Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter'da En Çok Takip Edilen Kişi Artık...

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Şimdiden Ashton'a 10bin fark atmış.

Britney 1. olduktan sonra şunları tweetlemiş:

This is really amazing! I love you all! I better get busy writing 4,947,608 thank you notes! U guys make me sooo happy! -Brit

WOW!!!!! #1 on Twitter! Thank you! Tweet me some questions this morning! xoxo -Brit
  • bu arada ashton a bu konuda ne düşünüyorsunuz diye sormuşlar umrumda değil filan demiş baya zoruna gitti heralde brit belki haftada 1 kere yazıyor ashton 24 saat twetter , face takılıyo
  • Britney çoşmuş...
    http://twitter.com/britneyspears
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

Orijinalden alıntı: .Clown.
    quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<
    quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Eğer 4-5 yıl önce bu hayran kulübü olsaydı en iyi hayranı(fanı) ben olurdum...

Bu kızın elimde tüm şarkıları, tüm video klipleri, tüm KONSER DVD leri, ve dahası videoları vardı.
    O iğrenç filmi bile elimde vardı. ( Crossroads (2002) )...

AMA Britney son yıllarda, öyle değişti ki, o kadar soğumdum ki, artık hiç sevmiyorum,
    Hem kendi pislik yapıyor, hemde bunalıma giriyor.
    Kendini çok rezil hale getirdi, şuanda düzeltmeye çalışıyor ama nafile birkaç yıl sonra
    yine bir sürü pisliklerini emin olun göreceksiniz. ARTIK HERKES KIZIN GERÇEK YÜZÜNÜ BiLiYOR..

Kendini batırdı, artık 3milyon satması bile onun için çok iyi.

Eski şeyleri okurken gördümde birkaç seneye yine kendini batırı falan pisliklerini görürsünüz demişsiniz ama sanırım yanıldınız bu mesajı atalı bir buçuk yıl kadar olmuş ama şu ana kadar tek bir 'pislik' bile göremedik ve birdahaki albümüylede neler yapabiliyormuş göreceğiz

İşte bu iyi olmuş yakaladığın..

VAyyy bunları ne zaman yazmışım, vaybe Britney in deli gibi hayranıydım, gerçekten o tuhaf hareketlerinden sonra dünya başıma yıkılmıştı. Onu terketmiştim, onu yapayalnız bırakmıştım..

Demek britçiğim iyiye gidiyor. Onunla yeniden görüşmeye başlarım o zaman..

Britney iyiye mi gidiyor? Gidiyor?
    Takip etmiyorsun tamam bilmemen normal ama o 2-3 sene önce "iyiye gidiyordu".

quote:

bu arada ashton a bu konuda ne düşünüyorsunuz diye sormuşlar umrumda değil filan demiş baya zoruna gitti heralde brit belki haftada 1 kere yazıyor ashton 24 saat twetter , face takılıyo

Zaten çok büyük bişey değil bizde "Of 1.yiz süperiz" demiyoruz Eğlencesine herşey...
    Umrunda değilmiş
  • Britney Twitter'dan hayranlarının sorularını yanıtlıyor:

"Tamam, milyonlarca soru aldım! Birçoğuna cevap vermeye çalışacağım, başlayalım..."

"Glee'yi seviyor musun? Glee'ye bayılıyorum. Oyuncular çok yetenekli."

"Circus Tur'unun en sevdiğin bölümü neydi? Şov öncesi benim favorimdi,o bölüm beni her zaman beni heyecanlandırırdı (havaya sokardı)"

"En çok sevdiğin Sex and The City karakteri hangisi? Carrie'yi severim. Ayakkabılarına ve kıyafetlerine bayılıyorum."

"Bir adaya düştün, yanına alacağın 3 şey ne olurdu? Botlarım olmadan yaşayamazdım, su ve cd koleksiyonum."

"Latin Amerika'ya gelecek misin? Gelmeyi çok isterim. Geçen tur için zaman yoktu. Bir dahaki sefere gelmeye çalışacağım."

"Yeni albüm ne zaman çıkacak? Bu bir sürpriz."

Favori şehrin hangisi? New Yorku severim. Aynı zamanda Londrayı da! Bu zor çünkü sevdiğim bir çok şehir var.

Eğer biriyle düet yapacak olsaydın bu kim olurdu? Robbie Williams ile düet yapmak isterdim.

Nerelisin? LOL :D

Sen mükemmelsin! Twitter'da 1 numarasın! Oğullarınla yapmayı en çok sevdiğin şey ne? Oğullarımı alıp araba sürmek ve makyaj yaparken onlara Mary Poppins hakkında şarkılar söylemek.

Sen hiç fanlarının tweetlerini okuyor musun? İşte şimdi seninkini okuyorum!

