Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tarihte 4 arkadaşın New York' da mükemmel erkeği arama çabası. Britneyin skandallardan uzak yeniden büyük beyaz ekrana yeniden göz kırpması için ideal bir konu olabilir.

Eğlence dünyasına konuşan spears skandallardan uzak ve çalışmaya bu kadar odaklanmışken yeniden bir sinema filmiyle Hollywood'a dönmeyi düşündüğü belirtti. Akıllarda gezen plan ise ünlü film Sex And The City nin popun prensesi versiyonu olacağı yönünde.

"La Bonta" nın web sitemize verdiği rapora göre ünlü starın "Want Girls Want" adlı filime davet edildiği ni söyledi. Filmin hikayesini sorduğumuzda ise 4 tane genç kadının New York' da mükemmel adamı ararken yaşadıkları maceraları anlatan romantik komedi tarzında bir film olduğunu açıkladı.

Britneyin son hollywood macerası 2002 yapımı Crossroads filmiyle olmuştu.

Kaynak: Hey Britney
  • Guinness son 10 yılın rekorlarını yeni bir kitapda toparlıyor. Bu kitapda Britney kırdığı rekorlar ile yer almış bunlar:

Tün zamanların ençok satan genç sanatçısı
    Son on yılın ençok satan kadın sanatçısı
    Son on yılın top40 radyo hitine sahip sanatçı
    Hollywood ünlüler yolundaki en geç sanatçı (2003)
    En çok #1 numara albümüne sahip genç sanatçı
    Son on yılın en hızlı bilet şatışı yapan turnenin sahibi (The Circus Starring: Britney Spears)
    Son on yılın internette en çok aranan ismi
    2008'de ilk haftasında en çok albüm satan kadın sanatçı(Circus)
  • Konu çok kirlenmiş
    kopyala yapıştır nereye kadar devam edecek bu böyle
  • konuyu biraz üst sıralara çekmeye çalışıyorum ama kimseden yorum vb hiçbirşey gelmiyor böyle gidecekse kapansın bu fun club yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Durmak yok yola devam.

Ama böyle giderse Britney öldüğünde falan çok miktarda üyen olacak

• 3 Sayfa yorum var. 5 üye var.
  • Memnun değilsen çıkabilirsin Nympha. zırt pırt kopyala yapıştır yapmamanı söledim..zaten okuyan yok bunu biliyosun
    biriktirip birden vermen daha iyiydi. zaten gelen geçen laf atmaya çalışıyo. burası sb forum gibi değilki millet yorumlasın haberleri tek tek.

5 kişiyiz ama koskoca forumda sadece 5 kişi olmadığımızı herkes anlar, bunu sizde biliyosunuz. ne kadar kötülesenizde Britney'nin büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunu, bir dünya starı olduğunu inkar edemezsiniz.
    objektif bakarsanız bu böyle. 0 3 kötü yıldan sonra ki geçeli çok oldu herkes Britney deli görüşüne geçti. iç çamaşırsız resimleri çıktı. rehebilitasyona yattı.
    eski hali olsa of of taş hatun be dersiniz gözünüzün nerde olduğu apaçık.
    tüm dünyanın önünde hayatınız yaşasanız, yaptığınız küçük bir hatayı herkes yargılasa görürdüm sizi.
    neyse artık bıktım otomatikmen yazıyorum zaten aynı şeyleri anlatmaktan. 3 yıl öncesini hatırlıyo herkes artık eskide kaldılar..
    Britney şuan gayet iyi bir yerde size bunu kanıtlama gereği duymuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 15 Kasım 2009; 11:52:47 >
  • Memnun değilim diye birşey yazmadım ben eğer bu kadar şikayetçiyseniz çıkarabilirsin beni listeden yani benim britney fanı olup olmadığım buraya üye olup olmamakla olmuyo birkaç haberi biriktiriyim diyorum kimseden ses yok haber yazıyorum yine yorum birşey yok yapabileceğim birşey yok yani güncel tutmaya çalışıyordum burayı ama memnun değilsiniz heralde diyecek birşeyim yok yani siz bilirsiniz amacım britney in nasıl biri olduğunu gösterip daha fazla insanın onun müziğini ve hayatını öğrenmesiydi
  • Britney iyidir ya ben de araya kayniyim çeşit olsun.

• clown tebrikler, baştan sona okudum yazdıklarını ve tek başına çok zevkli bir fan klüp oluşturmussun burda. azminede hayran kaldım, okadar içten yazmışsınki bu tür müziğe biraz yatkın olsam anında full diskografisini indirecektim

fan klübe girmek için illa britney dinlemekmi lazım? bende katılmak istiyorum
  • kim ne derse desin hatun her türlü güzel
  • Britney spears'ın 5 tane fan'ı var galiba
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

buda kardeşi
  • En sevdiğim Britney performanslarından bazıları :

• Ne çok fanı varmış
  • fanları çoğaltmal lazım..

ekle beni hacı zamanında az dinlemedim bu kızı
  • 2 kişi daha geldi güzel ^^
    Ben sana git gruptan demiyorum Nympha yazdıklarımı düzgün oku. Sadece gelen geçen laf atıyo sende haber yazıp yorum bekliyosun ona kızdım. Sadece genel haberleri vermen yeterli ayrıntılara gerek yok çünkü burası sadece britney için kurulmuş biryer değil herkes Brit fanı değil. Ne çok sadece kullandım.
    zaten biraz kaynaşmışınız bikaç kişi gelmiş, neyse bieyrde patlamak gerekiyomuş. :D
    Anlıyorum güncel tutmaya çalışıyorsun bende ilk açtığımda (geçen sene) hergün resim ekliyodum ilk sayfalara bakarsan görürsün ve milletin laflarıyla uğraşıyodum :D aslında zevkliydi biraz. Sonra epey bi güme gitti burası hiç fan yoktu 1 yıl sonra yeniden dirilttim bak 7 olduk :D aa ne çok kişiyiz demi millet şaşıranlar var bakarsak yorumlara. Zaten başlığada dalga olsun diye yazıyorum 7 kişi olduk diye. :D
    neyse yeni üyelere teşekkür eskilerede :D üye olmayanlarada hadi yola devam.
  • İlk sayfa baına kendi yaptığım bi tasarımı koydum :D sanırım gayet iyi duruyor
  • Ekle.
  • Arkadaşlar bugün 2 Aralık Britney'in doğum günü.İyiki varsın Britney !
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.