Şimdi Ara

BROADWAY FAİRWAY SAMARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size Broadway ve Fairway ile güncel bilgiler verim piyasa olarak ve teknik.Yani birascık Öncelikle Broadway arkadaslarında dediği gibi 1.4 dür ve reno 9 ların en tutulanıdır.Fairway yine arkadasların dediği gibi 1.6 motordur adı cıkmıstır tutulmuor die baya ataktır.Broadwaye göre iç döşemeleri, farları, jantları, direksiyonu, göstergeleri, koltukları, vites topuzu felan farklıdır ßence daha güseldir.ßu hafta yani bugün 1 Broadway 1 Fairway sattık pazarda (İstanbul-Kartal) alım satım işi yapıoruz.İkiside 96 modeldi ve ikisindede vuruk yoktu.Hatta Fairwayde boya bile nerdeyse yoktu.Fairway orjinal 90.000 KMdi.Albaydan almıstık, Fairwayi 6.100 verdik Lpg yoktu.Broadwayde 96 modeldi ama onda Lpg vardı ruhsata işli onuda 7.400 verdik ve bunu alanda esnafdı.Güncel bilgiler bu kadar insallah yardımcı olmusuzdur Binmek için deseniz Fairwayi alırım ama satmak için Broadway

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Allah Aşkına hep merak etmişimdir : Broadway , Fairway , Spring arasında ne fark vardır ?

Bu arda bende renault öneririm

motor gücü spring enzayıfı broadvay orta fairvay en iyi olanı ama piyasa açısından ençok broadvay tutuluyo
    benim önceki aracım broadvaydi kasa çok hafifti 1.4 motor yeterli idi başkada bilidiğim hiç bir farkları yok
  • broadway i 91 model yaklaşık 3 sene kullandım.aracım tüplü ve 100-140 kuruş yakıyordu.arızalarına gelince bir kere devir daim pompasında zamanla paslanmayla birlikte oluşan kaçak sonucu araç hararet yapabiliyor ve radyotöre su ilavesi bilgi ve tecrübe gerektiriyor.ayrıca elektronik ateşlemeyi yapan beyin oldukça açık bir yerde ve bozulabiliyor 2 sene çnce çevre yolunda kaldım ve gezici servis parçaya 600 milyon isçilik için 150 milyon almıştı.bunların haricinde kapı otm. motorları çok sık arızalanır,kapı kilitleri kırılır.ben beni bu kadar üzmesine rağmen severek kullanmıştım.sonuçta beyin hariç diğer parçaları ucuz.spring te beyin yok .o alınabilir.samara hakkında bilgim yok.
  • fairway
  • broadway kesinlikle daha iyi daha güvenli
  • quote:

Orjinalden alıntı: logann

broadway kesinlikle daha iyi daha güvenli

Başka bir kriter verilse karışmayacaktım da,Broadway'in Samara ve Fairwey'de olmayan güvenlik donanımlarını sıralayabilir misiniz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: logann

broadway kesinlikle daha iyi daha güvenli

• kesinlikle broadway
  • broadway...samara broadwayın yanındaa hacımurro kalır...
  • Broadway alacağına eski kasalardan bulabilirsen temiz bi toyota corolla al
  • daha güvenli derken fairwaye göre daha güvenli çünkü fairway durma problemi olan bir araç frenleri biraz yetersiz çünkü 1.6 broadway 1.4 ve frenlerde daha güvenli bu açıdan
  • broadway al fairway 1.6 olduğu için daha çok yakıyor ve bu yüzden pek tutulmuyor.
  • samara öneririm.reno renodur takıntın yoksa samara iyidir.katır gibi arabadır,parça fiyatının renodan farklı olduğunu sanmıyorum.az yakar,önümüzde kış ladalar soğuk memleket arabasıdır kışın sorun çıkarmaz iyide ısıtır bence lada...
  • Brodway
  • neden lada vega düşünmüyorsunuz hem 2000 model arabaya biner hemde daha güncel çizgilere sahip olursunuz hemde 6-7 bin ytl gibi bütçeyle

BROADWAY FAİRWAY SAMARA
  • lada vega çok fena bir araba gürültüden durulmuyor araba bağırıyor ama gitmiyor motor yerinden fırlıcak gaza bas fayda etmiyor direksiyon kalas gibi dönmüyor klima takmışlar soğutmuyor bu rusların yapacağı araba anca böyle olur adamlarda zevk yokki tip desen tip de yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: A380

lada vega çok fena bir araba gürültüden durulmuyor araba bağırıyor ama gitmiyor motor yerinden fırlıcak gaza bas fayda etmiyor direksiyon kalas gibi dönmüyor klima takmışlar soğutmuyor bu rusların yapacağı araba anca böyle olur adamlarda zevk yokki tip desen tip de yok

söylediklerinize aynen katılıyorum fakat lada vegayı brodway ve samarayla kıyaslarsanız bence lüks bile kalır bir çok yönden benim kendi görüşüm tabi bu , buğün araba alıcak olsam ve 6-7 bin ytl bütçem olsa 2000-2001 model vega ya binmeyi tercih ederdim 93 model samara yada brodwaye bineceğime.
  • vega değil samara
  • Ben uzun zaman 1995 makyajlı kasa Fairway kullandım , performansı harbi iyiydi, 1 depo ile 350 km anca giderdi, biraz çok yakardı ama içi koltukları jantları falan güzeldir ben olsam lpg li Fairway bakardım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

broadway...samara broadwayın yanındaa hacımurro kalır...

renoların eski modellerinde (broadway fairway spring dahil...) öyle bir vites kolu vardır ki lahmacuncuların fırın sopası gibidir.Öyle bir iç dizaynı vardır ki gecekondu gibidir.

samara brodveyin yanında murro gibi kalırsa.

brodvey samaranın yanında YARRO gibi kalır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.