hangisi favoriniz, hangisini tercih edersiniz, hangisini önerirsiniz? bu aralar program değiştiricem de fikrinizi merak ediyorum. |
bro split- full body- upper/lower- ppl...?
-
-
Fullbody dışında gelisemezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunları çok takma işi bilen hoca bul. Bulamazsan da işi bildiğini düşündüğün birinin dediğini yap. Split daha çok kas yapar. kafana göre yapsan bile(tabi çok sallama değil :D ) azcık daha yavaş olsa da gelişirsin. Süreklilik ve beslenme önemli.
-
Splitle hiç gelişemez yerinde sayar
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiSplitle hiç gelişemez yerinde sayar
tam tersi hocam
hayatım boyunca split yaptım ben
-
tamamen hedeflerine, güçlü-zayıf yanlarına, zamanına, diyetine vs. göre değişir.
ben garip bi split yapıyorum her gün çalışmama olanak sağlayacak şekilde. ya da yapıyodum :( neyse açılıyor her yer yavaş yavaş
-
Genelde önce full body ile başlatıp ilerleyen aşamada split program yazıyorlar. Ama hangisinin daha çok geliştirdiği bence kişisel bi olay. Nasıl beslendiğin, çalışma ve dinlenme saatlerin, doğal vücut yapın hepsini iyi bir spor hocasının gözden geçirmesi gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Btam tersi hocam
hayatım boyunca split yaptım ben
Alıntıları GösterDoğduğunuz andan itibaren split mi yapıyorsunuz?
PPL
-
Peki fullbody yapmış olsaydın.suan olduğunun en az 2 katı gelişmişlik seviyesinde olacaktın desem
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiPeki fullbody yapmış olsaydın.suan olduğunun en az 2 katı gelişmişlik seviyesinde olacaktın desem
komiksin hocam
sen 2-3 yıldır bile spor yapmıyorsundur
tecrüben yok , bilgin yok ama konuşuyorsu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Doğduğunuz andan itibaren split mi yapıyorsunuz?
Alıntıları Gösteryok hocam
-
Hareketi yap yemeğini ye geç. Ne spliti ne fulü
Tamamen kişiye sana bağlı bu seçim.
Şahsen ben full-body çalışamıyorum, sabahları spora gittiğim için tüm gün yorgun hissediyorum.
Hangi programı uygulamaktan zevk alıyorsan onu uygula zamanla değişiklik yaparsın.
Şuan split gidiyorum belki itiş çekiş programına geçebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 3 Haziran 2021; 19:47:36 >
Peki hocam ege fitness hep fullbody yaptı o adama ne diceksiniz?
Bro split mi yaptınız hocam, kimse onu önermiyor. Ben ppl yapmak istiyorum,nasıl olur sizce?
Yanılıyorsun, 6 ayda miss gibi vücut yaptım splitle
Gögüs - arka kol
Sırt ön kol
Omuz - bacak
Öncesi sonrası var mı hocam?
-
Konu bile açtık hocam buyrun
https://forum.donanimhaber.com/9-aylik-vucut-gelisimim-ss-li-six-pack-yola-cikti--148215084
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 3 Haziran 2021; 21:51:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- recep ivedik gömleği
- iğne vurulduktan sonra duş alınır mı
- gerçek tipimizi nasıl görürüz
- scleral lens yorumları
- liveleak benzeri siteler
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X