Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GRiN<

sen yazdıktan 3 saat sonra britney 5500 kadar artmış ashton ise 500 kadar

• quote:

sen yazdıktan 3 saat sonra britney 5500 kadar artmış ashton ise 500 kadar

Böyle geçeriz o zaman ya...bekle bizi Ashton.
  • YENİ DEMO
    TELEPHONE

Şarkının Britney tarafından söylenip söylenmediği tartışma konusu, henüz kesin değil. Bir dinleyip fikrinizi söyleyin...
    Biraz fake gibi çünkü şarkının tamamında ses aynı gitmiyo, bilgisayar etkisi de var.
    Bakalım ne çıkacak?

edit- Demonun Britney'e ait olduğu Darkchild tarafından doğrulandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 7 Mayıs 2010; 17:27:37 >
  • Bence Brit e ait gibi ama yayınlanmadan önce bilgisayarda onanmış çünkü nakaratta özellikle anymore, dancefloor, busy derken brit in sesine aşırı benziyor ve söyleme tarzıda brit gibi
  • quote:

Bence Brit e ait gibi ama yayınlanmadan önce bilgisayarda onanmış çünkü nakaratta özellikle anymore, dancefloor, busy derken brit in sesine aşırı benziyor ve söyleme tarzıda brit gibi

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Demonun Britney tarafından söylendiği doğrulanmış
    Sen haklı çıktın
    Bilgisayalarla epey oynanmış gerçekten, bari düzgün versiyonu da çıksın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 4 Mayıs 2010; 19:32:10 >
  • pek sanmıyorum ama inşallah çıkar
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Darkchild Britney'nin yeni albümü hakkında konuştu:

Geçtiğimiz gün Telephone'un Britney versiyonu sızmıştı. Darkchild da sızan şarkının Britney'e ait olduğunu , ama o versiyonun son hali olmadığını, onun sadece bir ''demo '' olduğunu , asla mixli versiyonunu nete vermeyeceğini çünkü Jive'a ve Britney'e sonsuz saygı beslediğini söylemişti. Bugün de ustream tarafından yapılan bir online röportajda Britney'in yeni albümü hakkında sorulan sorulara şöyle cevap verdi:
    - Britney'in menajeri Larry Rudolph benim evime geldi ve Britney'in yeni albümü hakkında inanılmaz bir görüşme yaptık. Albümünün yönü/yönetimi hakkında konuştuk, bana yönü hakkında biraz bilgi verdi ve bazı şeyler üzerinde benimle çalışmak istedi...Telephone nasıl olduysa oldu ve bundan çok mutluyuz. Ama şimdi 200% Britney'in yeni albümüne yeni hitler yazmak için odaklandım. Uluslararası hitler...
    Bence, fanlar bunu hakediyor, Britney hakediyor ve Britney'le stüdyoya tekrar girmek için sabırsızlanıyorum. Yeni çılgın şeyler yapmak için çıldırıyorum. Larry Rudolph ile konuşmadan önce son albümü için birşeyler üzerinde çalışıyordum ve Blackout için, güzel şeylerdi ama daha iyi hale getireceğim. Çılgın şeyler için kendimi tamamen vereceğim, Britney için çılgın ve mükemmel şeyler.
    Larry ile konuşma mükemmel gitti, yönün ne olduğunu kesinlikle biliyorum ve bunun icabına bakacağım! Britney Spears için bu dünyada, bu gezegende, bu galakside duyabileceğiniz en mükemmel, en inanılmaz ve en akılalmaz şarkıları, hitleri yaratacağım.!

kaynak: sadecebritney.com

Adamı fena gaza getirmişler sanki
    Benimde beklentiler coştu artık, albüm çıkana kadar çıldırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 5 Mayıs 2010; 19:59:23 >
  • Benimde beklentilerim yüksek inşallah güzel albüm olur denilenlere göre Jive Britney'in 4-5 tane kaydedip sunduğu şarkıyı beğenmemiş ve Britney'in yapmak istediği müzikten farklı bir müzik istiyor.Bu haberden sonra da Britney'in DJ Tiesto ile çalıştığı haberi geldi ve doğrulandı.Ama eminim bu albüm yıkıp geçecek ortalığı
  • Britney umarım eski albümleri gibi hareketli ve yeni çeşit müzikleri ile süper bir albüm yapar..

Önceden kafayı yiyene kadar benim bir numaramdı sonra aptalca hareketleri salak birisi ile evlenmesi falan çok soğumuştum artık sadece eski şarkılarını dinliyorum.. Yeni albümlerinden sadece bazı şarkıları hoşuma gidiyor..

