Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Hepsi harika. Özellikle son resimden sağdakine bayıldım...
  • off ayıcıklı olana bayıldım ya süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Britney Spears

I Love this one by Annie Leibovitz.

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Bu daha seksi
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

bu resimde britney çok güzel ayrıca zayıflamış görünüyor
  • Çok güzeller gerçekten ve daha da harikaları geldi coştuk artık

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

ve bunlarda kamera arkası videoları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 17 Şubat 2010; 15:41:59 >
  • britney çok enerjik ve mutlu görünüyor inşallah bundan sonra yüzü hep böyle güler ben bu sene ondan çok güzel işler bekliyorum
  • Britney'nin 14 Şubatta McDonald's'a gittiği konusunda söylentiler var
    Sevgililer gününde McDonald's
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

britney çok enerjik ve mutlu görünüyor inşallah bundan sonra yüzü hep böyle güler ben bu sene ondan çok güzel işler bekliyorum

Bende. Aslında herkes bekliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: onderf1

Britney'nin 14 Şubatta McDonald's'a gittiği konusunda söylentiler var
    Sevgililer gününde McDonald's

Henüz öyle bir haberle karşılaşmadım ama yalan yada doğru diyemiycem. Jason onu bitek McDonalds'a götürmemiştir heralde

edit- araştırdım biraz. evet McDonaldsa götürmüş ilk resimdede sanki Britney şaşkın gibi. Ama yani başka götürcek yermi yoktu Jason

yalnız Britney çok güzel görünüyo içim gitti bi an

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

birde balonlo sürpriz yapmış Jason

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 18 Şubat 2010; 7:15:28 >
  • Yeni Elle Dergisi Çekimleri

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

ikincisi müthiş
  • Ya arkadaşlar kızacaksınız biliyorum ama , Britney Spears diyince aklıma sadece arabasından inerken verdiği o talihsiz pozlar geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Ya arkadaşlar kızacaksınız biliyorum ama , Britney Spears diyince aklıma sadece arabasından inerken verdiği o talihsiz pozlar geliyor

3-4 sene önceki fotoğraflar. Kızıyorum evet kızıyorum çünkü hala aklınızda eski şeyler var. Britney ondan sonra birsürü şey yaptı ama sizin görmek istediğiniz kötü durumları. Asıl suçlu siz değilsiniz, suçlu olan dünya medyası ve daha da suçlu olan TÜRK MEDYASI. Hele o gazetelerin en arka sayfalarını hazırlayanları bulursam bi nutuk çekmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Clown.

quote:

Ya arkadaşlar kızacaksınız biliyorum ama , Britney Spears diyince aklıma sadece arabasından inerken verdiği o talihsiz pozlar geliyor

3-4 sene önceki fotoğraflar. Kızıyorum evet kızıyorum çünkü hala aklınızda eski şeyler var. Britney ondan sonra birsürü şey yaptı ama sizin görmek istediğiniz kötü durumları. Asıl suçlu siz değilsiniz, suçlu olan dünya medyası ve daha da suçlu olan TÜRK MEDYASI. Hele o gazetelerin en arka sayfalarını hazırlayanları bulursam bi nutuk çekmek istiyorum.

Öncelikle şunu belirteyim ki , ne Britney düşmanıyım ne de Britney hayranıyım.Hatta Pop müzikle alakam bile yoktur.Hayatta hayranı olduğum birkaç tane , Blues ve Heavy Metal icra eden adamlar vardır.Hem karakterlerine,hem de yaptıkları müziğe taparım.
    O fotoğraflar ne zaman çekildi bilmiyorum ama medya konusunda sana katılıyorum.Özellikle bizim medyamız kadar kalleş bir medya var mıdır yer yüzünde bilmiyorum...

