaz:S

Halltim cantadakini silmek lazım mıs Birde yer altından dwarflar gelince daily questler acılıyor sanırım biraları icip kafalarına atıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 21 Eylül 2011; 17:16:55 >
  • Konusu açılmışken; dün boss u kestikçe 20 altın civarı kazancımız oluyordu, blizzard bakımın akabinde durumu düzeltmiş galiba. Bugün altın kasarım kolayca diye düşünüyordum ama iş işten geçmiş.
  • Günlük nekadar token kazanabiliyoruz bugun baktıgmda 75 vardi ama simdi yaptim questleri 110 oldu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

Mert yazılanları nerenle okuyorsun ? Adamlar üyelik kağıdı al diyor sana Kıyafet almana gerek yok title almak için. Title almak için Brew of the year kulübüne katılman lazım onun içinde 200 token ile o npcde'ki listeyi alman lazım.

Tamam ya ne bagırıon
  • quote:

Bu 200luk şeyi aldım achisi geldi ama title yok hala baska yapilmasi gerekn birşeymi var?
  • quote:

quote:

Bu 200luk şeyi aldım achisi geldi ama title yok hala baska yapilmasi gerekn birşeymi var?

/>

Bunların hepsini yaparsan title gelir. Aynı bu şekil olacak.

• quote:

quote:

quote:

Bunların hepsini yaparsan title gelir. Aynı bu şekil olacak.
    Tamamdır have keg haric hepsi bitti bunda token ile mount alıcaz degilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 26 Eylül 2011; 19:25:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.