Britney FENA gelecek demek ki.. Kopacazzzzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 5 Mayıs 2010; 23:41:15 >
  • Circus albümünden daha iyi olacağı kesin zaten o albüm çok aceleye gelmişti ve sadece Britney i meşgul etmek için birşeyler yaparken ortaya çıkmıştı yani üzerinde pek uğraşılmamıştı ayrıca babasıda sağolsun Britney'in geridönüşünü sönükleştirmek için elinden geleni yaptı

Bu video 2008 den ve Britney gerçekten güzel dans ediyor ve iyi koreograficilerle çalışıyordu ama dikkat ederseniz albümden itibaren Britney'den hiç böyle bir dans görmedik nedenide babası.Britney i çok yoruyorsunuz gibi bahanelerle koreograficileri filan değiştirtti ve öyle dans etmesine izin vermedi aslında herşey dışardan göründüğü kadar basit değil isterse Britney 2009'dakinden kat kat daha iyi dans edebilir
  • Neden Britney'nin Versiyonu GaGa'nınkinden Daha İyi

Aşağıdaki yazı Rolling Stone köşe yazarı Robo-Mile'a aittir.

Britney Spears'ın Telephone demosu sızdığından beri hayranlar bir hareketlilik içerisinde. Prodüktör Rodney Jerkins hemen söyleyenin Britney olduğunu onayladı ama zaten Britney uzmanları bunu farketmişti çünkü başka hiç kimse r ve e'leri bizim kızımız gibi söylemiyordu. Şarkı Britney'i herkes ayıran vokallere sahipti, ya da bunu laptop yapıyor. Bu noktada Britney'in demosunu, Gaga'nın muhteşem hitinden daha çok sevmeye başladım. Henüz taslak halinde olsa da, şarkıdaki coşku amperi yükseltiyor, arp ve Auto-tune'lanmış ses birleşimi muhteşem bir ikili yaratıyor.

Telephone aslında 2007'deki Piece Of Me hitine benziyor. Bu da Britney'in şu an varolan Pop'a etksini oldukça iyi kanıtlıyor. İnsanlar Britney ile dalga geçmeyi seviyor, neden olmasın. Ama eğer Telephone bir şeyleri kanıtlıyorsa o da Blackout'un son 5 yılda popa en çok yön veren albüm olmasıdır. Bu Demo Gaga'nın versiyonundan daha hafif, tüm o rock ögeleri çıkartılmış ve bu da şarkıyı daha çizgisel ve önemli yapmış. Arp, vokal efektleri ve Britney'in ruhu tüm eksiklikleri kapamış.

Asıl nokta telefonun düğmelerine gerçekten Britney'in basıp basmadığı değil. Asıl şey ses ve makine arasındaki aşk. Britney'i en iyisinden de iyi pop yıldızı yapan şey duygularını tüm tutkusuyla söylüyor olması ve bunu sesi mekanikleştirdiğin de dahi yapıyor olması. Vuruşlarla çevrilmiş, pop içerisinde kaybolmuş ve robot gibi şarkı söylerken. Bu da sesini aslında insanmış gibi yapıyor. Telephone şarkısında Britney artık düşünmek istemiyor, konuşmak istemiyor, hissetmek istemiyor. Kendisi makineye dönüşünceye kadar dans etmek istiyor.

Britney kozmolojisini telefon şarkılarından daha iyi hiçbir şey ifade edemez, telefon şarkılarında genelde ses telefondan gelirmişcesine düzenlenir ve bu da Britney için çok ideal.

O biraz meşgul. Ona zarar veremezsiniz, ona dokunamazsınız çünkü o meşgul. İstediğiniz kadar arayın ama o evde değil ve onun telefonuna ulaşamazsınız.

Kesinlikle Gaga'nın versiyonunu küçümsemiyorum, o olmadan yaşayamazdım, özellikle Beyonce'nin de olduğu o muhteşem video olmadan. Ama Telephone'un içeriğinde çok daha fazla Britney var, bunun sebepinin de Gaga'nın şarkıyı Britney'e yazmış olmasına şaşırmamalı. Britney mükemmel bir pop yıldızı olduğu için ve telefon ile ilgili şarkılar genelde güzel olduğu için, basit bir matematik işlemiyle Britney'in Telephone şarkısı mükemmel bir pop şarkısı. Ve bu versiyona sahip olduğumuz için şu an dünya daha iyi bir yerde.

