Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • Koymayın be resim koymayın,dayanamıyorum,
  • Grin sen uzun süre mesaj atmayınca internette piskopat gibi aradım ama hiçbir yerde bulamadım.Ben mi Google kullanma özürlüyüm yoksa bunlar zor mu bulunuyor merak ettim.Bu arada teşekkürler.
  • google da britney in böyle pek resmi yok ordan burdan topladıklarımla oldu böyle sadece ekrana göre bozulmayan resimleri koydum eğer isterseniz diğer resimlerdende normal olarak ekleyebilirim
  • Bozulan resimleri de koysan harika olur.Bir şekilde ayarlamaya çalışırız,olmadı arşivde durur.
  • yakında resim eklerim buraya
  • Arkadaşlar son haberlere göre albüm büyük ihtimalle temmuz gibi yayınlancak ve fotoğraf çekimleri nisan mayıs gibi yapılacak. single ise hazır ve her an çıkabilirmiş ama kesin bir tarih yokmuş ayrıca 4 tane HQ masaüstü resmi ;

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 19 Mart 2010; 17:15:39 >
  • umarım bir bootleg düşer albüm tarihinden önce
  • Get naked,Gimme More şarkılarının yaratıcısı Danja , twitter'ından şu mesajı yolladı :
    - hmm, görelim bakalım : yeni tip, yeni diddy dirty money , yeni Brit, yeni jlo,yeni usher, yeni keri ,yeni keri cossom , yeni luke james , yeni the cab , yeni weezer...
    Bu demek oluyor ki , Danja hala Britney parçaları üzerinde çalışıyor!

-------------------------------
    Britney'in 2007 yılında piyasaya sürüdüğü 5. stüdyo albümü Blackout bazı Avrupa ülkelerinde tekrar listelere girdi.Blackout bu hafta Portekiz Listelerinde # 29. Sırada.Tebrikler Britney!

-------------------------------
    Bir kaynağın dediğine göre ; Britney Spears, yeni albümünü ve yeni sound'unu tüm dünyaya duyurmak için hazır.Ve yeni albüm , Circus'tan daha enerjik olacak.
    '' Bu seneki Grammy'lerde iken Britney , yeni albümü için birçok prodüktörle tanıştı ve yeni sahneler yakalamaya çalışıyor. Brit , hangi yardımcı yazarla , hangi şarkı için çalışırsa çalışsın , Get Naked tarzında birşeyler ortaya çıkarmak istiyor.'' açıklamasını yapan kaynak , '' O sadece çok çalışan biri değil , aynı zamanda inanılmaz bir anne! '' dedi ve Britney'in ; Blackout albümünde çalıştığı , Bloodshy & Avant , Danja , Danger ve Cortie Ellis gibi prodüktörleri de işe aldığını, gelecek albümün ''Blackout'un 100 misli '' olacağını belirtti.
    X17 online 'ın edindiği bilgiye göre , albüm bu yaz çıkmış olacak ama tarih henüz kesin değil ve yayınlanma tarihi geri çekilebilir. İçerden edindikleri bilgiye göre yeni bir Britney şarkısını çok yakında radyolarda duymaya başlayacağız.
    Aynı zamanda Jive Records henüz resmi bir açıklama yapmadı.
  • Birçok söylentinin aksine Britney prodüktör DJ Guetta ile çalışmıyor.

MTV.co.uk'in haberine göre David Guetta'nın Britney'in 7. albümünün ilk single'ını hazırladığı söylentilerinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Guetta: "Biliyorum, Britney'in yeni albümü hakkında çok büyük bir dedikodu var, ama bu sadece bir dedikodu. Birlikte çalışma fikrini konuştuk. Bence bu mükemmel bir fikir ve o da bu fikri beğendi ama ortada henüz bir şarkı yok yani şimdilik sadece dedikodu." açıklamasını yaptı.

kötü oldu bu inşallah birlikte çalışırlar
  • Ekleyin beni.
  • benide ekler misin?
  • oh iki üye daha
  • Womanizer'ın yaratıcısı Nikesha Briscoe, Britney ile çalıştığı zamanlardan olan bazı bilgileri canlı bir radyo programında , Britney fanları ile paylaştı. Briscoe'ya göre yeni bilgiler şu şekilde ;
    -Albüm, Kasım 2010 da yayınlanacak.
    -Albüm, Blackout stili olmayacak;daha çok kentsel bir albüm olacak.
    -''It's Britney Bitch'' tarzında yeni klişe laflar hazırlanıyor.
    -Demolardan birinin adı ''Tear Up This Club''
    -Britney oldukça tatlı,kendinde ve ayakları yere basıyor.
    -Britney GERÇEKTEN söylüyor.Onun söylediği farkediliyor.
    -Britney sesini ortaya koymaya çalışıyor, şarkılar %100 Britney sesi ile olacak , Edition yapılmayacak.
    -Britney Womanizer'ı 30 dakikada kaydedip çıktı.

herşey iyi güzelde kasım çok geç ya
  • Yeni üyeler hoşgeldiniz...

Evet Kasım çok geç ya Yazın çıkacak deniyordu işte ne güzel. Bekleyemem ben o kadar

Çoktandırda buraya uğrayamadım. Üşenmek diyelim ama hadi bikaç resimle telafi edeyim
    Britney Beverly Hills'te alışverişte. Çok şık, mutlu gözüküyor. Koymadan edemiycem

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • oldukça formda görünüyor Brit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

oldukça formda görünüyor Brit...

huşuna mı kaçtı nan x)
  • ne zamandır girmiyodum ne hale gelmiş konu

Resim paylaşım dursun
  • Cesurca davranış: Britney, Candie's için çektirdiği photoshootların dokunulmamış yani photoshopsuz hallerinin, photoshoplu olan resimlerle birlikte yayınlanmasına izin verdi.

Britney, kadınlar üzerindeki mükemmel gözükme baskısını aydınlatmak için harika bir adım attı. Ayrıca kaynak, Britney'in kusurlara ve diğer şeylere rağmen vücuduyla gurur duyduğunu söyledi.

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

İyi cesaret var kadında bence güzel fotolar bacakları kalın sadece o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 14 Nisan 2010; 17:12:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.