Şimdi Ara

Brezilya Sambacıları | 2026 Amarika | Şanpiyon belli 2. kim? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
1
Favori
18.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyborg

Arkadaş Scolari kim ki bu takımın başında,2002 dünya kupası dışında ne başarı elde etmiş?
    Ronaldo,Roberto Carlos,Cafu,Lucio,Gilberto Silva,Rivaldo,Ronaldinho,Ronaldo bu adamların olduğu bir kadronun başında teknik direktör ne anlam ifade eder ki,adamlar o dönemin mevkilerinin en iyi oyuncularıydı zaten.
    David Luizi , Chelsea de David Luiz yapan, yanında ki stoperin tecrübeli olmasıydı, Thiago Silva olmadan zaten gördük neler yaptığını,
    Fernandinho,Paulinho-Kaç senedir maçlarını izlerim bu adamların maç başladıktan sonra varlıkları yoklukları belli değil,defansif orta saha olarak oyuna ağırlığına koyabilecek L.Gustavo ve Melo'dan başka Brezilya da oynayabilecek adam yok.
    Forvetlerden bahsetmiyorum bile,
    Çoğu ilk defa dünya kupasına gidiyor,çoğu yetenekli ama böyle maçlarda tecrübe daha ön planda,Neymar bu turnuvada bir dünya yıldızı olduğunu bana göre bütün herkese göstermiş oldu. Genç yaşına rağmen sanki 3.kez dünya kupasına katılıyormuş gibi lider ruhunu ön planda tutarak takımını sırtladı,Neymar olsa da Almanya fark atardı,çünkü Brezilya defansını zorlayacak bir rakip yarı finale kadar gelmemişti.
    İyi bir ders oldu,2002 de ki nesille bu nesli karşılaştırmak onlara hakaret olur,onlardaki futbol ruhunu ve disiplini bu adamlarda ben göremedim.

Aslında hocam Scolari 2002 de ki Brezilya şampiyonluğunda etkisi %10 bile değildi,hatırlıyorsunuz dünya topraklarının en yüce forveti Ronaldo'nun nasıl çılgın attığını o turnuva.Portekiz de ki tek taktiği topu C.Ronaldo'ya verip geri çekilmek,Chelsea'dan kovulmak gibi sayısız marifetleri vardır bu adamın aslında.Scolari eğer kadroya şu aşağıda yazdığım adamları alsa şampiyon olabilirdi ;

Filipe Luis
    Miranda
    Marquinhos
    Felipe Melo
    Lucas Moura
    Coutinho
    Roberto Firmino
    Lima

• Forum tarihinin görebileceği en fail konu olarak efsaneler arasına girdi

Baş kahraman Şahin'e teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyborg

Arkadaş Scolari kim ki bu takımın başında,2002 dünya kupası dışında ne başarı elde etmiş?
    Ronaldo,Roberto Carlos,Cafu,Lucio,Gilberto Silva,Rivaldo,Ronaldinho,Ronaldo bu adamların olduğu bir kadronun başında teknik direktör ne anlam ifade eder ki,adamlar o dönemin mevkilerinin en iyi oyuncularıydı zaten.
    David Luizi , Chelsea de David Luiz yapan, yanında ki stoperin tecrübeli olmasıydı, Thiago Silva olmadan zaten gördük neler yaptığını,
    Fernandinho,Paulinho-Kaç senedir maçlarını izlerim bu adamların maç başladıktan sonra varlıkları yoklukları belli değil,defansif orta saha olarak oyuna ağırlığına koyabilecek L.Gustavo ve Melo'dan başka Brezilya da oynayabilecek adam yok.
    Forvetlerden bahsetmiyorum bile,
    Çoğu ilk defa dünya kupasına gidiyor,çoğu yetenekli ama böyle maçlarda tecrübe daha ön planda,Neymar bu turnuvada bir dünya yıldızı olduğunu bana göre bütün herkese göstermiş oldu. Genç yaşına rağmen sanki 3.kez dünya kupasına katılıyormuş gibi lider ruhunu ön planda tutarak takımını sırtladı,Neymar olsa da Almanya fark atardı,çünkü Brezilya defansını zorlayacak bir rakip yarı finale kadar gelmemişti.
    İyi bir ders oldu,2002 de ki nesille bu nesli karşılaştırmak onlara hakaret olur,onlardaki futbol ruhunu ve disiplini bu adamlarda ben göremedim.

Aslında hocam Scolari 2002 de ki Brezilya şampiyonluğunda etkisi %10 bile değildi,hatırlıyorsunuz dünya topraklarının en yüce forveti Ronaldo'nun nasıl çılgın attığını o turnuva.Portekiz de ki tek taktiği topu C.Ronaldo'ya verip geri çekilmek,Chelsea'dan kovulmak gibi sayısız marifetleri vardır bu adamın aslında.Scolari eğer kadroya şu aşağıda yazdığım adamları alsa şampiyon olabilirdi ;

Filipe Luis
    Miranda
    Marquinhos
    Felipe Melo
    Lucas Moura
    Coutinho
    Roberto Firmino
    Lima

Resmen sattı brezilya yı adam saçma tercihleriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan görevdemi yoksa kovuldumu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcity

Almanya 5 atar bu Brezilya ya

Evren sirrini bilmis helal olsun adama
    Ayrildi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 26 Ocak 2015; 20:03:18 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çokmu komik görecegiz Avrupa şampiyonasında favorimi belli edeceğim ben Şahin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu-

Çokmu komik görecegiz Avrupa şampiyonasında favorimi belli edeceğim ben Şahin

Dünya Kupası'nda Almanya zor kurtuldu ama 2016'yı kesinlikle Arjantin kazanacaktır. Tartışmam bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Reacher

quote:

Dünya Kupası'nda Almanya zor kurtuldu ama 2016'yı kesinlikle Arjantin kazanacaktır. Tartışmam bile.

Aynen öyle hocam almanya Birezilyamdan zor kurtuldu hep bala atdılar. Arjantin falan hikaye Brezilyam şahane . 2016 da Şanpiyon belli 2. Kim diyorum!

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle hocam almanya Birezilyamdan zor kurtuldu hep bala atdılar. Arjantin falan hikaye Brezilyam şahane . 2016 da Şanpiyon belli 2. Kim diyorum!

Tabi canım

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

quote:

quote:

Tabi canım

Senin favorin kim? James balonunun olduğu kolombiya mı yoksa suarezli cavanili Uruguay mı?

Brezilyayı saymıyorum bile yeni rekor kırmasalar iyi

• Şahin naber nassın

• Avrupa Şampiyonasını Brezilya alır bence
  • Şahin arkandayım kardeşim. 2016'da Brezilya formalarımızı çekip beraber izleyelim maçları.

• 2016 için Bolivya'nın sürpriz yapacağını düşünüyorum. Brezilya bu oyunla 2016 elemelerini bile zor geçer.

• Efsaneyi tekrar analım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.