Şimdi Ara

Brick, Pandora vs. İle İlgili Bilgisi Olan Biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta bahsettigim özelliklere uyan ve aynı zamanda yardımsever bir arkadas varsa lütfen pm atsın. Pspim brick durumda ve acil yardım lazım.

• psp nin versiyonu ne arkadaş
  • 1001 hocam.
  • dostum onu en kolay pandoryla halledrsn...
  • Hocam biliyorum pandorayla halledebilecegimi, bu isin nasıl yapıldığına dair detaylı bir bilgin varsa pm at lütfen, epey soru sorucsm çünkü(fazladan 1 psp gerekiyormuş vs. Bu konular hakkında bilgin varsa...)
  • eğer istanbulda oturuyorsan bakırköyde khalkedon a gidebilirsin
  • Bu işi para harcamadan çözmek istiyorum ve gerekli teçhizatım var hocam, tek sorun birkaç eksik bilgi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pandora pil çözüm olabilir.
  • Ben kendimi anlatamıyorum galiba, Pandoranin çözüm olduğunu zaten biliyorum. Size sormak istediğim birkaç detay bilgi. Bu konuda bilginiz varsa lütfen pm atın ona göre sorayim sorularimi.
  • Madem PSP'den anlamıyorsun kendin yapmaya kalkma.daha kötü hasar verme.
  • Ah şu forumun önyargılı ahalisi...
    Psp 1001'i benim brick ettiğime dair bir yazı gördün mü orda? Psp şuan benim o yüzden benim pspim yazdım. Ama pspyi ben brick etmedim bu bir, daha önce birçok kez pspye versiyon attım(5-6 ay önce sattığım 3004'üme örneğin) bu iki, pandora hakkında da bir sürü bilgim var bu da üç. Tek istediğim birkaç ayrıntı bilgiyi bana anlatabilecek bir usta, yani sen değilsin, üstüne alınıp bana nasihat vermene lüzum yok
  • Kendini anlatamıyorsun ve anlamıyorsunda.
    Buraya konu açıyorsan bilmiyorsun demektir.O yüzden bilmeden zarar vermeni istemedim.
    Senin brick ettiğine dair birşey demedim.
    Madem versiyon atmayı biliyorsun,pandora hakkında "bir sürü" bilgin varsa buraya niye konu açıyorsun ki ?Buraya soru sormaya mı artislik yapmaya mı geldin ?

edit :
    Seninle tartışmaya gelmedim.Hergün bir sürü kişi yanlış işlemlerden dolayı psp'yi brick ediyor.Eğer bilmiyorsanız istemeden bozabilirsniz diye uyarmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 24 Aralık 2010; 20:05:03 >
  • Kendimi anlatıyorum da anlıyorum da. Anlayamayan sensin şöyle ki:Pandora hakkında birsürü bilgim var tek sormak istediğim birkaç detay demişim sen hala niye konu açıyorsun diyorsun, detayları öğrenmek için açıyorum işte anlayamıyor musun bunu yazdığım cümleden?
    Ben pspyi benim brick ettiğime dair birşey dedin demedim(cümleyi anlayabileceğini umuyorum), Pspden anlamıyorsun, kendin yapma demene kızdım. Psp hakkında soru sorunca pspden anlamıyor mu oluyoruz? İnsanların hevesini kırmanın lüzumu yok yapmaya kalkma falan diyerek. Önce bilgimiz var mı yok mu bir öğren, sonra yapma de. Veya baştan yeterli bilgin varsa yap de.
    Saçma sapan tartışmalara girmekten bıktım artık, o kadar çok boş konuşan var ki forumda. Ortaya bir soru sormuşuz, bilmiyorsan cevap verme. İyilik yapmak istiyor olsaydın "madem pspden anlamıyorsun" diye kendi kafandan saçma sapan bir yargıya varmadan güzelce "psp hakkında yeterli bir bilgin yoksa bu işleme kalkışmaman senin için daha iyi olur" derdin zaten.

