< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bro split- full body- upper/lower- ppl...? (2. sayfa)
-
-
Haftada 3 gün yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş vaktim olduğu için 6 gün 3. Günden sonra tekrarlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiPeki hocam ege fitness hep fullbody yaptı o adama ne diceksiniz?
1 örnek hiçbir şey ifade etmez
ayrıca kamera arkasında neler döndüğünü bilemezsin. belki arada başka programlar yapıyor , belki anabolik alıyor.
benim salonda split yapıp 3-4 yılda yarışmaya katılacak seviyelere gelen bir sürü kişi var. 1 tane tr derecesi olan arkadaşım bile var salonda
bunlar hep split yapan insanlar.
mesela p.tesi göğüs önkol - salı omuz arkakol vs vs şeklinde.
bro split dediğine baktım , tek bölge çalışıp bırakmayı diyorsun galiba. benim dediğim o değil @Avanguardia
-
Bu split mi total mi diye savaşanlar aynı İsrail ile Filistin gibi. Hiç bitmeyecek bir savaş. Arasında kararsız kalırsan gelişemezsin onun dışında her iki türlü kas eklersin.
Naykii ne demiş?
Dont tatava, just do it!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 3 Haziran 2021; 20:51:52 >
Yok hocam mesela şöyle bir program;
quote:
Orijinalden alıntı: AvanguardiaYok hocam mesela şöyle bir program;
yok
benim demek istediğim bu şekil değil
-
Anladım, peki sizce bu program nasıl? Haftada 6 gün 1saaten kısa süre yapmayı planlıyorum, pazar günleri rest
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7Yanılıyorsun, 6 ayda miss gibi vücut yaptım splitle
Gögüs - arka kol
Sırt ön kol
Omuz - bacak
@Avanguardia bu arkadaşın mantığına benziyor
ben
1 göğüs önkol
2 omuz arkakol
2 bacak tek gün
3 kanat önkol
bu şekilde ypatım yıllarca
-
kozmoz nickli arkadaş bir şey bildiğini sanıyor ama bilmiyor. ne yaparsan yap gelişirsin, full body yapanlar 2 kat fazla gelişir demiş puahahahha komedi.
-
bana göre en iyi program ppl'dir, kişiden kişiye göre değişir tabi. ama tek bölge çalışmak bizim gibi insanlar için yapılacak en son program türü.
-
buna itiş çekiş programı deniyor geçmeyi planladığım program bu. Fena durmuyor fakat deadlift, barbell row formların nasıl ?
Hatta nerden buldun bunu bilmiyorum ama Güray Hocanın paylaştığı programın neredeyse aynısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 3 Haziran 2021; 21:59:26 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7buna itiş çekiş programı deniyor geçmeyi planladığım program bu. Fena durmuyor fakat deadlift, barbell row formların nasıl ?
Hatta nerden buldun bunu bilmiyorum ama Güray Hocanın paylaştığı programın neredeyse aynısı
biliyorum bu programı ama bu 5 günlük ve hoca aşırı detaylı bir şekilde anlatıp gözümü korkuttu açıkçası .d,bu programı burada bir arkadaş atmıştı, redditin en popüler ppl programıymış, linkini de atayım açıklamalarıyla;
deadlifti hiç yapmadım açıkçası hatta squatı da vücut ağırlığı dışında yapmadım çünkü bende çok hafif bir skalyoz var, bunu tetiklemesinden korktum ama bunlar temel hareketler bi yerde başlamam gerekiyor :// ayrıca ortopediyle görüştüğümde sorun yaratmayacak seviyede olduğunu söylediler yani zaman kaybetmeden bu hareketlere de başlıyıcam.
-
Bölge başı kaç hareketi kaç set ve kaç tekrarda yaptınız hocam, 4 hareket 12 tekrar 4 set midir?
-
göğüs 5 hareket
arka kol 2 hareket
sırt 5 hareket
ön kol 2 hareket
bacak 4 hareket
omuz 4 hareket
hepsi 4x12 ve her antreman öncesi barfiks
-
Full body...
Leg press + leg extension süper set. 4x15 (antrenman öncesi güzel bir testosteron salgılıyoruz)
bench press + dumbell fly süper set. 4x10-12 (bu ikili ile göğüsün içinden geçiyoruz)
shoulder press + lateral raise süper set 4x12-15 (göğüs calısırken ısınmış olan omuzları bu efsane ikili ile cayır cayır yakıyoruz)
face pull 3x15 (arka omuz, dik duruş için önemli, ayrıca sırta da yumusak bir geçiş yapıyoruz)
latt puldown + cable row süper set 4x10-12 (benim için antrenmanın en zor kısmı oluyor, ama pes etmek yok)
barbell curl + incline dumbell curl süper set 3 ya da 4 set, 10-15 tekrar (antrenmanın en keyifli kısmı da bu... hiç çalışmasanız bile olur aslında. ama o ağır antrenman sonu kolları pumplamak gibisi yok.)
skull crusher + cable pushdown süper set 3 ya da 4 set, 10-15 tekrar (isteğe bağlı dips de yapılabilir) (aynı şekilde, tricepsi pumplayıp keyfin dibine vuruyoruz)
antrenman sonu mutlaka esneme hareketleri, 3 set plank ve 15-20 dk ortalama tempolu kardiyo. (kaslarda biriken laktik asiti dağıtmak için esneme önemli, plank ile core bolgesini çalıştırıp dayanıklılığımızı artırıyoruz, 15-20 dk kardiyo ile antrenman sonrası güzelce yağ yakımına katkıda bulunuyoruz)
bunu yapıp gelişmeyecek kimseyi tanımam, tabii doğru beslenme ve dinlenme ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 3 Haziran 2021; 23:45:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X