Bütün albümlerin içinde en sevdiğin şarkı hangisi? Favori şarkım Toxic

Neden Twitterdan cevap verme kararı aldın? Manejerim bunun hayranlarımla iletişim kurmam için harika bir yol olduğunu söyledi ve evet doğru çıktı işte bu!

Kahve mi dondurma mı? Balladlar mı yüksek tempolu şarkılar mı? Kendi başına fotoğraf çekmek mi photoshoot mu? İnternet mi televizyon mu? DONDURMA, YÜKSEK TEMPO, PHOTOSHOOTS!, TV

Herkese çok teşekkür ederim bu eğlenceliydi. Bana harika sorular sordunuz ve buna sonra yine devam edelim! Bye! xoxo
  • Yok mu daha yeni fotolar.Bu arada Brit gerçekten twitter'da çok aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Yok mu daha yeni fotolar.Bu arada Brit gerçekten twitter'da çok aktif

ne aktifi yaa ben ilk kez böyle fanlarıyla iletişim kurduğunu gördüm inşallah bunu sürekli yapar

bu arada yeni fotolar nasıl olsun derseniz ona göre eklerim günlük hayat, sexy, fotoğraf çekimleri , tur falan
  • Perez Britney'in Yeni Albümü Hakkında Konuştu
    Britney'in albümü ile ilgili şeyler duydum. Yeni müzik üstünde çalıştığını biliyorum VE onun albümünden yeni bir kaç şarkı dinledim ve size söylememe izin verdiler.... Gerçekten çoq ateşli... ateşli ateşli ateşli ateşli ateşli ateşli..Britneyin bir şarkısı vardı ve ona bağımlı oldu. Onu kopyasını almadım, benim için bir kere çaldılar ve bu dinlemeden sonra şöyle idim ' bu onun en iyi şarkısı!!!! Evet, bu şarkı circustaki bütün şarkılar daha iyi. Circusdaki çoğu şarkıyı çok severim ama bu şarkı Toxic kadar iyi. Bu yüzden Britneyin seneye yayınlanacak olan Yeni albümünü yayınlamasını 4gözle bekliyorum Yeni yılın ilk BAŞLARINDA.. iNŞALLLAH!
  • quote:

Perez Britney'in Yeni Albümü Hakkında Konuştu
    Britney'in albümü ile ilgili şeyler duydum. Yeni müzik üstünde çalıştığını biliyorum VE onun albümünden yeni bir kaç şarkı dinledim ve size söylememe izin verdiler.... Gerçekten çoq ateşli... ateşli ateşli ateşli ateşli ateşli ateşli..Britneyin bir şarkısı vardı ve ona bağımlı oldu. Onu kopyasını almadım, benim için bir kere çaldılar ve bu dinlemeden sonra şöyle idim ' bu onun en iyi şarkısı!!!! Evet, bu şarkı circustaki bütün şarkılar daha iyi. Circusdaki çoğu şarkıyı çok severim ama bu şarkı Toxic kadar iyi. Bu yüzden Britneyin seneye yayınlanacak olan Yeni albümünü yayınlamasını 4gözle bekliyorum Yeni yılın ilk BAŞLARINDA.. iNŞALLLAH!

İnşallah'ı büyük harfle görünce koptum ya süper oturmuş aynen

BU da bi Rolling Stone kapağı, Tüm Zamanların En İyi Turneleri'miş galiba konu. Çok hoşuma gitti kapak

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • Brit asıl bu albümle müzik piyasasını işgal edecek 2. bir toxic'e ihtiyacımız vardı Şöyle birşey daha var eğer albüm 2011 başında çıkacaksa single kasım gibi çıkar yani bir ihtimal vma 2010 da ilk şarkıyı duyabiliriz çünkü britney daha önce slave 4 u da aynı şeyi yapmıştı daha single çıkmadan ilk kez şarkıyı vma de performansla dinlemiştik inşallah bu senede aynı şey olur
  • Britney Kendi Kararlarını Vermeye Başladı

Britney Spears ile iletişim içinde olan TMZ kaynaklarının söylediğine göre, artık Britney'in üzerindeki koruyuculuk sadece formalite icabı çünkü Britney neredeyse tüm kişisel kararlarını kendi veriyor.

Britney'in babası Jamie Spears, onun resmi koruyucusu ve Britney adına onun yerine tüm hayat kararlarını alma hakkına sahip. Ama kaynakların söylediğine göre Jamie bu işten kendini geri çekti ve Britney'in kendi hayatını yönlendirmesine izin verdi. Nereye gideceğine, çocuklarıyla ne yapacağına vs. artık kendi karar veriyor.

