Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GRiN<

Britney'in 7. stüdyo albümünde çalışan uzun prodüktörler listesine bir yenisi daha eklendi.

Estonyalı pop şarkıcısı Kerli, geçtiğimiz gün Kyte TV'de Britney ile çalıştığını söyledi.

Britney'in kaydetmeyi düşündüğü bazı şarkıları duyduğunu söylen Kerli, şarkıların "oldukça elektronik" ve "biraz da alternatif" olduğunu, daha önce Britney'in yaptığı şarkılara benzemediğini söyledi.

-----
    İşte ''Circus'' orjinal koreografisi

Buda turdaki koreografi

Karşılaştırmayı size bırakıyorum

Dostum senin imza daha güzel onu alabilir miyim
  • alabilirmiyim derken? ilk sayfada imza kodları var ordan alıp imza yerine yapıştırabilirsin

Edit:İlk sayfadakileri kaldırmışlar buyur ben kendiminkini veriyim

[center][image]http://img99.imageshack.us/img99/6692/22037807.png[/image] 
    *[b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_27806980/mpage_1/key_//tm.htm#27806980]DH Britney Fan Club[/link][/b]*[/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 15 Mayıs 2010; 18:30:23 >
  • quote:

alabilirmiyim derken? ilk sayfada imza kodları var ordan alıp imza yerine yapıştırabilirsin

Edit:İlk sayfadakileri kaldırmışlar buyur ben kendiminkini veriyim

Evet ilk sayfaya koymuştum ama yeni şeyler ekledikçe çok karışıyordu bir tanesini bıraktım orda, yeniden eklerim birazdan.
    Twitter ekledim mesela ama sileyim mi ne dersiniz?
  • onları küçük yazı fontuyla filan koyabiliyorsan köşeye filan koysan daha güzel olur bence
  • Ekle dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Eğer 4-5 yıl önce bu hayran kulübü olsaydı en iyi hayranı(fanı) ben olurdum...

Bu kızın elimde tüm şarkıları, tüm video klipleri, tüm KONSER DVD leri, ve dahası videoları vardı.
    O iğrenç filmi bile elimde vardı. ( Crossroads (2002) )...

AMA Britney son yıllarda, öyle değişti ki, o kadar soğumdum ki, artık hiç sevmiyorum,
    Hem kendi pislik yapıyor, hemde bunalıma giriyor.
    Kendini çok rezil hale getirdi, şuanda düzeltmeye çalışıyor ama nafile birkaç yıl sonra
    yine bir sürü pisliklerini emin olun göreceksiniz. ARTIK HERKES KIZIN GERÇEK YÜZÜNÜ BiLiYOR..

Kendini batırdı, artık 3milyon satması bile onun için çok iyi.

Eski şeyleri okurken gördümde birkaç seneye yine kendini batırı falan pisliklerini görürsünüz demişsiniz ama sanırım yanıldınız bu mesajı atalı bir buçuk yıl kadar olmuş ama şu ana kadar tek bir 'pislik' bile göremedik ve birdahaki albümüylede neler yapabiliyormuş göreceğiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Eğer 4-5 yıl önce bu hayran kulübü olsaydı en iyi hayranı(fanı) ben olurdum...

Bu kızın elimde tüm şarkıları, tüm video klipleri, tüm KONSER DVD leri, ve dahası videoları vardı.
    O iğrenç filmi bile elimde vardı. ( Crossroads (2002) )...

AMA Britney son yıllarda, öyle değişti ki, o kadar soğumdum ki, artık hiç sevmiyorum,
    Hem kendi pislik yapıyor, hemde bunalıma giriyor.
    Kendini çok rezil hale getirdi, şuanda düzeltmeye çalışıyor ama nafile birkaç yıl sonra
    yine bir sürü pisliklerini emin olun göreceksiniz. ARTIK HERKES KIZIN GERÇEK YÜZÜNÜ BiLiYOR..

Kendini batırdı, artık 3milyon satması bile onun için çok iyi.

Eski şeyleri okurken gördümde birkaç seneye yine kendini batırı falan pisliklerini görürsünüz demişsiniz ama sanırım yanıldınız bu mesajı atalı bir buçuk yıl kadar olmuş ama şu ana kadar tek bir 'pislik' bile göremedik ve birdahaki albümüylede neler yapabiliyormuş göreceğiz

İşte bu iyi olmuş yakaladığın..
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Bundan sonra böyle fotolar paylaşacam
  • Altalta çok dizme bence yan yan koy. Elindeyse programla boylarını biraz ufalt eşit yap daha düzenli olsun..
    Bu arada farkettiniz mi bilmem günlük Brit resimleride ekleniyor albüme
    [en son 11 mayısın var bida dışarda resmi gelmedi daha elimize ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 19 Mayıs 2010; 18:35:16 >
  • Güzel ve sexy fotolar.Konu biraz canlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Clown.

Altalta çok dizme bence yan yan koy. Elindeyse programla boylarını biraz ufalt eşit yap daha düzenli olsun..

Resimlerin boylarını değiştirip eşit yaparsam resimlerin orjinalliği bozulur yani bazı resimlerde enine büyük gözükür bazılarında boyuna filan ama yanyana ekleyebilirim
  • quote:

quote:

Altalta çok dizme bence yan yan koy. Elindeyse programla boylarını biraz ufalt eşit yap daha düzenli olsun..

Resimlerin boylarını değiştirip eşit yaparsam resimlerin orjinalliği bozulur yani bazı resimlerde enine büyük gözükür bazılarında boyuna filan ama yanyana ekleyebilirim

ya yüksekliklerini eşit yapsan yeter, fazla büyük olmasın diye dedim. Düzgün dursun...
    Ben bu iş için photoscape kullanıyorum işine yarar. tabi uğraşamam dersen sen bilirsin istediğin gibi koy
    Şöyle dursun diye dedim, ben uydurmak için kırpmıştım falan bide ama dediğim gibi uğraşmak istemezsen boşver

quote:

uzun zamandır burayı güncelleyemiyordum, sizde çok özlemiş olmalısınız tabii...

işte dünyayı sallayan *THE CIRCUS STARRING BRITNEY SPEARS TOUR*' dan birkaç kare:
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

• kırpmak filan uğraşamam yaa yanyana eklerim nolcak Bu arada bu günki fotolarıda akşama eklerim istek yapabilirsiniz yani sexy olsun , tatlı olsun falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 20 Mayıs 2010; 18:26:54 >
  • yeni yükleyeceğin fotolar konserden alıntı olsun.çok erotik istemem şahsen
  • Albüme ekledim ama ayryca buraya da koymam gerek surat ifadeleri süper Brit'in
    Çok tatly ya...

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • 3. foto süper ya çok tatlı görünüyo o ne ciddilik hollywood a girderkende çok taş Bu arada fotolar geliyor az sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 20 Mayıs 2010; 21:12:08 >
  • Buyrun konserden fotolar:

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Bonus

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • Oh oh döktürmüşün resimleri
    Bende yorum yazayım
    1. resimdeki kostüm en sevdiğim
    4.de çok güzelmiş
    Get Naked performansından olan resim süper
    Baby One More Time'ın editlenmiş resmide güzelmiş
    Son resim zaten hamileyken, çok tatlı
    [bu arada 7. resimde maşallah ]
  • Tam bir kadın yav,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Tam bir kadın yav,

Bu arada bugün ne temada fotolar istiyosunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.