Şimdi Ara

Brezilya'da üniversitede okumak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
12.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mesmerizeme

Bu mesaj silindi.

Kral adamın hevesini kursağında bıraktın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paperclip

Denklik olayı önemli evet. Aynı zamanda daha önce denildiği gibi dünyanın en iyi ilk 200 üniversitesi arasında(tabii her kurum farklı bir değerlendirme yaptığından bazen ilk 100 oluyor). İlk iş yarın denklikle alakalı olarak araştırma yapacağım. Zaten şöyle bir şansım var, Brezilya güney kutbunda olduğundan burada yaz iken orada kış. Yani eğer Brezilya'ya gidersem de 6 ay beklemem gerekecek. Yani benim karar verme sürem Türkiye üniversite tercihlerini yaptıktan sonra üniversiteye kayıt işleminin son gününe kadar.

Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. Tabii ki daha çok yardım&öneri varsa kapım açık :)

Hocam odtünün bünyesinfe olan sıralama kurumu var urap diye orada ilk 500’de ise denkliği var üninin

edit: şimdi farkettim 2013 yılında atıldığını mesajın :) çoktan mesleğe başlamışsındır bu zamana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 29 Ekim 2020; 11:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana yıllarca gerek özel mesajdan gerek buradan mesaj atılmış. Cevaplıyorum topluca: Hala Türkiye'deyim. Brezilya'ya okumaya gitmedim. Bundan dolayı atılan mesajlara da yardımcı olamıyorum

• Brezilya'da endüstri mühendisliği okumak:

https://www.youtube.com/watch?v=Q9So98NqhnA&feature=youtu.be

ilgilenenler faydalanabilir.

• Paperclip kullanıcısına yanıt

Doğru bir karar olmuş :) ben de atarlı mesajımı sildim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.