< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Brita Maxtra PRO 6'lı Filtre (2. sayfa)
-
-
Ben de o dönem uyuz oldum kampanyayı hesaplanandan 3 ay önce bitirdiler ve binlerce kişiden talep olmasına rağmen inatla kampanya yapmıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz onları parayla satın alıyoruz, parayı da ağaçtan toplamıyoruz, 10-12 tane duruyor, çöpe de atmıyorum, karşılığını ödeyen alır, almazsalar da ziyanı yok, öyle çevre geri dönüşüm ayağına bedavadan iş yok, alnımda keriz yazmıyor..
-
psikolojik su arıtma bu , hiç bir şeye faydası yok...
-
tmm
-
😆😆😆😆
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitmiş, denk getirsem iyiydi
-
Kettle da psikolojik olarak kireçten arındı tabii 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 15 Aralık 2023; 23:56:7 >
Kireci, sudaki kloru, kaba kumları hatta ağır metalleri tutuyor daha ne yapsın
Aha hemserim😁❤️
Çay demlediğinizde anlıyorsunuz, çaydanlık dibinde tortu yapmaya başlayınca filtre değişimi (yaklaşık 30-40 günde bir) yapıyoruz.
-
mühim olan biraz içilebilir bir musluk suyunuz varsa içindeki kiri pası tutsun kokusunu alsın yeter. kimse ozonlu bir arıtma beklemiyor britadan. ama ne varki gereksiz pahalı.
ayrıca ayda bir değiştirmeyin tamamen tuzak. en az 3-4 ay kullanın bir filtreyi.
-
En eski brita filtresi bile kireci tutuyordu, özellikle kireç filtresi almak gereksiz. Değiştirme süresi kullanım miktarına bakar. Kullanırken tek dikkat etmeniz gereken filtrenin üstünde her zaman su dolu kalsın, boş bırakıp kurutmayın filtreyi.
Ben de amazondan aldım, evde vardı ama kara cumada bişey bulamayınca filtre bari alıyım dedim.
-
Ben bir tanesini bir buçuk sene sonra değiştirmiştim tadı ancak bozulmuştu, gerisi önemli değil benim için içilebilir hale getirsin yeter. günde 3,4 litre içiyorum.
-
membran'lı bir su arıtma cihazına kıyasla psikolojik filtre dedim. belki tds metre ile ölçüm yapmışsınızdır, ölçüm değeri kaç çıkıyor? bir de musluk suyunu ölçün kaç çıkıyor? ikisini kıyaslayın ne kadar arıtma yaptığını o vakit anlarsınız.. ben kaç çıktığını bilmiyorum bu arada, gerçek bir arıtma mı değil mi bir fikir verir.
-
Şundan almıştım forumdan hb indirimi tedarik ederek ve nays ile kombolayarak, maxtra pro göndermişler. Deneyelim bakalım nasılmış. 60 lira civarına gelmiş oldu tanesi.
Edit: Satıcıya anlattım durumu, değişim talep edebiliyorsam gönderebilirim ürünü tekrar diye. Kullanın derse deneriz artık.
www.hepsiburada.comBRITA MAXTRA Plus Yedek Su Arıtma Filtresi Beşli 5'li Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/brita-maxtra-plus-yedek-su-aritma-filtresi-besli-5-li-pm-HB00000IK6EP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.Gıyasettin -- 1 Aralık 2023; 13:52:29 > -
Bir dakika. Mezdekeyi duydu mu dayanamazdı.
Konuyla alakalı, bazı a101'lerde eski filtreler hala bulunabiliyor tanesi 100 tl'ye geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 15 Aralık 2023; 10:51:15 > -
Aha!
Denememiş, duymamış ama yargı dağıtmış.
Sağol varol
Sende varol 2-3 aylık konuyu hortlattığın için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim
Style XL aldım ve bitirdim kendi açımdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X