Şimdi Ara

Bridge YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefona musicbox ve bridge uygulamalarını yükledim şarkımı indirdim fakat bridge ile müzik uygulamasına atarken bridge şarkıyı kopyaladı ve kendisinden 4 tane daha yarattı. şarkıyı silebildim rahatça ama geri kalan 4 kopyası ne silinebiliyor ne de dinlenebiliyor. bunları nasıl silebilirim çıldırmak üzereyim. (NOT: one direction şarkısını da silemiyorum, şarkının nerden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok)
     Bridge YARDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• One direction sizin hesabınızdan önceden indirildiği için gözüküyor onu Ayarlar \ iTunes ve App Store bölümünden müzik bölümünü kapatarak kaldırabilirsiniz. Bridge'den gelen kırıntıları da Tongbu programı ile bilgisayardan silmelisiniz aksi halde gitmiyor.

• hocam biraz daha açabilir misin bu konuda birat kıtım da :D tongbu ile nasıl kaldırabiliriz? @AkidTurk

• Ayarlar müzik tüm müzikleri göster kapalı olsun. Bu arada 10 tane konu açıldı galiba bunun hakkında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tongbu programını kurun telefonu bağlayın üstte Music yazar oraya basın cihazın içinde bulunan sorunlu şarkılar çıkar bazan hepsi gözükür bazen bir tane onu silin yukarıda yenile işareti vardır hepsini silene kadar yenileyin işlem tamam.

Not : Sorunlu şarkıların yanında kaç mb olduğu yazmaz diğerlerinde yazar.

• hocam tongbuyla sildim fakat hala gözüküyor fakat one direction şarkısını kaldırmak için dediğinizi yaptım, one direction şarkısı gitmedi ama silmek istediğim o kopyalar gitti. müzik olayını açınca geri geliyolar ama kapalı dursa da farketmez benim için. teşekkür ederim @AkidTurk

• Rica ederim ama size Linktunes'u tavsiye ederim iTunes Store'dan indirdiğiniz şarkıları direkt Müzik bölümüne atıyor bridge ile uğraşmıyorsunuz.

Kaynak : repo.hackyouriphone.org

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeniden teşekkür ettim hocam

@AkidTurk

• Youtubetomp3 ü öneririm, indirdiklerin direk müziklere geliyor, hem fotoğraf falan ekleyebiliyorsun

Linktunes da güzeldir ama her şarkıyı bulmuyor,benim önerdiğim tweak direk youtube den alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 26 Ağustos 2014; 21:39:46 >
  • Aslında, Linktunes parçaları iTunes Store'dan değil, ayarlarda seçilen farklı server'lardan indiriyor. Ama.. faideli bir eser.
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam arkadaş aramasın diye yerini söyledim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.