Şimdi Ara

BRİGHT MEMORY TURKÇE ÇEVİRİ DOSYA PAYLAŞIMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BRİGHT MEMORY TURKÇE ÇEVİRİ DOSYA PAYLAŞIMIBRİGHT MEMORY TURKÇE ÇEVİRİ DOSYA PAYLAŞIMIBRİGHT MEMORY TURKÇE ÇEVİRİ DOSYA PAYLAŞIMIBRİGHT MEMORY TURKÇE ÇEVİRİ DOSYA PAYLAŞIMI
    Merhaba çevirmek isteyen olursa dosyayı paylaşıcam çok fazla metin yok.Bir de geri paketleme yapacak biri lazım.

• Kaç satır var oyunda. Çok değilse ben çevirebilirim belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Kaç satır var oyunda. Çok değilse ben çevirebilirim belki.
    564 satır var hocam upload ettim link:
    s4.dosya.tc
    Game.locres.txt dosyas�n� indir - download
    https://s4.dosya.tc/server10/aq61d7/Game.locres.txt.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

564 satır var hocam upload ettim link:https://s4.dosya.tc/server10/aq61d7/Game.locres.txt.html

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba. Oyun elimde yok fakat bu dosyayı çeviriye başladım. Bu dosya oyuna nasıl gömülecek? Bilginiz var mı?

• @BlogKaan hocam siz anlıyor olabilirsiniz diye etiketledim yardımcı olmak isterseniz. Game.locres'i oyuna nasıl gömeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmodz64

Hocam merhaba. Oyun elimde yok fakat bu dosyayı çeviriye başladım. Bu dosya oyuna nasıl gömülecek? Bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    Hocam bu oyuna anil523 de başlıycaz dedi onla bir görüşün .Bu oyun olmazsa lost ember'i verim çevirin paketlemesini ve Türkçe fontunda yaparım.

• quote:

Hocam bu oyuna anil523 de başlıycaz dedi onla bir görüşün .Bu oyun olmazsa lost ember'i verim çevirin paketlemesini ve Türkçe fontunda yaparım.

Alıntıları Göster
    Hocam ben %100 olarak bu oyunu tamamladım, sadece .pak dosyası şifreli galiba. Nasıl açılıyor veya geri paketleniyor onu bulamadım. Bulsam yamayı paylaşacağım.

Bu çeviri işlerine merak sardım ben de, olayı çözersem çeviriler yapmaya devam edeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ben %100 olarak bu oyunu tamamladım, sadece .pak dosyası şifreli galiba. Nasıl açılıyor veya geri paketleniyor onu bulamadım. Bulsam yamayı paylaşacağım.

Bu çeviri işlerine merak sardım ben de, olayı çözersem çeviriler yapmaya devam edeceğim

Alıntıları Göster
    Evet aes şifresi var.Paketleme için ıska ile iletişime gecebilirsin yada bana at ben bir görüşeyim.

• quote:

Evet aes şifresi var.Paketleme için ıska ile iletişime gecebilirsin yada bana at ben bir görüşeyim.

Alıntıları Göster
    Forumda yeniyim, ISKA'yı bulamadım.

.pak'ı açtık, dil dosyalarını gömdük. .pak'ı geride kapatabiliyoruz.

Şuan tek sorun kaldı bu yamayı nasıl paylaşacağız. .pak dediğim dosya 4gb neredeyse :D kurulum dosyası falan oluşturabiliyor musunuz
  • Dostum dediğim gibi bende bu oyunu paketliyemedim Iska da güzel bir araç var istersen rica eder atarım ona paketler oyunun orjinalse setup yapmasını da isteriz, bide translate yamalara paketleme yapmıyor.bilgin olsun.

• Arkadaşlar oyunun pak dosyasını açtık, game locresleri değiştirdik oyun türkçe şu ana kadar hiç bir sıkıntı yok.

Tek sorum şu bu game.locres dil dosyasını oyunu yeni indiren birisi nasıl kurabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaze37

Arkadaşlar oyunun pak dosyasını açtık, game locresleri değiştirdik oyun türkçe şu ana kadar hiç bir sıkıntı yok.

Tek sorum şu bu game.locres dil dosyasını oyunu yeni indiren birisi nasıl kurabilir?
    Sizin gibi dosyaları açıp kullanabilir yoksa paketlenmesi lazım pak şeklinde

• Çözüm bunal çıkmadımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 9 Mayıs 2020; 21:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD Revenant

Çözüm bunal çıkmadımı
    Tabiki gönderelim fakat özelden ulaşıp bu paketleme işleminin nasıl yapıldığını da anlatsanız veya bize de gösterseniz. İleriki çevirilde bize çok faydanız olur. Kalabalık bir arkadaş grubu olarak bu çeviri işlerine adım atıyoruz fakat aramızda programcı yok. Bize yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Tabiki gönderelim fakat özelden ulaşıp bu paketleme işleminin nasıl yapıldığını da anlatsanız veya bize de gösterseniz. İleriki çevirilde bize çok faydanız olur. Kalabalık bir arkadaş grubu olarak bu çeviri işlerine adım atıyoruz fakat aramızda programcı yok. Bize yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Tabiki pm atarım. şimdiden başarılar
  • Yamanın son durumu nedir acaba? Ne zaman yayınlanacak?
  • Bu oyun Erken Erişim mi, yoksa tam sürümü olarak mı kısa o kadar. Sadece giriş bölümü olduğundan falan bahsedilmiş. Bilgisi olan var mı. Howlongtobeat sitesinde bile 1-2 saatte herşeyin yapılabildiği söylenmiş. Hazır yeni oyunu da geliyorken oynamak gerek.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Oyun şu anda 1-2 saat kadar uzunluğunda, 40 dakikada bitiren de var, bu oyunu şuan tanıtım amaçlı / demo olarak da düşünebilirsin. Asıl oyun bright memory:infinite olarak gelecek ve daha uzun bir senaryosu olacak, 2020 yılı içerisinde çıkacağı söyleniyor.
    Not: Bright Memory'i satın alanlar Bright Memory:İnfinite çıktığında ücretsiz olarak sahip olacak

• Pointflow P kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Destek olmak için almak gerek ama gerçekten de çok kısa yahu. Playable Teaser gibi Maşallah. İlk oyunu alanlara Infinite ücretsiz verilecekse o da çok saçma.
    Araç da sürülebilen bir oyun yine 1-2 saat olacaksa işimiz var. Birileri tutsun şu elemanın elinden, potansiyeli çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Cevap için teşekkürler. Destek olmak için almak gerek ama gerçekten de çok kısa yahu. Playable Teaser gibi Maşallah. İlk oyunu alanlara Infinite ücretsiz verilecekse o da çok saçma.
    Araç da sürülebilen bir oyun yine 1-2 saat olacaksa işimiz var. Birileri tutsun şu elemanın elinden, potansiyeli çok yüksek.
    Oyunu yapan adam kararlıyım tek başıma bitirmeye diye açıklama yapmış. Bende enis kirazoğlunun kanalında duydum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.