Koruyuculuğun ne zaman biteceği şu an için bilinmiyor. Bu yılın sonuna kadar biteceği yönünde söylentiler var. Ama yaz sonuna kadar bitmeyeceğini kesin olarak biliyoruz. Jamie artık Britney'i özgür bırakıp evine Louisiana'ya dönmek istiyor.

Mahkeme tarafından görevlendirilen psikiyatrist yeni bir gelişme dökümanı hazırladı ve bunu mahkemeye sundu. Psikiyatrist de dahil olmak üzere herkes Britney'in 2008 yılının Ocak ayında hastaneye kaldırılan Britney ile şu anki hali arasında çok büyük farklar olduğunu söylüyor.

Son bir not, Britney kendi hayat kararlarını verse de, iş hayatındaki kararlar belli bir bitme süresi olmaksızın hala koruyuculuk altında.

Çok güzel bir gelişme bence bu yılın sonuna doğru koruyuculuk tamamen kalkar
  • Jive, Kylie'nin Yeni Single'ını Britney İçin İstemişti

Kylie'nin yeni single'ı Get Outta My Way'in yazarı Lucas Secon, zamanında şarkıyı Jive'ın çok istediğini açıkladı:

"Bu konu hakkında çok açıklama yapmak istemiyorum ama Jive şarkıyı Britney'in kaydetmesi için gerçekten çok yalvardı ve bizi ikna etmek için çok büyük paralar teklif ettiler."
  • EN İYİ POP TANRIÇALARI İŞBİRLİĞİ

Fuse.tv'nin en iyi pop işbirliği anketinde ME AGAINST THE MUSIC'e oy vermek için tıklayın:

http://fuse.tv/music/popgoddess/pop-goddess-collaboration-poll.html?type=slideshow&page=6&gallery_id=296
  • Britney Toy Story 3'ün Galasına Katılabilir

Eonline.com'un haberine göre Pazar günü Loas Angeles El Capitan Theatre'da gerçekleşecek olan Toy Story 3 filminin galasına Britney çocuklarıyla katılabilir.

Bir kaynağın belirttiğine göre gala için Britney kendine oldukça şık bir kıyafet bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 13 Haziran 2010; 21:38:53 >
  • Poorbritney sitesi güvenilir kaynaklardan fotoğraflar ve bazı bilgiler aldığını söyledi. İşte sitenin yaptığı açıklamalar:

1) Cosmo fotoğraflarını gördüm ve Britney siyah giyinmiş, muhteşem saçlı ve çok güzel görünüyordu (Sadece bir fotoğraf gördüm)

2) Yeni Circus tur görüntüleri yakında sızabilir.

3) Britney Teen Choice Awards'ta performans sergilemeyecek.

4) Yeni Candies fotoğraflarından birini gördüm, siyah fötr şapkası vardı, tatlı gözüküyordu ama Cosmo fotoğrafının aksine bu fotoğraflar çok "candies".

5) 2007 yılına ait Rolling Stone fotoğrafları sızabilir.

6) Yeni albümüm Kasım'da çıkması planlanıyor, Britney bu albümünde oldukça şarkı sözü yazıyor ve prodüktörlük yapıyor.
  • bence 3. habere kızmamak lazım brit artık teen çağını geçti daha saygın yerlerde performans yapması lazım vma, ema, grammy ... gibi.tabi oraya katılırsa çok güzel olur bir konuşma yapsa filan yada programda bir yeri olsa Ayrıca britin yeni albümde prodüktörlük yapması çok iyi bence en son prodüktörlük yaptığı albümü blackout'du ve süper bir albümdü inşallah bu daha da iyi olur
  • Britney galaya katılmış

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Çok güzel
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

astronotun (adını hatırlayamadım) ele dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: dob3rman

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

astronotun (adını hatırlayamadım) ele dikkat

Adı Buzz resmen taciz etmiş Ben olsam bende ederdim o güzelliği
  • Resimler sayfayı donduruyor.Yeni bir haber

Britney, Adnan'la Yeniden Sevgili Olmak İstiyor!

Britney Spears eski sevgilisi Adnan Ghalib'i yeniden aramaya başladı.

28 yaşındaki şarkıcı İngiliz Paparazzi Ghalib ile bir süre çıkmıştı. Beraberlik, Ghalib'in Britney'e ait özel ses mesajlarını ve çok özel detayları basına satmasıyla son bulmuştu.

Britney yeni ayrıldığı Jason Trawick sonrası düştüğü boşluk duygusunun üstesinden gelebilmek için, geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir kenara koyarak, Ghalib ile yeniden görüşmek istiyor.

Yakın bir kaynağa göre İstediği hayatı yaşayamayan Britney son derece mutsuz olduğunu saklamıyor ve Adnan' a dönme konsunda kararlı gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.