Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam belirledigimiz ozel bir bildirim geldiginde ses cal gibi kombinasyon yapamadim. daha once denediniz mi bunu? mesela s1 alarmi caldiginda bildirim geliyor o gelince farkli bi ses calsin istiyorum. yapamadim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi çinde 20 TL. burada 2 kanal 50 TL. 4 kanal 70 TL.isterseniz firmanın kartını aldım özelden adres ve telefonlarını paylaşabilirim.
    motor buldum 25 TL.sizin resimdeki gibi ama 250 rpm. değişil firmadan başka bir motor buldum 90 rpm. oda 25 TL.
    Broadlink Ev Otomasyon SistemleriBroadlink Ev Otomasyon SistemleriBroadlink Ev Otomasyon Sistemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: accipiter18

Hocam dediğiniz gibi çinde 20 TL. burada 2 kanal 50 TL. 4 kanal 70 TL.isterseniz firmanın kartını aldım özelden adres ve telefonlarını paylaşabilirim.
    motor buldum 25 TL.sizin resimdeki gibi ama 250 rpm. değişil firmadan başka bir motor buldum 90 rpm. oda 25 TL.
    Broadlink Ev Otomasyon SistemleriBroadlink Ev Otomasyon SistemleriBroadlink Ev Otomasyon Sistemleri

hocam en soldaki küçük olan mı 90rpm o lazım bana işte. çindeki paketim çok geç kalırsa alabilirim bu firmadan. bilgileri paylaşabilir misiniz acaba?

• arkadaşlar s1c kullananlara sorum var.
    alarm kuruyorum kapi dedoktoru telefona bildirim gonderiyor.
    fakat pir dedektor telefona bildirim mesaji gonderemiyor.
    denemedigim sey kalmadi.
    program içerisinde alarm olarak gosteriyor hatta cihazın sesi açıksa cihazdan da ses çıkıyor ama telefona bildirim mesaji gelmiyor.
    son guncelleme oldu 2gun once android programina.
    ondan sonra mi oldu ki diyorum.
    s1c kullanan arkadaşlar deneme sansiniz var mi acaba?
    yoksa pir dedektörümü mü bozdum çözmem lazım bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

hocam en soldaki küçük olan mı 90rpm o lazım bana işte. çindeki paketim çok geç kalırsa alabilirim bu firmadan. bilgileri paylaşabilir misiniz acaba?

küçük olan 250 rpm 25 TL.
    büyük olan 90 rpm 25 TL.

benimkisi dağıtıma çıktı. bugün gelirse inşallah androiddede iphone dada denerim.
  • Arkadaşlar
    Dün akşam itibari ile S1 geldi kurulumu yaptım.şöyle bir senaryo yapmaya çalıştım yapamadım.
    Kapı açıldığında kapı sensörü A1 deki ortam ışığına göre eğer karanlıksa hol lambalarını aç.
    Kullandığım cihaz iphone 6 plus barkot okutamadım eşimin telefonundan iphone 5s den sorunsuz okudu ama 6 plus da kamerayı açmıyor.böyle bir sorunla karşılaşan oldumu.
    yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

benimkisi dağıtıma çıktı. bugün gelirse inşallah androiddede iphone dada denerim.

saçma bir şekilde bugün düzeldi telefona bildirim geliyor nasıl iş anlamadım valla.

benim a1 daha türkiyeye giriş yapamadı gelse bende bişiler denicem ama beklemekten başka çare yok
  • quote:

Arkadaşlar
    Dün akşam itibari ile S1 geldi kurulumu yaptım.şöyle bir senaryo yapmaya çalıştım yapamadım.
    Kapı açıldığında kapı sensörü A1 deki ortam ışığına göre eğer karanlıksa hol lambalarını aç.
    Kullandığım cihaz iphone 6 plus barkot okutamadım eşimin telefonundan iphone 5s den sorunsuz okudu ama 6 plus da kamerayı açmıyor.böyle bir sorunla karşılaşan oldumu.
    yardımlarınız için teşekkürler.

gerçi elimde a1 yok ama senaryo konusunda tahminim 3 lü senaryo olmuyor.

