Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

Arkadaşlar bugün Britney tekrar stüdyoya dönmüş. Albüm ne zaman çıkacak belli değil ama albümün tamamen yaz için hazırlandığı söyleniyor.Bazı sitelerse ilk single için Mart ayını listelerine eklemiş bile.Umarım yakında kesin bilgiler gelir.Güzel bir albüm olacağını düşünüyorum.

ilk single david guetta imzası taşır herhalde..
  • Arkadaşlar David Guetta'dan sonra beni en çok heyecanlandıran 2. haber geldi.

Toxic, Piece of me , Showdown , Unusual You, Radar ve Phonography gibi şarkıların yaratıcıları olan ünlü prodüktörler Bloodshy&Avant , Britney'in 7stüdyo albümünde yer aldıklarını Facebook sayfasından yolladıkları msjlarla onayladılar.
    -Britney Spears : coming soon ! (26 Aralık'ta yollandı)
    Britney Spears : yakında !
    -Are you toxic ? (4 ocak'ta yollandı )
    Zehirli misin ?
    -Are you Brave ? (6 Ocak'ta yollandı )
    Cesur musun ?
    - @Britney Spears , are you red ? Color: coming soon ...(8 Ocak'ta yollandı )
    britney spears, kırmızı ? Renk : Yakında...
    Ayrıca; mesajlarda geçen Red/Color ve Brave'in, önceki Toxic mesajından yola çıkılarak; üzerinde çalışılan şarkılar olduğu düşünülüyor...

Yukarıdaki şarkıların herbiri gerçekten güzel şarkılar ve eminim bunların ikisinden süper bir şarkı çıkacaktır.Yeni albüm için gerçekten çok heyecanlanıyorum.
  • Spitney Bears var birde onu dinleyin Britney F.cking Spears....
  • 3' nin Eurodance tarzındaki cover ı:

The Real Booty Babes - 3 (Kindervater Remix)

•  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

SINGLES COLLECTION'ın 17 şarkılık versiyonu Türkiye'ye geldi! D&R'dan alabilirsiniz.
    (Fan Box Seti TR'ye gelmiyecek, onu sipraiş etmeniz gerekiyor. Ben onu alacağım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 3 Şubat 2010; 10:17:51 >
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

OYLA!

Son 10 yılın en iyi şarkısı seçiliyor! Britney Toxic şarkısıyla listede..
    Hadi Britney'e Oy Ver!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 12 Ocak 2010; 19:23:32 >
  • DAFT PUNK − ONE MORE TIME a verdim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Clown.

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

SINGLES COLLECTION'ın 17 şarkılık versiyonu Türkiye'ye geldi! hadi bakalım..
    (Fan Box Seti TR'ye gelmiyecek, onu sipraiş etmeniz gerekiyor. Ben onu alıcam )

Sony nin sitesinde geldiği söyleniyor ama d&r'a henüz gelmemiş fan box ı bende almak isterdim ama nerden alabilirim bilmiyorum
  • quote:

quote:

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Sony nin sitesinde geldiği söyleniyor ama d&r'a henüz gelmemiş fan box ı bende almak isterdim ama nerden alabilirim bilmiyorum

hmm ben bakmadım fan box alacağım için ama gelir D&R'a.. fan boxu amazon gibi sitelerden sipariş edebilirsin..yada SB dükkana bakabilirsin. ben çoğu şeyimi ordan sipariş ettim ve memnunum fan boxıda oradan alıcam

SB DÜKKAN - sadecebritney.com
  • Britney'nin Toxic, Piece of me , Showdown , Unusual You, Radar ve Phonography gibi şarkılarının yapımcısı olan ünlü prodüktörler Bloodshy&Avant facebook üzerinden Britney'nin yeni şarkısının adını yayınladılar! Yeni şarkının adı: "Bite Me" Red (As Blood)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 15 Ocak 2010; 9:25:27 >
  • çok güzel haber ya eminim iyi bir şarkı çıkacak
  • Brit çiler bi el atın:

http://forum.donanimhaber.com/m_36847560/tm.htm

Şunların hatrına:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 16 Ocak 2010; 3:56:58 >
  • The Bing Bang Theory'de Penny rolünü oynayan Kaley Cuoco, Maxim dergisindeki röportajında Brit'in büyük bi hayranı olduğunu söylemiş :D aferin ona.
  • Kendisi de brite benziyor zaten
  • quote:

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Singles Collection toplama albümü D&R'da 3 gün içerisinde 3. sıraya yükseldi..
  • bende aldım albümü bu arada yeni eklediğin 2 resimde britney çok güzel çıkmış
  • quote:

bende aldım albümü bu arada yeni eklediğin 2 resimde britney çok güzel çıkmış

evet.resimler yeni değil.. ama eklemek istedim. imzada yaptım. okul ziyaret etmişti Brit o resimler.
    tabi eski değil yine Circus albüm zamanı çok güzel ya
  • evet galiba engelli çocukların olduğu bir okuldu yanlış hatırlamıyosam
  • Yeni Candie's fotoğrafı...vay güzel gerçekten..
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 19 Ocak 2010; 22:39:26 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.