Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ke$ha'ya laf etmeyin basarız burayı ona göre Britney'nin de neler karıştırdığını biliyoruz zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

İyi cesaret var kadında bence güzel fotolar bacakları kalın sadece o kadar

Evet gayet iyi bi davranış. Photoshoplamakta gayet alışıldık birşey kimse bunu inkar etmedi

Ayrıca Brit şöyle demiş:
    "Genç hayranlarımın sağlıklı vücutları olsun istiyorum. Teknolojinin bu tip durumlarda ne kadar etkili olduğunu, küçük oyunlarla her şeyi nasıl bambaşka yapabildiğini anlasın herkes. Birçok yiyecek, müzik ve giyim reklam kampanyalarında aslından çok uzak ünlülerin fotoğraflarıyla karşılaşıyoruz. Ben vücudumla gurur duyuyorum ve bu tip photoshop rötuşlarına da karşıyım."

Süpersin Brit

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Ke$ha'ya laf etmeyin basarız burayı ona göre Britney'nin de neler karıştırdığını biliyoruz zamanında

Sevgili Kesha'nız sözünden döndü ama
    Aklı başına geldi geçte olsa.

Ke$ha yeni ropörtajında Britney'le ilgili söylediklerinden dolayı basında yer almasıyla ilgili sorulara cevap verdi.

Q : Sen ve Britney Spears hakkında medyada çok fazla şey yer aldı. Olay nedir, onu seviyor musun yoksa ondan nefret mi ediyorsun?
    Ke$ha : Ben onu seviyorum.

Q : Şovlarında playback yaptığı için üzülmüş müydün?
    Ke$ha : Hayır, umrumda bile değil. Keşke onun şovuna gidebilme fırsatım olsaydı. Ben sadece orada kendimden, dudak oynatmadığımdan bahsediyordum. Asla Britney basit biriymiş gibi ona yaklaşmam, o bir idol."

Ardından Ke$ha, 15 yaşındayken Britney'in adının geçtiği şarkıyı kaydettiğini ve şarkıyı kendisinin yazmadığını söyledi.

kaynak: BH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 14 Nisan 2010; 17:47:43 >
  • Onlar Abla kardeş konumundalar. Olur böyle şeyler bazen. Bende az Britney delisi değildim zamanında. Stronger şarkısına bayılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Ke$ha'ya laf etmeyin basarız burayı ona göre Britney'nin de neler karıştırdığını biliyoruz zamanında

Britney yaptıklarının hiçbirini inkar etmiyor ve yaptığı hatalarıda insanlarla paylaşabiliyor fotoşopsuz haberi daha 1 gün geçmeden kaç site nasıl değiştiripte yazmış görebilirsiniz bizim halkımızda tabi gördüğü herşeye inandığı için Britney'e bakış açıları belli Britney bu piyasadaki en doğal sanatçıdır bunu kimse inkar edemez.Kesha daha dünkü sanatçı onun neyinede Britney'e gidip öyle şeyleri söylüyor gördük sonunda hatasını nasıl kabul ettiğinide yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 14 Nisan 2010; 18:13:08 >
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney Spears'ın geri dönüş hiti Womanizer, ''Sadece Amerika'da'' ve ''sadece internetten satın alınarak'' 3 milyon satış rakamına ulaştı. Bilindiği üzere Womanizer , itunes'a yüklendikten sonra aksilik olmuş ve 1 hafta sonra silinmişti. Bu da Womanizer'ın ilk çıktığı zamanki satış rakamının da hesaplanamamasına yol açmıştı. İlk haftasında çok büyük bir satış rakamı yakalamış olmasına rağmen; o satış hesaplanamadı ve 2. haftadan itibaren , Sadece Amerika'da dijital satışının toplamda 3 milyona ulaşmış olması eleştirmenler tarafından büyük bir başarı olarak görülüyor.

Süpersin Brit
  • ilk hafta kimbilir ne kadar satmıştır o single
  • Daha önce Blackout albümü için kaydedilen bir şarkı internete sızdı:

Bence süper şarkı
  • quote:

Daha önce Blackout albümü için kaydedilen bir şarkı internete sızdı:

Bence süper şarkı

Hatırladım bunu...Heidi Montag diye biri söylemişti hatta Brit'le düet diye falan bişeyler çıkmıştı.
    Güzel şarkıymış hakkaten...
    Ama bence Blackout için biraz sönük kalırdı, tabi bu demodur daha geliştirirlerdi bunu.
  • Evet demoydu albüm için olmayınca Heidi'ye hediye gibi birşey oldu bu şarkı onlarda Heidi'nin sesiyle birleştirip düet diye yayınladılar.Blackout'daki şarkılara göre biraz farklı bir şarkı bu ama güzel
  • Las Vegas Live From Britney Spears Mart Ayında tekrar listelerde görünmeye başlamıştı.Şimdi İse Avrupa Listelerinde # 11.Sıraya kadar yükseldi..Ayrıca İtalya liselerinde de yükselmeye devam ediyor.

