Şimdi Ara

Brita Maxtra PRO 6'lı Filtre (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
5.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben su arıtma sektöründe çalıştım denememe bile gerek yok, benim evde su arıtma cihazı var. su arıtma cihazı ile kıyaslayınca bu tip cihazlar ancak psikolojik filtre olur dedim. ikinci bir mesajda açıklama da yaptım sen de okumamışsın anlaşılan. dediğim gibi inanmıyorsan eline tds cihazı alıp ölç , suyu arıtmadan önce tds değeri kaç çıkacak? arıtmadan sonra kaç çıkacak bakalım ? bizim burda arıtma cihazından önce musluk suyu 244 , arıtmadan sonra 20 çıkıyor. yanlış anlaşılmasın, arıtma cihazını övmek için yazmadım bunları. yoksa o konunun da eleştiriye açık yönleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 13 Şubat 2024; 0:13:14 >
  • Bir de eline TDS cihazı alıp ölçme konusu aldı başını gidiyor. Eğitimli ellerde değilse ölçmek ne işe yarar? Neyi nasıl değerlendireceksiniz? Ben eğitimli değilim ve bana 100 altını önerecek, ne kadar düşükse o kadar iyi diyeceksiniz belki. Sizin bu konuda ehliyetli olduğunuzu nereden bileceğim. Ha, tutar da kimyager veya mikrobiyolog kalitenizi belgeler ve bilginizle ortaya koyarsanız, şapka çıkarır ve müsaade ederseniz elinizi sıkarım. Ancak belki anlatım bozukluğu yaptınız ve sektörde profesyonel olduğunuz halde deneyimlemediğiniz bir ürün için önyargılı yorum yazmış oldunuz.

Basit bir kullanıcı olarak kişisel deneyimlerimi paylaşmamda sakınca olmamalı. Son yazışmamdan sonra gördüğüm akla yakın öneriye göre öncelikle sürahi alıp sonrasında gerek görürsem pahalı ve kaliteli bir arıtmaya yatırım yapmaya karar verdim. Hemen çıkıp en ucuzu Vatanbilgisayar'da satılan Brita Style XXL cihaza ₺449,00 verip üzerine 4 adet yedek Pro filtre aldım, geçtim karşıya. Haftada iki damacana suya 2x85 vermekten kurtuldum ve şimdiye kadar ₺510 vermeyip üç haftada amorti ettirdim kendimi. Hatta bu suyla, damacana kullanmaya güç yettiremeyeceğim çayımı kahvemi demlemeye başladım, elektrikli çaydanlıkta kaynatacağım yemek sularının bir kısmını bu suyla hallettim. Çocuklar okula giderken mataralarına bu suyu koymaya başladılar. Şimdilik çok memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesudum -- 21 Şubat 2024; 13:42:17 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.