diğer konuda ise;

bende bir kaç kere barkod okutmayı denedim olmadı bende kutu içindeki kitapçıkta yeralan seri numarasını girerek çözdüm.
    zaten monte ettikten sonra cihazı tekrar tekrar söküp barkod okutmak sıkıntılı.

elimde s1 yok, nasıl bir uyarı geldiğini screenshot olarak atarsanız belki bir yolunu bulabiliriz.
  • bildirim sorunu düzeldi simdide geçmiş kısmı çalışmıyor
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

bildirim sorunu düzeldi simdide geçmiş kısmı çalışmıyor
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

sadece ben mi sorun yaşıyorum arkadaşlar bu s1c ile. bi bakabilirmisiniz programda?
  • Bende s1 var sıkıntı yok.
    Ayarlara bir göz gezdir..
    Galiba seninki android benimki iphone:.
    Yazılımdan da kaynaklanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 1 Aralık 2015; 17:48:36 >
  • bende s1'i kurdum.
    iphone 6s ile barkoddan sensör ekleyemedim. serial no girerek ekledim ama turkcell T50'den sorunsuz barkoddan ekledim.

aforizmadaki sorun benim iki telefonda da var. Hareket geçmişi gözükmüyor.

Bunla beraber iki sorunum var.
    1.si alarmı kurduktan 30sn sonra aktif olması için kurdum. İlk başlarda 30sn sonra bir sinyal verip alarmın kurulduğu bilgisini veriyordu. Bir süre sonra bu uyarıyı artık vermiyor? sizde durum nedir merak ediyorum.
    2.si hareket sensörü 30sn ayarlı ama 1 hareketi yakaladıktan sonra 2-3 dakkika geçmeden 2. hareketi yakalamıyor.
  • quote:

bende s1'i kurdum.
    iphone 6s ile barkoddan sensör ekleyemedim. serial no girerek ekledim ama turkcell T50'den sorunsuz barkoddan ekledim.

1.si alarmı kurduktan 30sn sonra aktif olması için kurdum. İlk başlarda 30sn sonra bir sinyal verip alarmın kurulduğu bilgisini veriyordu. Bir süre sonra bu uyarıyı artık vermiyor? sizde durum nedir merak ediyorum.
    2.si hareket sensörü 30sn ayarlı ama 1 hareketi yakaladıktan sonra 2-3 dakkika geçmeden 2. hareketi yakalamıyor.

sizin cihazlar s1c değil mi ?
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    evet s1c
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

bende s1'i kurdum.

2.sorumun cevabını buldum. sensör içinde socketler var. full yapınca 5sn de bir kontrol ediyormuş. code yapınca 5dk da bir normal yapıncada 2-3 dk bir yapıyormuş. bende normal o yüzden. pil tasarrufu için miş.

ama plus1 plus2 plus3 ü bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

bende s1'i kurdum.

evet hocam full versiyona getirirseniz 6saniyede bir algılama yapacağı için programdan da 30sn dediğimiz için 30sn sonra 6saniyede bir algılama yaptığından o ara algılama olursa alarm çalışıyor fakat;
    dün dediğim geçmiş gözükmüyor dediğimde telefon her alarm çaldığında uyarı verebiliyordu.
    şimdi de geçmişi düzelttim uyarı verme özelliği gitti.

iyice ayar oldum
    ben full de tutuyorum. daha güzel oluyor.
    geçmiş olayı için konum ayarını türkiye yaparmısın tekrar o zaman düzeldi sanki benim.
    bu arada geriye dönük bütün yazılımları denedim ama tık yok deli olcam. bir türlü randuman alamadım.
    tam ayar oturtsamda cihazları montajlasam kaç akşamdır deneme yanılma yapmaktan sıkıldım.

• marcelor kullanıcısına yanıt
    şimdi de SmartONE a giriş yapmaya çalıştığımda lütfen tekrar sertifka edinin yazıyor.

eve gidince eski yazılımdayken cihaza reset atıp tekrar tanıtmayı denicem.
    bunaldım artık
    FULL de pil çabuk biter. Şimdi ikide bir onunla uğraşmayalım.

Benim konum Türkiye'di zaten. Şimdi baktım tarihçe gözüktü
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.