Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İleride bütün Türkiye bu adamı konuşacak yazın bir kenara.

Adam azmetti 2 sene sonra fan club'te patlama yaşadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

İleride bütün Türkiye bu adamı konuşacak yazın bir kenara.

Adam azmetti 2 sene sonra fan club'te patlama yaşadı

aslında daha 1 yıl 2 ay olmuş ama benim kafamdaki üye sayısından çok azız hala...
    hala burayı görmediklerini düşünüyorum...
    Britney imzalarımızı kullansak belki daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 20 Ocak 2010; 10:21:26 >
  • Bu aralar kimse yok.. durgunuz nedense

neyse...işte yeni mark liddlel fotoğrafları ama henüz büyük boyları yayınlanmadı. tamda yeni değiller heralde ama..ne diyoruz! Bu boylar bize yetmez hemen HQları gelsin!
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Bu arada prodüktör Scott Storch yeni bi şarkının ismini açıkladı: Second Chances
    açıklaması şöyle:
    "Britney Spears ile Second Chances adlı bir parça yaptık. Bu şarkıya dikkat edin. Dre ile stüdyodayız, Alja Jackson'da daha sonra bize katılır. Onun U-Stream'ine bakın ve orada herşeyi anlatacak ve tabiki küçük bir sürpriz var...belki yeni yüksek tempolu bişeyler!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 21 Ocak 2010; 10:10:25 >
  • Britney'in 3 albümünü daha aldım bazı şarkılar daha değişik versiyonda yani orjinal halleri gerçekten iyi albümlermiş
  • Britney Haiti için elbisesini satıyormuş... işte haberin tamamı

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney Spears Haitililer için elbisesini satıyor

Haiti'de yaşanan deprem sonrasında Haiti halkına yardım etmek isteyen ünlü şarkıcı Britney Spears geri dönüşünü yaptığı elbiseyi satışa çıkardı.
    Ünlü şarkıcı Britney Spears depremle yerle bir olan Haiti'de yaşayanlara yardım etmek için 2008 MTV Müzik Ödülleri gecesinde giydiği ve sahnelere dönüş yaptığı elbisesini açık artırma ile satışa çıkardı.
    Spears'in avukatı Samuel Ingham, "Spears Haiti'ye yardım etme konusunda çok hevesliydi" yorumunda bulundu.
    2008'de çıkardığı Circus adlı albümün turnesini yeni bitiren 28 yaşındaki Spears uzun bir dönem sahnelerden uzak kalmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 24 Ocak 2010; 21:44:43 >
  • Aferin Britney.

Bu arada .Clown. bu tarz dergi fotoğraflarını falan ne bileyim haberleri vs. nereden buluyorsun?Kaynakları verebilir misin?(belki senden önce görürsem konuya ben koyarım bu yüzden istedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry
    Aferin Britney.

Bu arada .Clown. bu tarz dergi fotoğraflarını falan ne bileyim haberleri vs. nereden buluyorsun?Kaynakları verebilir misin?(belki senden önce görürsem konuya ben koyarım bu yüzden istedim)

İyi olur...ben bazen geç görüyorum zaten haberleri.www.sadecebritney.com bu site çok işime yarıyor ayrıca forumuda var oraya da üyeyim. Bazende yabancı sitelerde rastlıyorum ama o pek sık olmuyor.
  • Haiti için yapmış olduğu bu yardımseverlik için onu tebrik ediyorum
  • Britney Spears'a piyasanın en büyük prodüktörlerinden destekler geliyor. Chris Brown, David Guetta, Lady Gaga gibi isimler ise Britney'e şarkı sözleri yağdırıyorlar. Albüm yaz aylarının başında çıkacak ve yaz boyunca unutulmayacak. İlk single'ın ise Mart -Nisan gibi çıkması planlanıyor.

Abüm için Britney'in en iyi albümlerinden biri olduğu söyleniyor. Prodüktör Britney'in tüm yeteneklerini albümde sergilediğini ve onunla aynı dönemde albüm çıkartacak olanların şanssız olduklarını söylediler.Britney bizi meraklandırmaya devam ediyor

Bu albüm için çıkan haberlerden sonra gerçekten beklentim artıyor.Bakalım nasıl birşey olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

Britney Spears'a piyasanın en büyük prodüktörlerinden destekler geliyor. Chris Brown, David Guetta, Lady Gaga gibi isimler ise Britney'e şarkı sözleri yağdırıyorlar. Albüm yaz aylarının başında çıkacak ve yaz boyunca unutulmayacak. İlk single'ın ise Mart -Nisan gibi çıkması planlanıyor.

Abüm için Britney'in en iyi albümlerinden biri olduğu söyleniyor. Prodüktör Britney'in tüm yeteneklerini albümde sergilediğini ve onunla aynı dönemde albüm çıkartacak olanların şanssız olduklarını söylediler.Britney bizi meraklandırmaya devam ediyor

Bu albüm için çıkan haberlerden sonra gerçekten beklentim artıyor.Bakalım nasıl birşey olucak.

süper.
    beklentiler epey yükseliyo bunları duyunca tabi hadi bakalım daha 6 ay var nasıl beklicez
  • Yeni albümle birlikte yeni bir turda olur umarımAyrıca en çok istediğim şeylerden biride bu sene VMA'de Britney'in performans yapması.
  • Arkadaşlar eğer Britney Spears'ı seviyorsanız lütfen bu linkten Türkiye için oy verin belki birdahaki dünya turunda Britney'i Türkiye'de görebiliriz.

http://tweeter.faxo.com/Top_Britney_Spears_Nation
  • Benide ekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

Arkadaşlar eğer Britney Spears'ı seviyorsanız lütfen bu linkten Türkiye için oy verin belki birdahaki dünya turunda Britney'i Türkiye'de görebiliriz.

http://tweeter.faxo.com/Top_Britney_Spears_Nation

sanmıyorum gelmiyo hiç buraya ama inşallah tabi :D oyladım. bu arada Are You A Human'a koptum belirtiyim
  • Umudumuzu kaybetmeyelim bu kadar sanatçı geldikten sonra inşallah Britney'de gelir.
  • verdim gitti
  • Britney Grammy Ödülleri Töreni'ne katılacakmış.
    süper :D
  • of ya bende bu sabah öğrendim çok güzel bir haber inşallah britney aday olduğu kategorideki ödülü alır keşke bir anda sahnede belirip 3 performansı yapsa ortalık yıkılır
  • alır ya güveniyorum ben Womanizer tam grammylik.
    bakalım nolcak ya bende çok heyecanlıyım
  • Britney açısından iyi bir gelişme

Edit: Sayfa 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 30 Ocak 2010; 15:58:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.