Şimdi Ara

Brick, Pandora vs. İle İlgili Bilgisi Olan Biri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hem bilgim tecrübem var diyosun hemde bizden yardım istiyosun nasıl iş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Ben kendimi anlatamıyorum galiba,

Bu nedir ?
    Üslübuna dikkat et.Daha insanca tartışmayı beceremiyorsun,hakaret ederek birşey mi sağlayacaksın ? Kendini sadece hakaret ederek mi savunabiliyorsun ? Tartışmayı bitirmeye çalışıyorum, son anda bir laf sokuyorsun.Bana çocuk diyorsun ama böyle bir anlama yapısına sahip,böyle tartışan ve hakaret eden biri 30 yaşındayım dese umrumda olmaz.

Artislik yapan kim acaba ? "ben çok iyi biliyorum,birsürü versiyon attım" diyen sensin.

Konun zaten berbattı.Emir verir gibi,hava atar gibi konu açmak olmaz.Burada kimse sana yardım etmek zorunda değil.Bir kaç iyi niyetli insan olarak burada yardım isteyenlere yardım etmeye çalışıyoruz.Senin kabaca yardım istediğin konuda bilgim yoktu."Bilgin yoksa uğraşma,daha kötü hasara verebilirsin" demeye çalıştım ama sen bunu nasıl anladıysan artık ?

Seni bu forumda tutmuyoruz.Kaba sorularına "adam" gibi cevap verebilecek seviyesiz sitelere gidebilirsin.

Konularda insanlara laf sokunca artislik yapıldığını sanıp, marifet olduğunu düşünen biriyle tartışıyorum.

Zeki şey seni. Gördüğün gibi "galiba" yazıyor, yani birşeyi kabul ettiğim yok, sadece bir ihtimali değerlendirmişim. Başta acaba ben mi kendimi anlatamıyorum diye düşünmüştüm, dikkat et sadece düşünmüştüm, yani birşey kabul ettiğim yok, ama senin gibi biri çıkıp bu kadar saçma şeyler söylemeye başlayınca bende bir problem olmadığını anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 26 Aralık 2010; 16:08:29 >

• Galiba demişsin doğru demişsin.Bu kadar insan dediğine göre...
    Birşey anlatmayı,istemeyi beceremeyen,insanları aşağılamaktan başka zeka kapasitesi olamayan biriyle kavga etmek istemiyorum.Şimdi git o başka sitelere.Seni buralarda görmiyim.Madem buraları sevmiyorsun...
    Not: o mesajda o kadar yazmışım ama sen bir kısma takılmışsın.İlginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 26 Aralık 2010; 17:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Galiba demişsin doğru demişsin.Bu kadar insan dediğine göre...
    Birşey anlatmayı,istemeyi beceremeyen,insanları aşağılamaktan başka zeka kapasitesi olamayan biriyle kavga etmek istemiyorum.Şimdi git o başka sitelere.Seni buralarda görmiyim.Madem buraları sevmiyorsun...
    Not: o mesajda o kadar yazmışım ama sen bir kısma takılmışsın.İlginç...

Ne hava attığım var ne de artistlik yaptığım, sen aşağılar gibi "madem bilmiyorsun yapma" dersen önyargılı bir şekilde, ben de birşeyler bildiğimi belirtmek zorunda kalırım tabi. Başta önyargılı davranıp beni yeren sensin, artistlikle itham eden sensin. Senin konulara girip boş boş tartışma çıkardığına dair bir pm de almışken daha fazla konuşmamıza gerek kalmadı bence.
    Başka cevap atmıycam, başka bir konuyu sabote edebilirsin artık, görev tamamlandı

• Sen anlamamakta ısrar ediyorsun birşey demiyeceğim.

Konulara girip boş boş tartışma çıkarıyormuşum öylemi ?
    Hayırdır FBI peşimdemi yoksa ? PM falan geliyormuş.Kimmiş bunu atan ?Neye dayanarak atıyor ?
    Gir bak bakalım mesaljlarıma psp bölümünde attığım mesajlarda yardım etmediğim kişi kalmışmı bak.
    100 mesajdan 1 inde tartışmış olabilirim.Bu normal.Her insan forumda biriyle tartışabilir.
    Burada asıl önyargılı olan sensin.Yok sabote ediyormuşum tartışma çıkarıyormuşum.Gerçekten bu bölümü detaylıca araştır bi.Sonra konuşalım.Yaptığım yardımlarla övünmek gibi bir amacım yok.Bunu istemiyorum zaten.Ama beni mecbur bırakıyorsun.
    Ben tartışmak isteyen biri değilim.Ama sen heralde beni yanlış anladın orda.
  • @mykt
    t he maxza bakarsan adam 1600 mesaja yakın... Adam bilgisi varda konuşuyor... Zaten pmden sinirimi bozdun! Sana dedim ki m.c.p.s.p.c.o.mu önerdim biliyorum diyorsun detay istiyorsun! Mantıkken biliyorsan detayada gerek yok demektir çünkü ''biliyorum'' demişsin! Git sen dier siteciklerinle uğraş... Nasıl olsa biz artistlk yapıyormuşuz,o zaman bir ... Da/de bilmioruzdur... (... Yere herhangi birşey gelebilir)
  • Uzatmaya gerek yok.Tadi kacti.Arkadas begenmiyorsa baska sitelere gidebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.