Yanlız bir de şu var tabi.Magazin medyası bunun için var.Fotoğrafının çekileceğini bildiğin halde donsuz gezmek ''hata'' değildir bence...
  • Ne olmuş insanlar iç çamaşırı giymek istemiyorsa? Ben de giymiyorum.. Upskirt yapmanın alemi ne peki? Bunun neresi gazetecilik? Bence orası burası göründü diye de ne kendisi üzülsün ne de fan ları kızsın.. Bence ayıplanacak bir tarafı yok.. Ayıp o upskirt i yapan fotoğrafçı da.. Ha ben de upskirt severim orası ayrı
  • quote:

quote:

Clown nickimi yenileyebilirmisin acaba yeni eskisi NymphadoraTonks
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

quote:

quote:

Clown nickimi yenileyebilirmisin acaba yeni eskisi NymphadoraTonks

değiştirdim

quote:

quote:

quote:

Öncelikle şunu belirteyim ki , ne Britney düşmanıyım ne de Britney hayranıyım.Hatta Pop müzikle alakam bile yoktur.Hayatta hayranı olduğum birkaç tane , Blues ve Heavy Metal icra eden adamlar vardır.Hem karakterlerine,hem de yaptıkları müziğe taparım.
    O fotoğraflar ne zaman çekildi bilmiyorum ama medya konusunda sana katılıyorum.Özellikle bizim medyamız kadar kalleş bir medya var mıdır yer yüzünde bilmiyorum...

Yanlız bir de şu var tabi.Magazin medyası bunun için var.Fotoğrafının çekileceğini bildiğin halde donsuz gezmek ''hata'' değildir bence...

Britney öyle gezmemeliydi o da bir hata sayılır sonuçta her an paparazi ordusu olduğunu biliyor peşinde ama bu medyanın suçunu azaltmaz, Britney o zamanlar depresyondaydı ve yaptıklarının çoğunu bilinçli yapmadı bunları şuanda söylüyor. Ama medya tabiki iyi haberlerle pek kazanamıyor hala bu haberleri çıkarıyorlar. Mesela hergün arka sayfaları skandallarla süslerken 2 senedir gazetelerde Britney'e rastlayamaz olduk neden sordunuz mu hiç? 2 senedir başardıklarına rağmen gazeteye konan haber bu oluyor: "Britney Halı Saha Maçına Gidiyor: ...kısa şortu ve komik çoraplarıyla Britney sanki halı saha maçına gidiyor gibiydi. ". Britney'i yakından takip etmeyenlerde hala onu 3-4 sene önceki durumunda biliyor. Bizde böyle boşuna dil döküyoruz...ilk sayfalarda az uğraşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 20 Şubat 2010; 16:43:27 >
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Tiplere bak
  • DİKKAT

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

The Singles Collection Fan Box üretimi durmak üzere. Artık üretilmeyecekmiş. Alıcaklar acele etsin...
    Ben bunu okuyunca hemen verdim siparişimi, kaçıramam bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Tiplere bak

ikiside çok tatlı gözüküyolar
  • Britney son hit single'ı '3' ile Kanada'da 80.000 üstü satış yaparak 2X Platinum ( Çifte Platin Plak :D ) ve yeni derleme albümü The Singles Collection ile 40.000 barajını aşarak Gold Certificate (Altın Plak) kazandı. Ayrıca '3' son bir iki yılın en hızlı altın plak kazanan şarkısı oldu.

Hiç bir tanıtım yapmadan bu kadar başarılı olması mükemmel.Tebrikler Britney
  • 'Womanizer'ın yaratıcıs Brisceo twitter'dan yeni msj yolladı:

''Britney'in 7. albümündeki düetler veya şarkıya katılan kişiler hakkında konuşmama izin verilmiyor... Sadece herşeyin harika olacağını bilin.Yakında resmi açıklama gelecektir..''

------------------------

David Guettaya göre Britneyin Haziranda çıkacak olan Albümünün İlk singlenın "Gürelemeye Hazır" olduğunu söyledi. Şarkının ilk single olup olmayacağı belli olmadığını Sydney radio dj Kyle & Jackie ' e söyleyen David şarkının geçen ay tamamlandığını söyledi.

------------------------

Madonna yeni albüm çalışmalarına başladı.Womanizer'ın yaratıcısı Nikesh Briscoe , Madonna'nın womanizeri dinledikten sonra kendisiyle çalışmak istediğini dile getiriyor.Briscoe' ya göre yayınlayacağı bir sonraki Madonna albümü için Madonna Britney'le beraber bir şarkı kaydetmek istedi.

Divalar karşılıklı olarak henüz görüşmesede - Brit L.A 'da şarkının kendine ait olan bölümünü kaydetti ve şimdi de Madonna gerisiyle ilgileniyor .

Süper haberler bunlar.Gittikçe yeni albüm için beklentilerim artıyor.Umarım Gaga ile olacak olan düetide bu albümde olur
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.