Şimdi Ara

Bridge of Spies (2015) | Tom Hanks | Steven Spielberg (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle bir filmin altından anca Spielberg ve Hanks ikilisi kalkardı zaten. Adamların artık milliyetçi film dizi çekmede üstüne yok, böyle yüzeysel bir bir senaryoyu sıkmadan izlettirebiliyorlar. Ne çok iyi ne çok kötü ortalama bir film.
  • Bazı isimler vardır. Yapmış oldukları işte çoktan marka haline gelmişlerdir. Gördüğünüz zaman heyecanlanırsınız. İşte Spielberg ve Hanks benim için ve sanırım birçok kişi için o isimlerden ikisi. Bunlara yazar olarak Coen Biraderlerde (Ethan Coen, Joel Coen) eklenince Bridge of Spies heyecanla beklenen filmlerin başında oluyor normal olarak. Yazının devamı;

https://multimeydan.wordpress.com/2016/01/11/bridge-of-spies/

Bridge of Spies (2015) | Tom Hanks | Steven Spielberg

• ben çok beğendim. gerçek olaylar her zaman ilgimi çekmiştir.oyunculuklarda çok iyiydi.

9/10
  • Zaten böyle bir kadrodan kötü film çıkacağını beklemiyordum da.

Beklentimin üstünde oldu film.
    10/8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE286E09F -- 25 Ocak 2016; 10:41:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baştan aşağıya amerika propagandası bir film.spilberg artık iyice suyunu çıkardı.ortlama bir film olmuş.hatta propaganda yuzunden filmden soguyorsunuz bile.
  • Filmi yeni izleme fırsatım oldu. Soğuk savaş-tom hanks . bir filmi izlemem için yeterli olan şeyler bir arada olunca büyük beklentiler ile izledim.
    Diplomasi üzerine olan bir filmdi lakin öyle hiç şaşırtan yerler olmadi.gerçek hayattan alıntı olduğu içindir belki de. Film gereksiz yere uzun. ( tom hanks için saatlerce izlerdim orası ayrı) normal olarak izleyen birisi sıkılır. Filmin başlarında , rus ajan paranın içinden çıkardığı kâğıtta ne yazıyordu mesela.

5/10 5 puan da tom hanks için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom hanks var diye izledim.

kötü film değil ama ağır propaganda var yahu.propaganda olaylarına hiç takılmam ama bu filmde çok gözümüze sokulmuş.

yok işte ruslar, mahkumlara işkence etmesine rağmen amerikalılar etmez. oz izlemesek bizi yiyecekler valla

amerika geri aldığı esirini kucaklarken, ruslar etmez.

iyi film yine de izleyin derim.
  • Sıkılmadan zevkle izlediğim bir film oldu . hikaye anlatımı güzeldi ama biraz daha entrika havasi verilebilirdi

8/10

• Biyografi filmlerinin hepsi güzeldir.bu filmde olduğu gibi.

• Bu devrim zamanı filmlere sempatim var bunuda aradan çıkarmış olduk, güzel filmdi.

• Güzel filmdi . İzlerken sıkmadı . Biyografi olduğu için merak uyandırmışdı. Pek beğenmem bu tarz siyasi filmleri ama bu film hoşuma gitti .
  • Bu tarz filmler her zaman hoşuma gitmiştir.Bu filmde iyiydi,yer yerde gayet gerildim izlerken.Hikaye kurgusu da iyiydi.(9/10)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 14 Şubat 2016; 23:33:21 >
  • Çok iyi bir film. Sıkılmadım hiç. Konuşmaların bazılarını anlamadım ama olsun.

10/8.9

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.