Şimdi Ara

Brewmaster Spiritlerini tuşa atama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ultiyi acınca stun atanı f1e havaya kaldıranı f2 ye koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim açıklayabilecek varsa sevinirim

• bilen yokmu beyler ++
  • ayarlara girip kontrol grubu tuşlarına f1 f2 ekliyosun sonra lobi kurup brew seçiyosun ultisini açıyosun yeşil brewu seçip ctrl+f1 sonra mavisini seçip ctrl+f2 yapıyosun artık f1 e basarsan yeşil f2 ye basarsan maviyi seçer ve bidaha atamana gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareher

ayarlara girip kontrol grubu tuşlarına f1 f2 ekliyosun sonra lobi kurup brew seçiyosun ultisini açıyosun yeşil brewu seçip ctrl+f1 sonra mavisini seçip ctrl+f2 yapıyosun artık f1 e basarsan yeşil f2 ye basarsan maviyi seçer ve bidaha atamana gerek kalmaz

çok sağol kardeşim bu arada mavi spiritini ilk skillinin invis sildiğine şahit oldum haste vs de siliyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

quote:

ayarlara girip kontrol grubu tuşlarına f1 f2 ekliyosun sonra lobi kurup brew seçiyosun ultisini açıyosun yeşil brewu seçip ctrl+f1 sonra mavisini seçip ctrl+f2 yapıyosun artık f1 e basarsan yeşil f2 ye basarsan maviyi seçer ve bidaha atamana gerek kalmaz

çok sağol kardeşim bu arada mavi spiritini ilk skillinin invis sildiğine şahit oldum haste vs de siliyormu acaba?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

quote:

purge attigin alandaki kisilerin ustundeki efektleri siler mesela adami havaya ucurdun takim arkadaslarin geldigi zaman purge atarsan yere iner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    warrior item seçimi..yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.