Şimdi Ara

BRIDGESTONE TURANZA 50000KM GİDER Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 yıl/60.000 km hangisi önce dolarsa değiştirmek gerek

önceki lastiklerimizi 74.000'de 5. yılını doldurduğunda değiştirmiştik, fabrika çıkış lastiğiydi

taş gibi olmuştu, frene dokununca abs devreye giriyordu uzun yolda 140'ı geçmeye bile korkuyordum, ama turanza takınca yol sesi çok azaldı, yakıt bile farketti

60.000 km rahat gidder lastikler de kullanıma bağlı, az fren kullanan, ani hızlanma yapmayan iyi bir şöför gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

bizim er300 de 45.000de.halen dişler derin.gerçi kaç mm tam bilmiyorum.bi ara ölçmek lazım

nerelerdesin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

3 yıl/60.000 km hangisi önce dolarsa değiştirmek gerek

önceki lastiklerimizi 74.000'de 5. yılını doldurduğunda değiştirmiştik, fabrika çıkış lastiğiydi

taş gibi olmuştu, frene dokununca abs devreye giriyordu uzun yolda 140'ı geçmeye bile korkuyordum, ama turanza takınca yol sesi çok azaldı, yakıt bile farketti

60.000 km rahat gidder lastikler de kullanıma bağlı, az fren kullanan, ani hızlanma yapmayan iyi bir şöför gerek

Sanırım genellikle uzun yol yapanlara lastik daha çok kilometre dayanıyor
  • Bridgestone gerçekten süper lastik çok marka denedim bridgestone gibisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

3 yıl/60.000 km hangisi önce dolarsa değiştirmek gerek

Yol kalitesi de çok önemli bir faktör, aracın nasıl kullanıldığı da.

• quote:

yılda yaklaşık 15.000 km yol yaparız, bunun en fazla 5000'i uzun yol, geri kalanı şehir içi ama bu söylediklerim tezinizi çürütmez, ne kadar az fren, o kadar uzun lastik ömrü

quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

Yol kalitesi de çok önemli bir faktör, aracın nasıl kullanıldığı da.

aynen, şöför ve yol aracın bakımı lastik havaları da çok önemli unutmamak gerek, rot balans, fren ayarları falan düzenli aşınmada önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 6 Mayıs 2009; 13:03:28 >

• Bizim arabada da var. Gider heralde rahatça. Kış lastiğiyle değişmeli kullandığımızdan kaç km oldu emin değilim ama 3 yılda 30 bin km gitmiştir heralde. Çok şükür frenlemede ya da virajlarda bir sıkıntı yok. Arabayı satana kadar değiştirmem ben onları.
  • lastikler km si ne olursa olsun 3 senede bir değişmeli....sonrasında 500-600 lira için canı tehlikeye atmaya gelmez.....yere sağlam basmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.