Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ay parçası gibi kadın ya,

Üye olduğumdan beri gördüğüm ilk olumlu mesajın

Aynen.
  • Billboard müzik piyasasındaki en seksi kadınları seçiyor! Sonuçlar 13 Şubatta.

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

HAYDİ BRITNEY'İ OYLA
  • Britney ile Lady Gaga düet mi yapacak?

Bazı kaynaklara göre Britney ve Lady Gaga yeni bir proje için birlikte stüdyodalar! Söylenenlere göre Gaga'nın babası, Britney ile iletişime geçip, Gaga'nın onu çok sevdiğini ve düet yapmayı çok istediğini söylemiş, ve Britney de severek stüdyoya girebileceğini iletmiş. Stüdyoya girmek için Lady Gaga'nın Monster Ball Tour'unun şuanki ayağının bitmesi bekleniyor.

Lady Gaga, idolü Britney Spears ile çalışmayı kabul etti.
    Gaga, turu bittikten sonra babasının sayesinde idolü ile takılacak. Gaga, babası Joseph'i Grammy ödüllerine götürmüştü.
    Joseph, Britney'i ödül sonrası partide görünce, kızının kendisine hayran olduğu ve düet yapmayı çok istediğini söyledi. "Gaga Britney hayranı olduğunu hiçbir zaman saklamadı. Hatta eskiden duvarlarında Britney posterleri olduğunu ve söz yazarlığında kendisine ilham verdiğini açıklamıştı.Babasının Britney ile sohbet ettiğini görünce oldukça keyiflendi."
    Üçlü derin bir sohbete daldı ve telefon numaralarını aldılar ve stüdyoya girmek için anlaştılar. Gaga'nın Monsterball turu bittikten sonra stüdyoda çalışmaya başlayacaklar.
    Perez Hilton Grammyler sonrası Lady Gaga'ya Twitter'dan şu mesajı yollamıştı:
    "Babanın kendisini Britney'e tanıtmış olmasına ve sonra Britney ile bizim geçirdiğimiz dakikaları düşününce hala gülüyorum."

eğer bu düet gerçekleşirse ortalık yıkılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 10 Şubat 2010; 15:45:45 >
  • @.Clown.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

@.Clown.

• SadeceBritney.Com: Pink: "Birinin Playback Yaptýðý Bir Konsere Asla Gitmem."

quote:

Orijinalden alıntı: Pink_SexyFreak_CrazyGirl^^

Kaynaklara göre Pink, þarkýcý canlý söylemiyorsa o konsere asla gitmem diyerek Britney'i Circus Turu'nda playback yaptýðý için eleþtirdi.

Pink'in Women's Health dergisine verdiði röportajda þunlarý söyledi: "Britney'in deðerini düþürmeye çalýþmýyorum çünkü onu çok seviyorum ama birinin playback yaptýðý bir konsere asla gitmem. Janis Joplin gibi birini dinleyerek büyüdüysen, birinin playback yapmasýný izlemek istemezsin."

Pink cümlelerini iltifatla devam ettirdi: "Her zaman demiþimdir, Britney'i severim."

Pink sözlerine Britney'i her zaman savunduðunu ama sanatçý olarak ona benzemediðini söyleyerek devam etti.

"Yemin ederim ki, Britney'i baþýndan beri destekledim. Ben ve Britney bunu konuþtuk. Benim demek istediðim 'Beni ve Britney'i karþýlaþtýrmayý býrakýn çünkü biz farklý türün hayvanlarýyýz."

Ben giremiyorum da konu linki şuymuş:http://www.sadecebritney.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=6413
  • Pink doğru söylemiş kimse playback yapılan bi konsere gitmek falan istemez iyi olmuş eleştirdiği
  • Ben üyeyim o foruma zaten :) bunuda okuyalı epey oluyor...Britney zaten anormal derecede güzel sesi olan bir sanatçı değil, daha çok görsel bi sanatçı ve playback yapması normal. Bunuda tüm konser boyunca yapmıyor tabiki, bazı parçaları canlı söyler bazılarını playback yaparki onlarında görsel yönü olur. Örnek olarak canlı: You Oughta Know playback: Get Naked (cepten yazdığı için youtube linki koyamıyorum) ve bu şarkıda da sahne koreografisi gayet fazla, playback yapması normal. Ve ve ve madonna'da michael jacksonda yeri geldiğinde playback yapıyordu. Birden açıklama gereği duydum çünkü bu koyduğun yazıyı gören ve pek bilgisi olmayan hemen kötülemeye başlıcaktır.
  • Ben de yeni öğrendim zaten.. Kötü bir niyetim yoktu.. Fanboi lerin görüşünü almak istedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

quote:

Aynen.

Cem özer espirisi geliyor sıkı durun aaa dünmü üye oldunuz,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

quote:

Aynen.

Cem özer espirisi geliyor sıkı durun aaa dünmü üye oldunuz,

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • quote:

Ben de yeni öğrendim zaten.. Kötü bir niyetim yoktu.. Fanboi lerin görüşünü almak istedim..

Yok zaten o açıklama konuşması sana hitaben değil :)) bunu okuyupta sırf laf olsun diye Britney'i kötüleyecek kişiler çıkıcaktır... ben önceden konuşmamı yapayım dedim yoksa bende isterim canlı söylesin.
  • Britney $100,000 değerindeki Maserati'nin test sürüşünde..

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney, Virgin Media Ödülü kazandı: En İyi Solo Bayan Sanatçı ve Yılın Twit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Clown.

http://davidcoethica.files.wordpress.com/2009/05/virgin_media.jpg

Twitter da yılın twit ini mi atmış?
  • quote:

quote:

Bi ara rastlamıştım Twitter'da da oylama vardı, yılın kullanıcısı falan diye. heralde Britney oldu yılın kullanıcısı, ben ona vermiştim zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Bi ara rastlamıştım Twitter'da da oylama vardı, yılın kullanıcısı falan diye. heralde Britney oldu yılın kullanıcısı, ben ona vermiştim zaten.

http://en.wikipedia.org/wiki/Twit

aptal gibi kötü bir anlamı da var ama böyle bir şey olduğunu kesinlikle sanmamakla birlikte "Teenage Women In their Thirties" olsa gerek açılımı.. Yani otuzlu yaşlardaki çıtır diye çevirebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 12 Şubat 2010; 16:31:59 >
  • quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Twit

aptal gibi kötü bir anlamı da var ama böyle bir şey olduğunu kesinlikle sanmamakla birlikte "Teenage Women In their Thirties" olsa gerek açılımı.. Yani otuzlu yaşlardaki çıtır diye çevirebiliriz..

Britney daha 30'unda değil o olmaz
    Sitede yazana gör bizim normal Twitter'mış: Some artists ignore it, some use it as a marketing tool, but @BritneySpears got Twitter from the start, posting constant chatty updates and warning fans off tabloid slurs via their “BS Alerts”. The only minor hitch came in January, when some audacious soul hacked her account and posted that a certain intimate part of her anatomy was “four feet wide with razor sharp teeth”.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 14 Şubat 2010; 11:17:03 >
  • Billboard müzik piyasasındaki en seksi kadınları seçiyor!

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Kazanan: BRITNEY SPEARS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 18 Şubat 2010; 7:11:11 >
  • Club sound ları ile bezenmiş hali:

Britney Spears - 3 (Manhatten Clique Remix)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.