Şimdi Ara

Bridge of Spies (2015) | Tom Hanks | Steven Spielberg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casuslar Köprüsü (Bridge Of Spies) film oldukça seyirciler tarafından bekleniyor şimdiden merakla bekleyenler için güzel bir film olacaktır. Film'in türü ise biraz ağır olsada bu türü sevenler için iyi gibi oluyor. Casuslar Köprüsü izle ağırlık olarak Dram ve Tarihi yansıtılacak izleyicileri şimdiden uyaralım izlerken çok dikkatli izlemeleri gerekmektedir. Film'in bütçesi yaklaşık 40 milyon dolar harcanmıştır. Yönetmen koltuğunda '' Steven Spielberg '' oturmaktadır. Senaryo kısmında ise '' Matt Charman, Ethan Coen, Joel Coen '' gibi ünlü senaristler oturuyor. Film ABD yapımlı olup ABD'de çekilmiştir. Oyuncu kadrosunda ki isimler ise '' Tom Hanks, Peter McRobbie, Alan Alda, Billy Magnessen, Eve Hewson '' gibi oyuncular bulunuyor.

Bridge of Spies (2015) | Tom Hanks | Steven Spielberg

Casuslar Köprüsü (Bridge Of Spies) film'in direk izle konusu ise; James B. Donovan adında ki Avukat CIA tarafından işe alınmıştır. Avukat oldukça ünlüdür. Fakat gergin bir müzakere görevine dahil eder kendisini '' Sovyetler Birliği '' tarafından uçağı sinsici düşürüldükten sonra tutuklanan '' U-2 '' casus uçak pilotu Francis G Powers'ın Birleşik Devletler'inde gizli casusluk suçuyla tutuklu bulunan KGB istihbarat ajanı '' Rudolf A. '' ile birlikte takas edilerek serbest kalması için birlikte çalışmaya başlamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlininhorozu -- 14 Kasım 2015; 21:48:48 >

• denizlininhorozu D kullanıcısına yanıt
    Reklam botu filan mısın?
  • Film, bugün itibariyle ülkemizde vizyona giriyor.

Bridge of Spies (2015) | Tom Hanks | Steven Spielberg

• Fragmanda biraz sıkici gozuktu film bana ama merak etmiyor da degilim.Gidenler,film nasil begendiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidenler yorumda bulunabilir mi? Ona göre yarın gideyim?
  • Sinemaya gidemeyeceğim sanırım artık internet alemine düşmesini bekleyeceğiz
  • Dün gittim ve izledim filmi. Film bence mükemmel bir film, gerçekten olayları takip ederseni zerre sıkılmıyorsunuz.Aralara komik sahneler de koymuşlar filmde. Ciden çok başarılı bir film çıkmış ortaya. Ama aksiyon bekleyenler,mission impossible veya spectre tarzı aksiyon arayanlar bu filmde aradıkalrını bulamazlar.Bu film daha çok diplomasi ve arabuluculuk üzerine bir film. Sabah imdb puamıma baktım ve 8 aldığını gördüm,cidden bu puanı fazlasıyla hak ediyor. Rudolph Abel ve Donovan rollerini oynayan aktörler(Tom Hanks) çok başarılı bir performans sergilemişler. Benim filme puanım 9/10

Son zamanlarda izlediğim en güzel film kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Dün gittim ve izledim filmi. Film bence mükemmel bir film, gerçekten olayları takip ederseni zerre sıkılmıyorsunuz.Aralara komik sahneler de koymuşlar filmde. Ciden çok başarılı bir film çıkmış ortaya. Ama aksiyon bekleyenler,mission impossible veya spectre tarzı aksiyon arayanlar bu filmde aradıkalrını bulamazlar.Bu film daha çok diplomasi ve arabuluculuk üzerine bir film. Sabah imdb puamıma baktım ve 8 aldığını gördüm,cidden bu puanı fazlasıyla hak ediyor. Rudolph Abel ve Donovan rollerini oynayan aktörler(Tom Hanks) çok başarılı bir performans sergilemişler. Benim filme puanım 9/10

Son zamanlarda izlediğim en güzel film kesinlikle.