kaynak: sadecebritney.com

Süper yazmış adam Ve şarkı demo... Düzeltilmiş versiyonu çıksa patlıcak resmen
    Bu arada ilk dinleyişte Brit'e benzetemediğim için çok utandım kendimden, içimde bi sıkıntı gibi kaldı, aklıma geldikçe kızıyorum kendime.
    İki gündür hep dinliyorum şarkıyı ve resmen bu Britney'nin sesi Nakarattaki uzatmalar da içim gidiyo resmen hele o "anymore" ve "dancefloor" derken...Düzeltilmiş versiyon keşke çıksa ama vermeyeceğini söylemiş zaten Darkchild
    Bu arada şarıyı Gaga'yla pek karşılaştırmıyorum aslında çünkü ikisinin de ayrı bir havası var ve kesin şu daha iyi diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 7 Mayıs 2010; 17:19:03 >
  • Candie's'in yetkili isimlerinden Dari Marder Candie's için yeni bir tv reklamı çekileceğini açıkladı.

"Yönetmen Chris Applebaum'un çekeceği Britney Spears'ın Candie's reklamı için Pazartesi LA'ye geri döndüm. Çok heyecanlıyım!"

Chris Applebaum daha önce Britney'in "I Love Rock 'N' Roll" ve "Overprotected (Darkchild Remix)" videolarını çekmişti.

Ayrıca Britney Spears tarafından dizayn edilmiş ve sınırlı sayıda üretilecek olan Candie's ürünleri 1 Temmuz'da satışa çıkıyor. Yakında ürünlerin bazılarını internette görebilecekmişiz.

• VH1[ Latin Amerika ] Anneler Gününe Özel En Havalı 20 Anne Klibini Seçti!"If U Seek Amy" Listenin Zirvesinde Yer Aldı!

İLK 5:
    #01. Britney Spears - "If U Seek Amy"
    #02. Madonna - "Secret"
    #03. Olivia Newton-John - "Physical"
    #04. Fountains Of Wayne - "Stacy's Mom"
    #05. Christina Aguilera - "Candyman"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 9 Mayıs 2010; 23:04:43 >
  • Mini Britney Spears Geliyor

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

‘Circus’ deyince ilk akla gelen dünya starı Britney Spears’in ünlü albümü gelir. Şimdi de Joke Circus’a, bir metrenin biraz üzerindeki boyuyla Spears’ın bire bir benzeri Terra Jole geliyor. Las Vegas’ta revü kızı olarak Britney şarkıları söyleyerek ünlenen Jole, sonraları Mini Birtney diye anılmaya başlandı.

11 Mayıs’ta Salı partisinden sonra hafta sonuna kadar Circus’ta sahne alacak olan Mini Britney, sanatçı Austin Powers'ın son çekilen sinema filminde ki rolü için bir çok konser tekliflini geri çevirmek zorunda kalmıştı.Terra Jole, World Wide Tour adı altında çıktığı dünya turnesinin Türkiye ayağını Joke Circus'ta gerçekleştirecek

11 Mayıs Salı gecesi Joke Circus Salı partisinden 12-13-14 Mayıs Cuma gecesine kadar "Kabare Masası"nın konuğu olacak 1 metrelik dev sanatçı şovu ve sesi ile izleyenleri şaşkına çevirecek.

- haberi ayrı başlık olarak da açtım. link
  • Beni de ekleyin gruba.
  • uzun zaman sonra bir üye daha

The Mirror, hamileyken fotoğrafı dergi kapağı olmuş en güzel 10 pozu seçti. Ve Britney Bazaar dergisi ile beşinci sırada yer alıyor.

1. Chanelle Hayes. / Closer
    2. Demi Moore, 1991. / Vanity Fair
    3. Cindy Crawford, 1999. / Magazine W
    4. Claudia Schiffer 2010. / Vogue
    5. Britney Spears 2006. / Bazaar
    6. Christina Aguilera2008. / Marie Claire
    7. Monica Bellucci 2010. / Vanity Fair
    8. Myleene Klass 2007. / Glamour
    9. Eva Herzigova 2007. / Vanity Fair
    10. Halle Berry 2006. / InStyle
  • Britney'in 7. stüdyo albümünde çalışan uzun prodüktörler listesine bir yenisi daha eklendi.

Estonyalı pop şarkıcısı Kerli, geçtiğimiz gün Kyte TV'de Britney ile çalıştığını söyledi.

Britney'in kaydetmeyi düşündüğü bazı şarkıları duyduğunu söylen Kerli, şarkıların "oldukça elektronik" ve "biraz da alternatif" olduğunu, daha önce Britney'in yaptığı şarkılara benzemediğini söyledi.

-----
    İşte ''Circus'' orjinal koreografisi

Buda turdaki koreografi

Karşılaştırmayı size bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 15 Mayıs 2010; 14:32:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.