• Ben zaten öyle demek istedim.Anlamadıysan benim problemim değil.Üslubuna dikkat et.
  • pandora ile olur hocam
    Brickten çıkardığın zaman konu açıp paylaşırsan çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Ben zaten öyle demek istedim.Anlamadıysan benim problemim değil.Üslubuna dikkat et.

Hala beni anlamamakla itham ediyosun, belli kimin anlayıp anlamadığı, yazıları okuyan haklıyı haksızı çok net görür zaten. Ne garip adamlarsınız yahu, adam gibi soru soruyoruz, işiniz gücünüz boş boş tartışma çıkarmak. Üsluba gelince, nabza göre şerbet diyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

pandora ile olur hocam
    Brickten çıkardığın zaman konu açıp paylaşırsan çok güzel olur

Bu çok bilmişler varken bana düşmez konu açıp birşey paylaşmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

Ben zaten öyle demek istedim.Anlamadıysan benim problemim değil.Üslubuna dikkat et.

Hala beni anlamamakla itham ediyosun, belli kimin anlayıp anlamadığı, yazıları okuyan haklıyı haksızı çok net görür zaten. Ne garip adamlarsınız yahu, adam gibi soru soruyoruz, işiniz gücünüz boş boş tartışma çıkarmak. Üsluba gelince, nabza göre şerbet diyorum sadece

Anlamayıp-anlatamadığını kendinde kabul etmişken bunları kounuşmaya değmez.
    Evet gayet iyi görür.Burda yardım isterken emir verir gibi davranıp,yardım etmeye çalışan insanları bir güzel aşağılayan biri suçludur.
    Adam gibi soru anlayışın çok farklı galiba.

• quote:

quote:

quote:

Anlamayıp-anlatamadığını kendinde kabul etmişken bunları kounuşmaya değmez.
    Evet gayet iyi görür.Burda yardım isterken emir verir gibi davranıp,yardım etmeye çalışan insanları bir güzel aşağılayan biri suçludur.
    Adam gibi soru anlayışın çok farklı galiba.

Kabul etmişken ha? Beyninde bir problem mi var çocuk? Seninle uğraşmaya bile değmez aslında. Artistlik yapıp millete laf sokucam diye konulara girip boş boş mesaj atan birini adam yerine koyup konuşmak iş değilmiş, sayende öğrendim. Görevini de başarıyla yerine getirdin affern, konu berbat oldu sayende. Ama olsun bu sitede olmasa da başka bir psp sitesinde adam gibi cevap veren birini bulup ondan öğrendim öğreneceğimi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 25 Aralık 2010; 20:10:02 >

• quote:

Ben kendimi anlatamıyorum galiba,

Bu nedir ?
    Üslübuna dikkat et.Daha insanca tartışmayı beceremiyorsun,hakaret ederek birşey mi sağlayacaksın ? Kendini sadece hakaret ederek mi savunabiliyorsun ? Tartışmayı bitirmeye çalışıyorum, son anda bir laf sokuyorsun.Bana çocuk diyorsun ama böyle bir anlama yapısına sahip,böyle tartışan ve hakaret eden biri 30 yaşındayım dese umrumda olmaz.

Artislik yapan kim acaba ? "ben çok iyi biliyorum,birsürü versiyon attım" diyen sensin.

Konun zaten berbattı.Emir verir gibi,hava atar gibi konu açmak olmaz.Burada kimse sana yardım etmek zorunda değil.Bir kaç iyi niyetli insan olarak burada yardım isteyenlere yardım etmeye çalışıyoruz.Senin kabaca yardım istediğin konuda bilgim yoktu."Bilgin yoksa uğraşma,daha kötü hasara verebilirsin" demeye çalıştım ama sen bunu nasıl anladıysan artık ?

Seni bu forumda tutmuyoruz.Kaba sorularına "adam" gibi cevap verebilecek seviyesiz sitelere gidebilirsin.

Konularda insanlara laf sokunca artislik yapıldığını sanıp, marifet olduğunu düşünen biriyle tartışıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.