Çok teşekkürler. En kısa sürede ben de izlemeye çalışacağım.
  • Sinemada izlemeye değmez, orta seviye bir film.

• Gerçekçi bir filmse izlemeye değer.

• Gayet güzel film, oyunculuk konu işleyiş çok iyi,tavsiye ederim.

• Dün gece seansında izledim. Çok iyiydi film. Ciddi anlamda iyiydi. Oscar alır mı hangi daldan aday olur kestiremiyorum ama ödülsüz dönmeyeceği kesin diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Dün gece seansında izledim. Çok iyiydi film. Ciddi anlamda iyiydi. Oscar alır mı hangi daldan aday olur kestiremiyorum ama ödülsüz dönmeyeceği kesin diyebilirim.

Hangi yönlerini neden beğendiğinizi yazarsan PHI bizim de fikircağızımız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Dün gece seansında izledim. Çok iyiydi film. Ciddi anlamda iyiydi. Oscar alır mı hangi daldan aday olur kestiremiyorum ama ödülsüz dönmeyeceği kesin diyebilirim.

Hangi yönlerini neden beğendiğinizi yazarsan PHI bizim de fikircağızımız olur.

Bi kere Hanks'i ve Spielberg'i ayrı ayrı seviyorum, tek yapımda birleşince daha bi çok seviyorum. Örnekleri mevcut, onları da seviyorum.
    İkincisi filmde Tom amcamız döktürmüş yine her zamanki gibi. Nerdeyse olmadığı sahne yok gibi. Yalnız Mark Rylance'ın etkisi de azımsanamaz. Az görünüyor ama öz görünüyor filmde.
    Dönemi güzel yansıttığını düşünüyorum ayrıca. 1957 Amerika'sını Almanya'sını ve SSCB'sini görüyoruz filmde.

Filmin tek falso yanı "acaba daha kısa olabilir miydi" diye düşündürmesi. Diyalog ağırlıklı aksiyonsuz bir film olduğu için bu uzunluk kısa süreli bi sıkılma yaşatabiliyor ama sonra toplarlıyor film kendini.

• Filmi bu gün izledim. Film gerçek hayattan uyarlandığı için vurdulu kırdılı bir film değil. Olaylar biraz yavaş işliyor. Herhangi bir görsel efek olmadığından dolayı evde de izlenebilir. Filmde tom abinin kararlığı beni çok etkiledi. Puanım 7.5/10.
  • Ben çok beğendim tavsiye ederim

• Bu cümle filmin özeti olabilir: ‘Ben İrlandalıyım(Tom Hanks) sen bir Alman(CIA ajanı). İkimizi de Amerikalı kılan ise, aynı anayasal prensiplerdir’
  • Film fena değil. Bir şekilde kendini izlettiriyor. Gerçek hikâyelerden alınma. Olayları anlama çabası içine düştüğünüzden filmi izleyebiliyorsunuz. Aksiyon yok, bu yönde beklentiniz olmasın. Tom Hanks'in de ne kadar yaşlandığını görüyorsunuz.

• Yıllarca casusluk olayını kurtlar vadisi gibi sanan zihniyetin bu filmi seyretmesi lazım. Oyunculuğundan müziklere senaristliğine kadar çok başarılıydı. Koltuğa sizi bağlıyor, sıkılmadan seyrediyorsunuz. Ufaktanda amerika propagandası yapıyor ama film güzel olduğu için yadırgamadım hiç. Arşive katılacak, tekrar seyredilecek bir film.
  • Film kaliteli ve güzeldi izlerken sıkılmadım.Spielberg ve Hanks olduğu film kötü olamaz zaten.Durağanlığı sebebiyle bir çok kişi vasat bulabilir ama dönemi çok iyi yansıtmışlar.
    Bir durum dikkatimi çekti.

Abel Amerika'da krallar gibi ağırlanırken Powers rezil şartlardaydı hatta psikolojik işkence gördü.Bu durum gerçekten olmuş mu bilmiyorum ama filmi Amerikalıların çekmesinin sonucu olarak normal bir durum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.