Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada resimlerden sayfa açılmıyor gerçekten, resim boyutlarını küçültelim yüklerken lütfen

Britney'nin Candie's İçin Tasarladığı Kıyafetler Yayınlandı:

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 25 Haziran 2010; 20:15:49 >
  • Haber doğruysa buna bile "iyiye gidiyor" derseler artık birşey diyemem.. Yine pislik yapacak galiba salak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Haber doğruysa buna bile "iyiye gidiyor" derseler artık birşey diyemem.. Yine pislik yapacak galiba salak..

Sende bu habere inandın dimi? Yazık yazık ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Haber doğruysa buna bile "iyiye gidiyor" derseler artık birşey diyemem.. Yine pislik yapacak galiba salak..

Şurda gerçek bir haber duruyor CANDIE'S için tasarlanan kıyafetler, Brit'in tasarladığı... Ona hiçbirşey denmiyor çünkü iyi bir haber.
    Ama gidip o saçma yazıya, haber değeri bile yok, hemen dikkat ediliyor. İnanılıyor... pes.
  • Ve yeni bir Candie's fotoğrafı:
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

HARİKA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 26 Haziran 2010; 0:08:45 >
  • Bu kadın beni bitiriyor ya. Tipik ABD'li kadın yüzü var. Çok klasik bir yüz fakat o kadar tatlı ki
  • Sulanmayın la kadına Bu resimde dahada güzel çıkmış
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Bu arada Adnan haberinin yalan olduğuda kendi sitesinde yayınlandı.
  • CANDIE'S REKLAMI

CANDIE'S FOTOĞRAF ÇEKİMİ KAMERA ARKASI

CANDIE'S KAMERA ARKASI

of çok güzeller ya
  • YENİ CANDIE'S FOTOĞRAFLARI

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

kaynak: sadecebritney.com

Harika ya, Britney çok güzel, kıyafetler çok güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 29 Haziran 2010; 20:24:33 >
  • Beni de ekleyin.Bu müziğin bana göre en iyisi Rihanna felan hikaye
  • Konu canlandıBende bir haber paylaşmak istiyorum son çıkaracağı albümle ilgili

Britney Spears yeni albümünde Akon'ın da içinde bulunduğu önemli isimlerle çalışıyor.

Spears'ın yedinci stüdyo albümünde ünlü şarkıcı ile çalışacağı söylenen diğer isimler arasında David Guetta, Darkchild, Cisco Adler ve Sean Garrett bulunuyor.

Son albümü Circus'un ardından Sprears'ın yeni albümünü ne zaman çıkaracağı henüz bilinmiyor.

Hopp Rihannaya laf yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 29 Haziran 2010; 20:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Konu canlandıBende bir haber paylaşmak istiyorum son çıkaracağı albümle ilgili

Britney Spears yeni albümünde Akon'ın da içinde bulunduğu önemli isimlerle çalışıyor.

Spears'ın yedinci stüdyo albümünde ünlü şarkıcı ile çalışacağı söylenen diğer isimler arasında David Guetta, Darkchild, Cisco Adler ve Sean Garrett bulunuyor.

Son albümü Circus'un ardından Sprears'ın yeni albümünü ne zaman çıkaracağı henüz bilinmiyor.

Hopp Rihannaya laf yok.

Rihanna ve Beyonce u hiç sevmiyorum ya .
  • @St.Rendroy Dostum birşey diycem ama sakın yanlış anlama hava atmak filanBeyonce'u diye yazmışsınya galiba biyons diye okuyosun normalde biyonse diye okunuyo belkide alışkanlıktan öyle yazmışsındır ama ben doğrusunu diyim dedim sakın yanlış anlama cidden ben dalga geçmem ama başkaları geçer
    Bu arada cidden süper haberler geliyor ayrıca ben şu Akon haberinin yalan olduğunu düşünüyorum daha birsürü yapımcıyla çalışıyor onlar bikaç tanesi sadece Valla çok heyecanlıyım yeni albüm için Bakalım Brit geri döndüde noldu diyenler filan nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

@St.Rendroy Dostum birşey diycem ama sakın yanlış anlama hava atmak filanBeyonce'u diye yazmışsınya galiba biyons diye okuyosun normalde biyonse diye okunuyo belkide alışkanlıktan öyle yazmışsındır ama ben doğrusunu diyim dedim sakın yanlış anlama cidden ben dalga geçmem ama başkaları geçer
    Bu arada cidden süper haberler geliyor ayrıca ben şu Akon haberinin yalan olduğunu düşünüyorum daha birsürü yapımcıyla çalışıyor onlar bikaç tanesi sadece Valla çok heyecanlıyım yeni albüm için Bakalım Brit geri döndüde noldu diyenler filan nolcak

Ya gerçekten ben bunu hep kendim düşünüyorum he .Konusunu açtığın iyi oldu.Beyonce biyonse diye nasıl okunur anlamadım gitti.Biyons olması gerek bence.Bir türlü inandıramadığım için de değiştirmedim okunuşunu.Tüm dünya yanlış mı yapıyor acaba
  • e nin üzerinde normalde çizgi var ama çoğu yerde yazılmıyor o yüzden biyonse diye okunuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

@St.Rendroy Dostum birşey diycem ama sakın yanlış anlama hava atmak filanBeyonce'u diye yazmışsınya galiba biyons diye okuyosun normalde biyonse diye okunuyo belkide alışkanlıktan öyle yazmışsındır ama ben doğrusunu diyim dedim sakın yanlış anlama cidden ben dalga geçmem ama başkaları geçer

Ya gerçekten ben bunu hep kendim düşünüyorum he .Konusunu açtığın iyi oldu.Beyonce biyonse diye nasıl okunur anlamadım gitti.Biyons olması gerek bence.Bir türlü inandıramadığım için de değiştirmedim okunuşunu.Tüm dünya yanlış mı yapıyor acaba

Ben orijinalini size söyleyim biyonse.Ama tam adı Beyoncé Giselle Knowles Carter'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 30 Haziran 2010; 9:39:11 >
  • Normal e nin sona olup okunması imkansız zaten yav.İyi oldu öğrendiğim . Şimdi biyonse diyebilirm
  • Bende eskiden "biyons" diyodum da Beautiful Liar klibinde Shakira "ayy biyonsee biyonsee" diyodu ordan öğrenmiştim doğrusunu
  • Taş gibi hatun.
  • Britney Spears'in Çıldırmış Halleri!

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.