Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

harika bir liste 4 tane britney albümü var ayrıca birşey daha d&r a yeni britney albümü geldi yani yeni değil in the zone ve britney albümleri bir arada 2cd mağazalarda 34 tl filan sanırım almak isteyenler sakın kaçırmasın bende hemen alıcam albümü

bende var ikiside ama kaçırmayın uygun :D
    bende ikisini aynı pakette almıştım zaten ama daha ucuzdu 24tl'ydi, 2 yıl önce tabi. :D
  • Brit evini süslemiş yılbaşı için. muhteşem olmuş...
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Clown.

quote:

Orijinalden alıntı: Samet.58

Ekle

hoşgeldin

Hoşbulduk
  • Elle Dergisinin tamamı...

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 9 Aralık 2009; 15:31:13 >
  • Ekle.
  • quote:

seks pazarlamayan video kalmadı zaten artık hepsi öyle. işi abartıp ucuz klipler çekmiyor Brit. gayet kaliteli

İşte bende seksin pazarlandığı kliplerden hoşlanmıyorum.Yeni yeni,çok ufaktan da olsa hayranı olmaya başladım(pek hayranı olacağımı sanmıyorum ama) o yüzden sadece 3 klibini biliyorum,resmen donu,kıyafeti çekip gelmişler.Şöyle hikayeli mikayeli,karizmatik bir klibi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

seks pazarlamayan video kalmadı zaten artık hepsi öyle. işi abartıp ucuz klipler çekmiyor Brit. gayet kaliteli

İşte bende seksin pazarlandığı kliplerden hoşlanmıyorum.Yeni yeni,çok ufaktan da olsa hayranı olmaya başladım(pek hayranı olacağımı sanmıyorum ama) o yüzden sadece 3 klibini biliyorum,resmen donu,kıyafeti çekip gelmişler.Şöyle hikayeli mikayeli,karizmatik bir klibi var mı?

olmaz mı ya :D
    masum istersen Oops I Dİd It Again yada You Drive Me Crazy var ama eski klip onlar.
    Everytime da süper. Yenilerden işte If You Seek Amy olabilir, Radar, Womanizer ve Circus olabilir. Hikayeleri var (Circus'ın var sayılır o daha çok sirk amaçlı)... bu dediklerime bi bak beğenicek misin bence beğenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 10 Aralık 2009; 18:21:16 >
  • Radar da hikaye var radar ı izleyebilirsin ama bence kötü bir klip dans olması gerekirdi öyle bir şarkıda Lucky, Everytime .. aklıma gelmiyor şu anda
  • en sürücü hikayeler Toxic ve Womanizer :D
    bide Break The Ice'a bak istersen. Anime ama oda güzel bence
  • Senin kötü dediğin klip yok ki zaten
  • en sexy şarkısı:

Gimme gimme more, gimme more, gimme gimme more

• quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

en sexy şarkısı:

klibi berbat ama ama intikamını piece of me ile aldı
  • 1, 2, 3
    Not only you and me
    Got one eighty degrees
    And I’m caught in between

bu şarkısı çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderf1

Senin kötü dediğin klip yok ki zaten

sus sen ne alaka

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

en sexy şarkısı:

klibi berbat ama ama intikamını piece of me ile aldı

bence gimme more klibide güzel ama onderf1'in lafını kanıtlamaz bu. Britney'nin sevmediğim şarkılarıda var. ben objektifim sen antibritney gözüyle bakıyosun
  • Britney karşıtıysam bu kulüpte ne işim var yahu
  • belki çok kötü değil ama bence britneye yakışmayan bir klipşu anda britney circus değilde blackout çıkarıp bu seneki gibi çalışsaydı çok farklı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderf1

Britney karşıtıysam bu kulüpte ne işim var yahu

yok canım hiç karşıtı olurmusun

quote:

belki çok kötü değil ama bence britneye yakışmayan bir klipşu anda britney circus değilde blackout çıkarıp bu seneki gibi çalışsaydı çok farklı olurdu

evet. şu gimme more'a daha özenli bi klip çekilseydi daha çok patlardı. klibi hiç beğenilmediği halde çok büyük başarı elde etti zaten GM
  • arkadaşlar 3'nin yeni versiyonu çıktı bazı yeni sahneler eklenmiş ve bence daha iyi olmuş bu versiyon

• bence normali daha güzel. bu siyah elbiseli hali çokta iyi olmamış..
    beyaz kıyafetli olanı koyabilirlerdi ama onu beğenmiştim...dansıda iyi gibiydi.
    bide what we do innocent .... or three or four bölümnden sonraki geçişlerde Brit'in bi gülüşü var bayıldım ya keşke orasını koysalardı
    dakikası 2:50 gibi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.