---

Rolling Stone Arjantin Dergisi Nisan Sayısında Son 10 Yılın En İyi Şarkılarının Belirledi.

# 44-Toxic Britney Spears

---

Britney'in Cliff Watts tarafından çekilecek olan bir sonraki Candie's fotoğrafları, tüm hayranların istediği türden olacak, fotoğraflar Britney'in daha kişisel tarafını yansıtacak.

Ayrıntılar olabildiğince gizli tutulmaya çalışılsa da, fotoğrafların şu elementleri taşıyacağı söyleniyor: güzellik, oldukça şıklık ve seks.
  • quote:

Las Vegas Live From Britney Spears Mart Ayında tekrar listelerde görünmeye başlamıştı.Şimdi İse Avrupa Listelerinde # 11.Sıraya kadar yükseldi..Ayrıca İtalya liselerinde de yükselmeye devam ediyor.

Bu güzelmiş. Sağolsun Brit' imiz Circus Tur'unu DVD yapmadı (!) millet eskileri alıyor demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Clown.

quote:

Las Vegas Live From Britney Spears Mart Ayında tekrar listelerde görünmeye başlamıştı.Şimdi İse Avrupa Listelerinde # 11.Sıraya kadar yükseldi..Ayrıca İtalya liselerinde de yükselmeye devam ediyor.

Bu güzelmiş. Sağolsun Brit' imiz Circus Tur'unu DVD yapmadı (!) millet eskileri alıyor demek.

Bunun Brit'le alakası yokki yanılmıyorsam yine Jive yüzünden yapılamamıştı yoksa birkaç konser kayıt edilecekti ama sağolsun Jive yine yaptı yapacağını Brit'e kalsa hiç beklemez yayınlatırdı
  • Twitter'da En Çok Takip Edilenlerde Britney 2.

1. Ashton Kutcher / 4.666.916
    2. Britney Spears / 4.570.220
    3. Ellen DeGeneres / 4.390.006
    4. Barack Obama / 3.427.381
    5. Oprah Winfrey / 3.292.744
    6. Lady GaGa / 3.201.926
    7. Kim Kardashian / 3.187.360
    8. John Mayer / 3.147.582
    9. Twitter / 3,042,573
    10. Ryan Seacrest / 3,021,039
  • StarStuffs'ın söylediğine göre, geçtiğimiz günlerde Britney'in çalıştığı Jive Records yetkilileri , Britney'in menajerleri ve kendi yetkililerinin katıldığı bir konuşmada, Yeni şarkı isimleri ve albüm hakkında yeni detaylar elde edildi.
    ''Dün Britney Spears'ın prodüksüyonu ile bir toplantıdaydık. Bize söylediklerine göre albümün %70 i tamamlanmış ve plana göre albüm, konsepti tam olarak belli olmamakla birlikte , Cadılar Bayramı'nda hazır olacak.
    Dediklerine göre turneyi bu sefer gözardı ediyorlar. Son olarak da çıkış tarihleri hakkında konuştuk: Albüm Ekim'de, Single ise en geç Ağustosun sonunda çıkacak.''
    Ayrıca Gossip News'ün haberine göre, Britney Spears, Adam Leber ve bir yetkili daha geçtiğimiz günlerde ,MTV şirket yöneticileri ile bir görüşmedeydi. Konunun ne olduğu bilinmiyor.
  • Polonya'nın Grammyleri olarak adlandırılan Fryderyck Awards sahiplerini buldu.Britney Spears , Womanizer ile , Yılın uluslararası en iyi dijital şarkısı ödülünü aldı.Britney womanizer ile 2009 da Polonya'da en çok satış gerçekleştiren single ünvanını da almıştı.

Tebrikler Britney !
  • quote:

Twitter'da En Çok Takip Edilenlerde Britney 2.

1. Ashton Kutcher / 4.666.916
    2. Britney Spears / 4.570.220
    3. Ellen DeGeneres / 4.390.006
    4. Barack Obama / 3.427.381
    5. Oprah Winfrey / 3.292.744
    6. Lady GaGa / 3.201.926
    7. Kim Kardashian / 3.187.360
    8. John Mayer / 3.147.582
    9. Twitter / 3,042,573
    10. Ryan Seacrest / 3,021,039

bunlar acaba gerçek kullancıları mı?fake hesap çok var twitter sitesinde
  • Evet doğrulanmış hesaplar ayrıca Britney Ashton'ı geçmek üzere şu anda

• Son durum:
    Ashotn: 4,806,847
    Britney: 4,771,041

Geçemicez ashton'ı. Sayfayı yenileyince 3 tane daha arttı, Brit'te sabit.
  • quote:

Evet doğrulanmış hesaplar ayrıca Britney Ashton'ı geçmek üzere şu anda

Britney kesin geçer Kadın olması büyük avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 24 Nisan 2010; 13:22:44 >
  • sen yazdıktan 3 saat sonra britney 5500 kadar artmış ashton ise 500 kadar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.